Libnet.ro
UNICEF

12:45

Andra, mesaj pentru toti romanii. Nimic nu mai e la fel!

Playtech Playtech,
Andra, mesaj pentru toti romanii. Nimic nu mai e la fel!

Mesaj emotionant postat de Andra pe pagina sa de Instagram. indragita artista a transmis un mesaj tuturor romanilor pe care ii indeamna sa ramana in case, pentru a-i proteja pe cei dragi. Postarea sa a strans aproape 100 de mii de aprecieri si sute de mesaje de la fani. Andra: Fiti puternici, dragii mei. Pentru . continuă pe Playtech

Klaus Iohannis, mesaj pentru toti romanii. Ce se intampla cu batranii zilele acestea

Klaus Iohannis a vorbit astazi intr-o conferinta de presa. Le recomanda indeosebi batranilor sa stea in casa si sa nu se expuna pandemiei cu coronavirus. Klaus Iohannis, mesaj pentru toti romanii Klaus Iohannis a vorbit despre marurile care vor fi luate in Romania, in plina pandemie de coronavirus. Sa depasim cu bine aceasta criza in .

Romania in carantina totala. Klaus Iohannis, mesaj pentru toti romanii

Klaus Iohannis are astazi o intalnire de gradul trei cu premierul Ludovic Orban, in care va face o declaratie de presa la final. Discutia consta in masurile de prevenire a pandemiei din Romania. Sedinta a avut loc la ora 12:00, in cursul zilei de astazi. Klaus Iohannis, intalnire de gradul trei cu Orban Presedintele impreuna .

Raed Arafat, anunt pentru toti romanii, cu cateva ore inainte de carantina totala

Ministrul de Interne, Marcel Vela, alaturi de secretarii de stat Raed Arafat si Bogdan Despescu vor sustine o declaratie de presa, marti, la ora 22:00, la sediu MAI. Cei trei oficiali vor prezenta noua Ordonanta Militara, dupa ce presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca vor fi introduse noi restrictii pentru cetateni. Raed Arafat, anunt pentru .

Florin Citu, anunt pentru toti romanii cu rate la banci. Ce se intampla acum

Ministrul Finantelor a facut un nou anunt care-i vizeaza pe romanii cu rate la banci. Florin Citu a comunicat cand vor fi gata masurile ce vor veni in sprijinul acestora. Florin Citu, anunt pentru romanii cu rate Seful Finantelor a anuntat ca saptamana aceasta vor fi functionale masurile privind ratele la banca, si creditele pentru .

Anunt important pentru toti romanii. Ce se intampla cu pietele agroalimentare dupa ultimele restrictii

Decizie de ultima ora a Asociatiei Administratorilor de Piete din Romania! Multi dintre romani au dat navala in piete si supermarketuri de frica unei viitoare crize de produse, motiv pentru care sefii pietelor au transmis un anunt de interes public pentru a-i linisti pe cetateni: pietele agroalimentare vor fi in continuare deschise, iar oamenii vor .

Carantina totala in Romania. Ludovic Orban explica in ce fel se aplica

Dupa ce presedintele Klaus Iohannis a anuntat carantina totala incepand de maine, premierul Ludovic Orban a sustinut o conferinta de presa, in aceasta seara. Sunt primele declaratii pe care primul ministru le-a facut dupa iesirea din izolare, la Palatul Victoria. Ludovic Orban: Toate masurile au ca scop reducerea contaminarii cu acest virus Am finalizat .

Toti romanii de la bloc trebuie sa stie asta. Cum platesti rapid si usor intretinerea fara sa iei contact cu administratorul, ori cu alti vecini

Plata intretinerii se poate dovedi o provocare daca lucrezi de dimineata pana noaptea tarziu si nu te nimeresti acasa in zilele destinate platii obligatiilor, dar mai cu seama in aceasta perioada, cand atingerile raman doar pentru colegii de apartament. Si cum faci sa platesti fara sa respiri acelasi aer cu administratorul sau cu alti vecini? .

Mesajul Iuliei Vantur din India. Ce a transmis fosta vedeta PRO TV pentru toti cei de acasa

Iulia Vantur se afla inca in India. Frumoasa vedeta a postat pe Instagram un mesaj plin de emotie si de inspiratie. Fosta vedeta Pro TV pare ca e fericita, iar razele soarelui ii mangaie fata, asa cum reiese din imaginea sugestiva de mai jos. Mesajul Iuliei Vantur din India Traieste-ti viata ca un fluture, ia .

Fostul prezentator Exatlon, Cosmin Cernat, mesaj pentru fiica lui. Cum arata Maya FOTO

Cosmin Cernat, cunoscut de cei mai multi pentru rolul important pe care l-a avut in cadrul show-ului Exatlon, a postat o poza cu fiica sa. Acesta ofera rar fanilor imagini din viata sa personala. Ce mesaj i-a scris micutei si cum arata ea? Cosmin Cernat, mesaj pentru fiica sa Cosmin Cernat este una dintre persoanele .

Decizia istorica BNR pentru toti care au card bancar si carduri la banci

In contextul prabusirii leului si al unei situatii tot mai nesigure din punct de vedere financiar, Banca Nationala a Romaniei a luat o serie de decizii pentru a salva economia Romaniei. Una dintre ele reprezinta o premiera. Mai exact, BNR a decis sa cumpere titluri de stat in lei de pe piata secundara. Aceasta masura .

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )