Libnet.ro
UNICEF

06:15

ingrijorarile despre noua tulpina de coronavirus, in Romania: ce s-a intamplat la Matei Bals

Playtech Playtech,
ingrijorarile despre noua tulpina de coronavirus, in Romania: ce s-a intamplat la Matei Bals

Autoritatile de la Bucuresti au fost in alerta duminica, dupa ce, la institutul Matei Bals au fost inregistrate doua probe de la pacienti Covid-19 care au generat rezultate diferite. continuă pe Playtech

Fostul prefect de Braila, despre noua tulpina COVID din Marea Britanie Daca traieste cat Regina, am pus-o

Simona Draghincescu, fostul prefect al judetului Braila, a distribuit pe Facebook o postare care face referire la noua tulpina de coronavirus si la varsta Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii. Despre aceasta, fostul reprezentant al Guvernului in teritoriu spune ca este mobilizatoare si optimista.

Streinu Cercel, despre noua tulpina de coronavirus: Nu este o mutatie majora

Adrian Streinu Cercel, seful Institutului Matei Bals din Capitala,a vorbit duminica despre suspiciunea unei noi tulpini a coronavirsului pe terioriul Romaniei. Mutatia nu este atat de importanta, nu.

Noua tulpina a coronavirusului se raspandeste rapid in Anglia. Acesta este grupa de varsta cea mai afectata

Noua tulpina a coronavirusului se raspandeste cu repeziciune in Anglia, fiind mult mai transmisibila decat alte variante.

DSU: Noua tulpina de coronavirus nu a fost confirmata pana acum pe teritoriul Romaniei

In urma unei monitorizari atente a situatiei epidemiologice din Romania si in contextul aparitiei unei noi tulpini a Coronavirusului SARS-CoV-2 confirmat de specialisti ca avand o rata de contagiozitate mai mare in randul populatiei, DSU anunta faptul ca pana in acest moment, pe teritoriul Romaniei nu a fost confirmat niciun caz al unei persoane care ar fi infectata cu aceasta noua tulpina, printr-un comunicat de presa.

Ministerul Sanatatii: O noua tulpina de coronavirus se poate confirma numai prin secventierea genomului viral. Procedura va fi definitivata zilele urmatoare

Ministerul Sanatatii transmite ca pana in acest moment, pe teritoriul Romaniei nu a fost confirmata noua tulpina de coronavirus care a fost identificata in Regatul Unit. Procedura de secventiere a.

Posibila infectare cu noua tulpina de coronavirus la Institutul Matei Bals

Purtatorul de cuvant al Institutului Matei Bals din Bucuresti, Catalin Apostolescu, a anuntat, duminica, la Digi 24, ca exista o suspiciune privind infectarea cu noua tulpina de coronavirus, doua probe analizate in laboratorul de genetica al unitatii medicale avand reactii diferite fata de cele de pana acum.

Guvernul britanic s-a razgandit: Londra nu mai deschide scolile, din cauza noii tulpini de coronavirus

Guvernul britanic a decis sa mentina inchise toate scolile primare din Londra pentru umatoarele doua saptamani, pentru a contracara raspandirea rapida a infectiilor cu noua tulpina de coronavirus. Asta dupa ce saptamana trecuta anuntase ca unele institutii de invataman se vor deschide de luni, 4 ianuarie.

Primul roman suspect ca ar fi infectat cu noua tulpina de coronavirus. De ce a fost incarcerat in Franta

Doi romani incarcerati in Franta pentru trafic de persoane au fost confirmati pozitiv pentru COVID-19, in cazul unuia dintre ei existand suspiciunea ca ar fi infectat cu varianta britanica a coronavirusului.

UPDATE Noua tulpina de COVID-19 ar fi ajuns in Romania. Pacientul suspect este internat la un spital din Capitala

Medicii au anuntat faptul ca noua tulpina de coronavirus ar fi ajuns si in Romania. Este vorba de un pacient internat la Spitalul Matei Bals din Capitala. Purtatorul de cuvant al institutiei medicale a precizat ca este vorba despre o suspiciune, rezultatele probelor prelevate nefiind confirmate pana la acest moment.

Streinu Cercel, despre noua tulpina a coronavirusului in Romania: Mutatia nu este atat de importanta, nueste o mutatie majora

Prof. univ. dr. Adrian Steinu Cercel, presedintele Comisiei de Sanatate din Senat, a intervenit in direct prin telefon la Antena 3, unde a vorbit in exclusivitate despre suspiciunea unei noi tulpini a coronavirsului pe terioriul Romaniei. Mutatia nu este atat de importanta, nu este o mutatie majora, astfel incat sa necesite un nou vaccin, a spus medicul.

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1979 seconds )