Libnet.ro
UNICEF

06:00

Emi Pian, liderul clanului Duduianu, a murit. Interlopul a fost executat pe o strada din Bucuresti

Antena3 Antena3,
Emi Pian, liderul clanului Duduianu, a murit. Interlopul a fost executat pe o strada din Bucuresti

Emi Pian, liderul clanului Duduianu din Capitala, a murit noaptea trecuta in urma unui scandal urias. Interlopul a fost executat de un rival pe o strada din Bucuresti. continuă pe Antena3

Te trec fiorii! Ce mesaj a aparut pe Internet dupa ce Emi Pian, liderul clanului Duduianu, a fost ucis cu sange rece

Emi Pian, liderul clanului Duduianu din Capitala, a fost ucis de un rival noaptea trecuta, dupa un scandal care a pornit de la un joc de barbut. Interlopul a fost executat de un rival pe o strada din Bucuresti.

De la ce a pornit scandalul in care a fost ucis Emi Pian, liderul clanului Duduianu din Capitala

Un interlop celebru a fost ucis azi-noapte, intr-o reglare de conturi intre clanuri, chiar in Capitala. Scandalul a pornit de la un joc de barbut, spun surse din ancheta. Barbatul cunoscut ca Emi Pian a ajuns la spital, la scurt timp dupa confruntare, insa nu a mai putut fi salvat.

Cine era Emi Pian, liderul clanului Duduienilor ucis azi noapte in Bucuresti

Emi Pian, unul dintre cei mai temuti interlopi din Romania, a fost injunghiat azi noapte in Bucuresti. Politia inca il cauta pe principalul suspect, membru intr-un clan rival.

Liderul clanului Duduianu, ucis intr-un conflict intre interlopi, in Bucuresti

Liderul clanului Duduianu, Florin Mototolea, zis Emi Pian, a murit azi dimineata. El ar fi fost executat in stil mafiot, pe o strada din sectorul 6 al Capitalei, conform Protv. ro.

Cum arata trupul asasinului lui Emi Pian in urma luptei. Ciprian Napy a fost mutilat

Emi Pian, liderul clanului Duduianu din Capitala, a murit noaptea trecuta in urma unui scandal urias. Interlopul ar fi fost executat pe o strada din Bucuresti, de catre Ciprian Napy, care s-a ales la randul lui cu rani grave in urma incidentului petrecut in cartierul Giulesti.

EXCLUSIV Moartea lui Emi Pian. Tudorel Butoi, psiholog criminalist: Ca sa-l gasesti pe faptas, trebuie sa fii un super campion al interogatoriilor

Interlopul Emi Pian, liderul Clanului Duduianu, a fost omorat in noaptea de luni spre marti de un membru al Clanului Spoitorilor. Potrivit primelor informatiii, ar fi vorba despre Napi, fiul unui interlopdin.

Pistoale, sabii, cutite si bate de baseball gasite in timpul raziilor din Bucuresti, dupa moartea lui Emi Pian

Aproximativ 100 de politisti si jandarmi au efectuat, in aceasta noapte, razii in mai multe zone din Bucuresti pentru a preintampina anumite scandaluri ce ar fi putut izbucni dupa ce interlopul Emi Pian, liderul clanului Duduianu, a fost omorat de un rival.

Vedeta devastata de moartea interlopului Emi Pian: A murit unul dintre cei mai buni prieteni ai mei

Fosta vedeta a emisiunii Insula Iubirii, ispita Bianca Pop, a reactionat pe retelele de socializare imediat ce a aflat despre moartea lui Florin Mototolea, cunoscut sub numele de Emi Pian, liderul clanului Duduianu din Capitala. Se pare ca vedeta este devastata de disparitia celui pe care il considera unul dintre cei mai buni prieteni.

Ce secret incredibil a avut Emi Pian. A facut anuntul fix inainte sa moara

Emi Pian a avut un secret teribil. Interlopul a facut anuntul chiar inainte sa moara. Decesul lui Emi Pian, seful clanului Duduianu din Bucuresti, a fost declarat dupa ce un clan rival s-a napustit asupra lui dupa un joc de barbut. Secretul incredibil al lui Emi Pian. A facut anuntul inainte sa decedeze Interlopul Emi .

Liderul clanului Duduianu, ucis luni noapte in cartierul bucurestean Giulesti Sarbi Principalul suspect este inca in libertate

Florin Mototolea, zis Emi Pian, liderul clanului Duduianu a murit in dimineata zilei de marti la Spitalul Universitar din Bucuresti, unde ajunsese cu rani grave dupa o altercatie ce a avut loc in cartierul Giulesti Sarbi din Sectorul 6. Incidentul vine la 10 zile dupa ce ministrul Justitiei, Catalin Predoiu, a creat un front institutional impotriva crimei organizate si ca incep sa cada clanuri de interlopi si la mai putin de o saptamana de cand ministrul de interne a declarat ca are toleranta zero fata de retelele de crima organizata. 01 Politistii audiaza mai multe persoane implicate in incidentul ce a avut loc in cartierul Giulesti-Sarbi, dar principalul suspect nu a fost prins si este cautat in Bucuresti.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )