Libnet.ro
UNICEF

09:45

Care sunt cele mai valoroase branduri din lume: ce locuri ocupa Amazon, Apple sau Google

Playtech Playtech,
Care sunt cele mai valoroase branduri din lume: ce locuri ocupa Amazon, Apple sau Google

In cazul in care ai o afinitate pentru branduri si valoarea financiara din spatele lor, te vei bucura sa afli ca a fost publicat noul clasament anual al Brand Finance Global 500. Puterea. continuă pe Playtech

Care sunt cele mai bogate tari din lume: cum arata distributia globala a averii

In cazul in care te-ai intrebat vreodata care sunt cele mai bogate tari din lume, infograficul de mai jos iti ofera o situatie detaliata a distributiei averii pe mapamond. O analiza.

Tesla, cea mai rapida crestere in topul celor mai valoroase branduri din lume

Tesla, producatorul american de masini electrice, este marca cu cea mai rapida crestere in clasamentul celor mai valoroase branduri din lume, conform raportului Brand Finance Global 500 lansat la World Economic Forum in Davos.

Al doilea cel mai mare diamant din lume, Louis Vuitton: care este povestea pietrei

Louis Vuitton incearca sa se impuna pe piata bijuteriilor de lux cu o investitie fabuloasa. Oficialii companiei tocmai au pus mana pe al doilea cel mai mare diamant din lume descoperit vreodata. Piatra din imaginile alaturate este o raritate si, finisata, s-ar putea sa depaseasca numeroase recorduri de dimensiuni si valoare. in format de diamant .

Care au fost cele mai vandute jocuri video din ultimii 25 de ani

O companie de cercetare de piata 8213; NPD Group 8213; a realizat lista celor mai vandute jocuri video din fiecare an, incepand din 1995 pana in prezent. Gusturile par sa se schimbe in mod regulat in industria jocurilor video, dar o privire asupra listei cu cele mai vandute jocuri din ultimii 25 de ani arata cum gamerii au ramas fideli unora dintre cele mai cunoscute francize din industrie.

VIDEO Spania: Bilantul deceselor in urma furtunii Gloria a urcat la sase Imagini spectaculoase cu valurile uriase Plajele din Barcelona au suferit cele mai grave daune din ultimii 30 de ani

Numarul persoanelor care au decedat in Spania in urma furtunii Gloria a ajuns la sase, dupa ce fortele de interventie au descoperit doua cadavre, informeaza site-ul cotidianului spaniol La Vanguardia, citat de Mediafax. Potrivit sefului serviciului pentru plaje a Zonei Metropolitane Barcelona, Dani Palacios, a spus miercuri ca plajele au suferit cele mai grave daune din ultimii 30 de ani din cauza furtunii Gloria, scrie Europapress.

Cele mai bune orase din lume pentru familii

Bucurestiul nu este un oras prietenos cu familiile, arata un studiu realizat de Movinga, o companie germana specializata in relocare. Capitala Romaniei se situeaza abia pe locul 134 dintr-un total de 150 de orase din toata lumea analizate in functie de cat de prietenoase sunt cu cei care au copii.

Mihai Gadea: Cea mai proasta veste din lume

Mihai Gadea a prezentat, marti, la Sinteza zilei, noi informatii socante despre virusul misterios din China care incepe sa faca tot mai multe victime.

Primul iPhone vandut pe eBay e lejer cel mai scump telefon din lume

Un utilizator de pe eBay vinde un iPhone din prima generatie de telefoane de la Apple, iar pretul este unul impresionant. Primul model al seriei de telefoane a fost lansat in 2007. Peste 12 ani.

Cele mai poluate orase din Romania. Romania trebuie sa ia masuri urgente cu nivelul ridicat al poluarii

Anunt ingrijorator al ministrului Mediului. Alte 10 orase din Romania trebuie sa ia de urgenta masuri in legatura cu nivelul ridicat al poluarii. Altfel, riscam amenzi uriase din partea Uniunii Europene. Amenzile ar putea fi cuprinse intre 100. 000 si 400. 000 de euro pe zi.

Top 5 cele mai spectaculoase Infinity Pools din lume, recomandate pentruValentines Day

Echipa motorului gratuit de cautare pentru calatorii momondo. ro a selectat cele mai interesante piscine de tip Infinity pentru cei care vor sa isi surprinda partenerii cu ocazia zilei indragostitilor sau pentru urmatoarea vacanta romantica planificata pentru anul care abia a inceput.

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2046 seconds )