Libnet.ro
UNICEF

01:05

Tara cu cel mai prost exemplu pentru Romania in legi anti-fumat

Playtech Playtech,
Tara cu cel mai prost exemplu pentru Romania in legi anti-fumat

Cand politicienii de la noi vin cu idei de legi, asa cum sunt incercarile de a reduce numarul de fumatori, ti se dau exemple de cum e la altii. Unele sunt pertinente, altele nu. America e des. continuă pe Playtech

Castigatorii Hackathon4Health 2019 - Ce solutii ITC pentru sanatate au convins juriul din acest an

Hackathon4Health 2019, cel mai mare hackathon pe teme de sanatate din Romania, si-a desemnat castigatorii din acest an. Printre proiectele premiate se numara o aplicatie adresata medicilor chirurgi, care pot beneficia de asistenta in timp real, atunci.

VIDEO INTERVIU Povestea romanului care a fondat cel mai mare grup pro-vaccinare de pe internet: Toti avem o responsabilitate pentru cei din jur. Am vazut un vanzator de ulei de sarpe, un pseudo-tratament, care are propria emisiune tv

Cea mai grava epidemie de rujeola din Europa, una dintre cele mai puternice miscari anti-vaccin de pe continent, mituri despre sanatate care circula liber pe internet, dar si in emisiunile tv - precum vindecatori cu palmele, uleiul de sarpe sau miraculosul curatitor de colon vindeca orice boala. in fiecare dimineata ni se spune horoscopul, cand se stie inca de la anul 1. 800 ca horoscopul are zero influenta asupra vietii pe pamant, spune, intr-un interviu pentru HotNews. ro, Ovidiu Covaciu, romanul care lupta impotriva miturilor legate de sanatate si care a fondat cel mai mare grup pro-vaccinare de pe internet, nu doar din Romania.

Ianis Hagi, omul decisiv pentru Romania la Oslo: A adus acea nebunie in joc

Cosmin Contra a trimis in teren la Oslo cel mai ofensiv prim 11 de cand este la echipa nationala, dar Romania a macinat in gol vreme de 60 de minute.

VIDEO Microsoft va lansa pana la final de 2020 cel mai puternic Xbox de pana acum

Microsoft a anuntat ca pana la finalul anului viitor va lansa cea mai noua generatie a consolei Xbox. Brandul a fost lansat in 2001 si cel mai nou Xbox si-a facut debutul in 2013. Compania spune ca noul Xbox va avea putere de procesare de patru ori mai mare decat Xbox One X si ca va avea memorie mai mare si rezolutie mai buna.

Ce inseamna cand spargi o oglinda. De ce cred superstitiosii ca este cel mai rau lucru care ti se poate intampla

Chiar si cei mai putin superstitiosi tin aminte interpretarea sperstitiei atunci cand se sparge o oglinda. in aproape toate culturile, oglinda are o simbolistica aparte. Iata ce inseamna cand spargi o oglinda! Superstitii: Ce inseamna cand spargi o oglinda? Superstitiile arata ca oglinzile au doua puteri magice: aduc ghinion, dar pot purta si noroc. De [] .

Cine a fost cel mai bogat roman din toate timpurile. Se spune ca avea lichiditati in valoare de 9 tone de aur

Despre Ioan C. Mihail, cunoscut de toti ca Jean Mihail, se spune ca ar fi fost cel mai bogat roman din toate timpurile. Un lucru este cert. intre 1929 si 1933, in timpul marii crize economie, Jean Mihail a fost.

Victor Ponta, reactie cu privire la criza politica din Republica Moldova: Un dezastru pentru Romania, toata lumea negocieaza si noi nu suntem deloc acolo

Victor Ponta, a declarat ca, in opinia sa, situatia din Republica Moldova reprezinta un dezastru total pentru Romania, avand in vedere neimplicarea tarii noastre in discutiile purtate de terte parti.

Cea mai proasta veste pentru Simona Halep, dupa esecul de la Roland Garros. Pe ce loc se afla acum

Simona Halep a fost eliminata in sferturile de finala la Roland Garros, dar vestea proasta pentru sportiva noastra a venit astazi 10 iunie) de la WTA, care a publicat noul clasament. Constanteanca a coborat 5 locuri in ierarhia feminina. Pe prima pozitie este Naomi Osaka, iar locul secund este ocupat de Ashleigh Barty. Simona Halep, [] .

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 30 MAI - 6 IUNIE Fondul Proprietatea - cel mai rentabil emitent din BET-FI

Marcand un salt de 10,38% in intervalul 30 mai - 6 iunie, actiunile Fondul Proprietatea FP) reprezinta titlurile cu cea mai buna evolutie din cadrul BET-FI, intr-o saptamana in care indicele financiar a raportat un avans de 4,84%, in special ca urmare a evolutiei puternic pozitiva a cotatiei FP, ce a atins un nou maximum istoric de 1,1 lei/titlu, la finalul intervalului analizat.

Ce RUSINE! S-a aflat CEL MAI MARE SECRET al Andreei Mantea! (FOTO)

Andreea Mantea se afla in Turcia pentru filmarile emisiuniiPuterea dragostei, unde il are alaturi si pe fiul ei, David.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )