Libnet.ro
UNICEF

14:00

A murit si tatal lui Emi Pian. Ce s-a intamplat, dupa crima de azi-noapte

Playtech Playtech,
A murit si tatal lui Emi Pian. Ce s-a intamplat, dupa crima de azi-noapte

Inca o tragedie s-ar fi abatut asupra familiei Duduianu dupa ce Emi Pian a murit injunghiat in timpul unui joc de barbut. Tatal lui Emi, Nicolae Duduianu, aflat in penitenciar, ar fi murit cand a aflat ca fiul sau a fost ucis. Barbatul ar fi facut infarct. A murit tatal lui Emi Pian. Ce s-a . continuă pe Playtech

Tatal lui Emi Pian, Nicolae Duduianu, a murit cand a aflat dimineata de moartea fiului. I-a stat inima!

Tatal lui Emi Pian, Nicolae Duduianu, a murit cand a aflat de moartea cunoscutului interlop. Nicolae Duduianu ar fi facut infarct, scrie cancan. ro.

Tatal lui Emi Pian, Nicolae Duduianu, stare de soc cand a aflat dimineata de moartea fiului

Tatal lui Emi Pian, Nicolae Duduianu, a suferit un soc cand a aflat de moartea fiului sau. Nicolae Duduianu ar fi avut imediat probleme cu inima, dar nu ar fi suferit un infarct, care ar fi dus la deces, asa cum alte surse au transmis.

Dubla tragedie in Clanul Duduienilor. Tatal lui Emi Pian, Nicolae Duduianu, a facut infarct cand a aflat de moarte fiului sau

Interlopul Nicolae Duduianu, supranumit Pian, a suferitun atac de cord,luni dimineata, cand a aflat ca fiul sau, Emi Pian a murit in cursulnoptii, in urma unei batai sangeroase, potrivit.

Tatal lui Emi Pian, arestat pentru tentativa de omor. A calcat un om intentionat cu masina

Emi Pian, liderul temutului clan Duduianu, a fost ucis marti dimineata, in timpul unei confruntari violente cu membrii unei bande rivale. UPDATE ora 17. 30:Penitenciarul Bucuresti - Rahova.

UPDATE Tatal interlopului Emi Pian a facut infarct in puscarie, dupa ce a aflat de decesul fiului sau

Nicolae Duduianu, tatal interlopului Emi Pian ucis in aceasta dimineata intr-o rafuiala, a facut infarct in penitenciarul Rahova cand a aflat de moartea fiului sau cel mare.

Razboi intre interlopi dupa moartea lui Emi Pian. Ce s-a intamplat, de fapt, si ce legatura este cu incendiul din Chitila

Nimic nu ramane neplatit in lumea asta, nimic nu ramane nepedepsit spune o vorba, si asa s-a si intamplat dupa crima ce a avut loc azi noapte, in Sectorul 6 al Capitalei. Cineva vrea sa-i faca dreptate lui Emi Pian, unul dintre cei mai periculosi interlopi din Romania. Care este legatura cu incendiul din Chitila, .

Ce gaj cerea Emi Pian pentru imprumuturi. Interlopul nu le mai dadea inapoi

Florian Mototolea, liderul clanului Duduienilor, zis Emi Pian era cunoscut drept camatarul cu 6 clase. Acesta controla sectorul 6, alaturi de tatal sau si facea bani frumosi din imprumuturi. Interlopul nu le mai dadea banii inapoi. Ce gaj cerea camatarul pentru imprumuturi Interlopul facea din camatarie o adevarata avere. Acesta nu avea carte si nici .

Emi Pian, viata plina de scandaluri. in ce relatie se afla cu Florin Salam

Emi Pian a murit suparat pe Florin Salam, despre care spunea ca era fratiorul sau. Interlopul, care a avut parte de o moarte violenta, a spus acum trei luni totul despre relatia pe care a avut-o cu celebrul manelist Florin Salam, cu care se cunostea de foarte mult timp. Emi Pian a murit suparat pe .

Vedeta devastata de moartea interlopului Emi Pian: A murit unul dintre cei mai buni prieteni ai mei

Fosta vedeta a emisiunii Insula Iubirii, ispita Bianca Pop, a reactionat pe retelele de socializare imediat ce a aflat despre moartea lui Florin Mototolea, cunoscut sub numele de Emi Pian, liderul clanului Duduianu din Capitala. Se pare ca vedeta este devastata de disparitia celui pe care il considera unul dintre cei mai buni prieteni.

Emi Pian, liderul clanului Duduianu, a murit. Interlopul a fost executat pe o strada din Bucuresti

Emi Pian, liderul clanului Duduianu din Capitala, a murit noaptea trecuta in urma unui scandal urias. Interlopul a fost executat de un rival pe o strada din Bucuresti.

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2238 seconds )