Libnet.ro
UNICEF

01:05

Top 5 cele mai spectaculoase Infinity Pools din lume, recomandate pentruValentines Day

Adevărul Adevărul,
Top 5 cele mai spectaculoase Infinity Pools din lume, recomandate pentruValentines Day

Echipa motorului gratuit de cautare pentru calatorii momondo. ro a selectat cele mai interesante piscine de tip Infinity pentru cei care vor sa isi surprinda partenerii cu ocazia zilei indragostitilor sau pentru urmatoarea vacanta romantica planificata pentru anul care abia a inceput. continuă pe Adevărul

Sase din cele mai mari banci centrale din lume examineaza posibilitatea emiterii de monede digitale

Sase din cele mai mari banci centrale din lume examineaza posibilitatea emiterii propriilor monede digitale, au informat marti Banca Angliei BOE) si Banca Centrala Europeana BCE), in contextul unei dezbateri tot mai aprige cu privire la viitorul banilor si controlul acestora, noteaza Mediafax.

VIDEO in Rusia va fi construita cea mai mare biserica ortodoxa din lume. Cat de inalta va fi si cati credinciosi vor putea intra in ea

Un influent lider spiritual intentioneaza sa construiasca, in centrul Rusiei, cea mai mare biserica ortodoxa din lume, potrivit site-ului de stiri Znak. com, preluat de Moscow Times.

Cea mai mare biserica ortodoxa din lume va fi construita in Rusia: Va avea o capacitate de 37.000 de credinciosi si va fi co-finantata de investitori din China Legatura dintre proiect si Crimeea (VIDEO)

Un influent lider spiritual planuieste sa ridice cea mai mare biserica crestin-ortodoxa din lume, in Rusia, relateaza Znak citat de The Moscow Times. Edificiul va avea 25 de etaje si va putea adaposti.

Eurostat: Germania, Polonia, Ungaria si Romania, cele mai multe accidente feroviare din UE

Aproximativ 885 de persoane din Uniunea Europeana au murit si 760 au fost grav ranite in 2018 in accidente feroviare fara a include sinuciderile), cele mai multe inregistrandu-se in Germania, Polonia, Ungaria si Romania, arata datele publicate miercuri de Oficiul European de Statistica Eurostat), citat de Agerpres. in perioada 2010 - 2018, numarul accidentelor feroviare grave in UE a scazut cu aproape 25%, la 1. 721 accidente, cu 571 mai putine decat in 2010.

Care au fost cele mai vandute jocuri video din ultimii 25 de ani

O companie de cercetare de piata 8213; NPD Group 8213; a realizat lista celor mai vandute jocuri video din fiecare an, incepand din 1995 pana in prezent. Gusturile par sa se schimbe in mod regulat in industria jocurilor video, dar o privire asupra listei cu cele mai vandute jocuri din ultimii 25 de ani arata cum gamerii au ramas fideli unora dintre cele mai cunoscute francize din industrie.

Lalele donate de furnizorul Casei Regale Olandeze uneia dintre cele mai frumoase gradini botanice din tara

Peste 20. 000 de flori vor alcatui, in aceasta primavara, o simfonie de culori intr-una dintre cele mai frumoase gradini botanice din Romania.

VIDEO Halep, vedeta zilei pe Twitter: Cele mai spectaculoase imagini de la debutul ei la Australian Open

Simona Halep 3 WTA) a trecut in minimum de seturi de americanca Jennifer Brady 49 WTA), iar Twitter-ul celor de la WTA a tratat partida ca pe un mare eveniment.

Top 10 cele mai bine imbracate vedete la SAG Awards

O multime de vedete cunoscute din industria filmului si a productiilor de televiziune au participat aseara la ceremonia de decernare a SAG Awards 2020. Iata care sunt cele mai apreciate 10 aparitii din punct de vedere vestimentar! .

VIDEO Rusii vin cu o macheta a celei mai mari biserici ortodoxe din lume. Unde ar urma sa fie construita si ce o diferentiaza de Catedrala Mantuirii Neamului

Un influent lider spiritual din Rusia planuieste constructia celei mai mari biserici ortodoxe din lume, scrie znak. com, preluat de The Moscow Times.

Cele mai lungi trei razboaie din istorie. Istoria conflictului care a durat peste 780 de ani

Razboaiele au fost o realitate constanta a istoriei. O parte au fost rapide si decisive in timp ce altele s-au intins pe durata a mai multor secole fiind purtate de generatii intregi din perioada istorice diferite. Trei dintre conflictele inregistrate in istoria omenirii bat orice record.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2209 seconds )