Libnet.ro
UNICEF

07:15

Decizia Mega Image pentru toti clientii. Ce trebuie sa stii incepand de acum

Playtech Playtech,
Decizia Mega Image pentru toti clientii. Ce trebuie sa stii incepand de acum

Pe cat posibil ar trebui sa eviti magazinele. insa ai nevoie de alimente si alte produse. Asa ca am cautat ce optiuni ai. Una de la Mega Image te ajuta sa iei ce vrei, iar cumparaturile. continuă pe Playtech

Digi |RCS-RDS, toti clientii trebuie sa afle asta acum. Dureaza cateva minute, dar te ajuta enorm

Cand e vital sa pastram distanta sociala, oamenii sunt nevoiti sa isi schimbe obiceiurile. Iar pentru cei care inca isi mai plateau facturile la punctele DIGI RDS RCS rasfirate prin oras si nu stiu acum incotro sa o ia, trebuie sa stie ca exista metode simple, care nu implica deplasarea de la locul care astazi .

Decizia istorica BNR pentru toti care au card bancar si carduri la banci

In contextul prabusirii leului si al unei situatii tot mai nesigure din punct de vedere financiar, Banca Nationala a Romaniei a luat o serie de decizii pentru a salva economia Romaniei. Una dintre ele reprezinta o premiera. Mai exact, BNR a decis sa cumpere titluri de stat in lei de pe piata secundara. Aceasta masura .

Mega Image, acuzat ca a profitat de disperarea oamenilor si a marit preturile: Sa stii ca te-am vazut si eu, si foarte multi! Nu-i nimic, o sa treaca si vremea asta si ne mai intalnim.... (VIDEO)

Lantul de magazine Mega Image este acuzat ca profita de epidemia de coronavirus, dar si de disperarea unor oameni care vor sa-si faca provizii, si a marit preturile produselor. intr-un mesaj video,.

Program Mega Image, incepand de luni, 23 martie. Ce se intampla cu pensionarii care fac cumparaturi

Retailerul belgian Mega Image anunta modificari de program, in contextul raspandirii epidemiei de Covid-19. Noile masuri intra in vigoare de luni, 23 martie 2020, si au fost adoptate pentru sporirea securitatii sanitare. Accesul persoanelor in varsta in magazin Noile masuri se aplica tuturor magazinelor Mega Image, non-stop sau de tip Shop&Go. Pentru sporirea securitatii sanitare .

Mega Image schimba programul incepand de luni. Cand pot face varstnicii cumparaturile

Mega Image schimba programul incepand de luni,inclusiv pentru magazinele non-stop si ShopGo, anuntand si orele intre care varstnicii sau personanele cu dizabilitati pot face cumparaturile.

Mega Image, decizie de ultim moment: Ore speciale de acces pentru persoane in varsta si cele cu dizabilitati

In plina pandemie de coronavirus, retailerul Mega Image a luat o decizie de ultima ora ca sa vina in sprijinul persoanelor in varsta si cu dizabilitati.

Mega Image anunta masuri suplimentare de preventie impotriva COVID-19

In contextul extinderii COVID-19, Mega Image anunta masuri suplimentare de preventie si siguranta atat pentru clienti, cat si pentru echipele din magazine si din centrele logistice, se arata intr-un comunicat remis Redcatiei noastre.

Klaus Iohannis, mesaj pentru toti romanii. Ce se intampla cu batranii zilele acestea

Klaus Iohannis a vorbit astazi intr-o conferinta de presa. Le recomanda indeosebi batranilor sa stea in casa si sa nu se expuna pandemiei cu coronavirus. Klaus Iohannis, mesaj pentru toti romanii Klaus Iohannis a vorbit despre marurile care vor fi luate in Romania, in plina pandemie de coronavirus. Sa depasim cu bine aceasta criza in .

Laurentiu Reghecampf, veste buna pentru toti fanii FCSB: Vreau sa revin

Aflat in Emiratele Arabe Unite, unde o pregateste pe Al-Wasl, Laurentiu Reghecampf vine cu o veste buna pentru toti fanii FCSB. Antrenorul a anuntat ca vrea sa revina la formatia alaturi de care a cucerit doua titluri si o Supercupa a Romaniei. Laurentiu Reghecampf, veste buna pentru toti fanii FCSB: Vreau sa revin Nu doar .

Se ingheata sau nu anul scolar? Monica Anisie, anunt pentru toti parintii din Romania

Daca VicepremierulRaluca Turcan vine cu 3, posibile, scenarii, in ceea ce priveste anul scolar in Romania despre care a vorbit intr-un interviu recent acordat celor de la RFI, Ministrul Educatiei, Monica Anisie declara ca nu s-a luat in calcul varianta inghetarii anului scolar. Se ingheata sau nu anul scolar Saptamana trecuta, marti 17 martie, Monica .

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2695 seconds )