Libnet.ro
UNICEF

01:05

Artistul roman care a pierdut tot din cauza lui Jador. Ce s-a intamplat intre cei doi

Playtech Playtech,
Artistul roman care a pierdut tot din cauza lui Jador. Ce s-a intamplat intre cei doi

Un artist roman a pierdut tot din cauza celebrului cantaret de manele. Ce s-a intampla intre acesta si actualul concurent de la Survivor? Unde s-au intalnit acestia pentru prima data si de la ce a pornit scandalul intre ei? Artistul roman care si-a ratat cariera din cauza lui Jador Hamude si-a ratat cariera din cauza . continuă pe Playtech

Oana Roman, necaz chiar de Revelion. Vedeta nu a mai putut dormi din cauza asta

Oana Roman nu a intrat deloc bine in noul an. Vedeta a avut parte de momente grele chiar in seara de Revelion. Ce s-a intamplat cu cunoscuta fosta prezentatoare de televiziune in seara dintre ani? Nu a putut dormi deloc din cauza aceasta. Oana Roman a calcat cu stangul in Noul An. Ce a patit .

TVR, implicat intr-un urias scandal din cauza lui Mugur Mihaescu. Ce acuzatii grave se aduc

Postul TVR este implicat intr-un urias scandal din cauza lui Mugur Mihaescu, celebrul actor de la Vacanta Mare. Acuzatiile aduse de un membru al Consiliului National al Audiovizualului sunt din cele mai grave. TVR, scandal de zile mari din cauza lui Mugur Mihaescu Dorina Rusu, membra in Consiliul National al Audiovizualului, a criticat dur programul .

40 de persoane care au decedat in exercitiul functiunii din cauza Covid-19, decorate postum in Franta

Patruzeci de persoane care au decedat in exercitiul functiunii din cauza coronavirusului au fost decorate postum in Franta.

Fondurile suverane si-au redus investitiile in imobiliare in 2020 din cauza pandemiei si a Brexitului

Fondurile suverane de investitii au evitat spatiile de birouri si hotelurile in 2020, investitiile lor in imobiliare coborand la cel mai scazut nivel din ultimii opt ani, din cauza pandemiei de coronavirus si a Brexitului, transmite Reuters.

Trump spune ca numarul deceselor din cauza epidemiei a fost exagerat

Presedintele american Donald Trump a sustinut ca numarul deceselor din cauza coronavirusului a fost and exagerat and in Statele Unite, tara confruntata cu un nou record de infectari si unde bilantul victimelor a trecut de 350.

SUA: Trump spune ca numarul deceselor din cauza epidemiei a fost exagerat; experti in sanatate il contrazic

Presedintele american Donald Trump a sustinut ca numarul deceselor din cauza coronavirusului a fost exagerat in Statele Unite, tara confruntata cu un nou record de infectari si unde bilantul victimelor a trecut de 350. 000, transmite dpa.

Interdictii noi in avion din cauza covid-19. Ce nu mai au voie pasagerii, deloc

Pandemia de coronavirus a afectat grav transportul aerian din intreaga lume, multe dintre companii fiind nevoite sa ia masuri riguroase pentru limitarea raspandirii coronavirusului. De curand, au fost puse interdictii noi in avion din cauza covid-19. Ce nu mai au voie pasagerii, deloc?! Interdictii in timpul zborului cu avionul Daca multe dintre companiile aeriene au .

Ce boala grava are Marius Elisei, de fapt. Oana Roman a spus tot adevarul

Actualul sot al Oanei Roman cei doi inca nu au divortat sufera de cativa ani. Dupa sarbatorile de iarna, s-a aflat ce boala grava are Marius Elisei, de fapt. Acum, actuala lui sotie pare sa se teama ca nu cumva ea sa fie considerata cauza principala a acestei afectiuni grave, atat la femei, .

Vedeta din Romania, ravasita din cauza virusului. Momente cumplite: toata familia a suferit

Roxana Blagu, in varsta de 34 de ani traieste o mare drama care se tot prelungeste. Aceasta nu si-a vazut fiica in ultimii sapte ani, dar noua familie pe care si-a construit-o alaturi de Andrei Badiu ii da putere. Astfel, fosta componenta a formatiei Trident a adus pe lume un baietel, pe nume Sasha, care .

Cleber Arado, fost idol al echipei Coritiba, a murit la 48 de ani, din cauza noului coronavirus

Brazilianul Cleber Arado, fostul idol al echipei de fotbal Coritiba la finele anilor 90, a murit sambata, la varsta de 48 ani, fiind victima noului coronavirus, a anuntat clubul din statul brazilian Parana, citat de EFE.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2075 seconds )