Libnet.ro
UNICEF

01:05

De ce a pierdut Gabriela Firea, de fapt, alegerile pentru Primaria Capitalei. Explicatia categorica

Playtech Playtech,
De ce a pierdut Gabriela Firea, de fapt, alegerile pentru Primaria Capitalei. Explicatia categorica

Gabriela Firea a facut primele declaratii dupa ce a pierdut alegerile pentru Primaria Capitalei. Motivul pentru care a fost invinsa de Nicusor Dan l-a explicat chiar ea! Gabriela Firea a explicat de ce a pierdut alegerile Ziua de duminica, 27 septembrie, a fost una cu mari emotii pentru candidatii la Primaria Generala a Capitalei. Daca . continuă pe Playtech

Mircea Badea a reactionat bizar dupa ce a vazut ca Nicusor Dan a invins-o pe Gabriela Firea in cursa pentru Primaria Capitalei

Realizatorul TV a fost ironic, dupa victoria lui Nicusor Dan in cursa pentru fotoliul de primar al Capitalei. Mircea Badea a zis ca, odata cu schimbarea edilului de la Bucuresti, va aparea si divertismentul,.

Calin Popescu Tariceanu, depasit de Florin Calinescu in alegerile pentru Primaria Capitalei

Presedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, spune ca rezultatele obtinute de ALDE la alegerile locale din Capitala sunt un motiv de dezamagire profunda. insusi Tariceanu, fost prim-ministru si fost.

EXCLUSIV Cate persoane din Bucuresti se afla in izolare. Votul acestora poate deveni decisiv in batalia pentru Primaria Capitalei

EXCLUSIV Alegerile pentru Primaria Capitalei se anunta a fi o lupta stransa, intre candidata PSD si actualul primar General Gabriela Firea si candidatul dreptei, Nicusor Dan, sustinut de PNL si de.

Gabriela Firea, candidatul PSD la Primaria Capitalei a mers la vot de la prima ora: Am votat cu gandul la toti copiii din Bucuresti (VIDEO)

Gabriela Firea, Candidatul PSD la fotoliul de primar general al Capitalei a mers la vot la prima ora a diminetii. Edilul in functie al Capitalei a votat in aceasta dimineata, fiind primul alegator la acea.

Gabriela Firea nu, Florentin Pandele da. Ce s-a intamplat la alegerile pentru Primaria Voluntari

Alegerile locale din 2020 au fost clar o surpriza pentru toata lumea, mai ales pentru pierzatori. Dar oare acestea sa iste cearta in familie? Bucurestenii au decis ca Gabi sa plece acasa cu coada intre picioare, iar Pandele sa iasa invingator la Primaria Voluntari. Alegeri locale 2020. Gabriela Firea nu, Florentin Pandele da Bucurestenii au .

Reactia lui Nicolae Robu dupa ce a aflat ca a pierdut alegerile pentru Primaria Timisoara

Nicolae Robu PNL) si-a recunoscut infrangerea in alegerile pentru primaria Timisoarei in fata lui Dominic Fritz USR PLUS). Acesta a pus ca a fost optimist pana in ultimul moment.

Mediastandard.ro: Cum a reactionat presa la rezultatele exit-pollului din cursa pentru Primaria Capitalei

La ora 21:00, singurul exit-poll acreditat de BEC, al CURS-Avangarde, il dadea pe candidatul independent sustinut de PNL si USR-PLUS, Nicusor Dan, castigator la Primaria Capitalei. Mesajele de sustinere pentru candidatul Nicusor Dan au inceput sa curga, impreuna cu glumele la adresa social-democratei Gabriela Firea.

Alegeri locale 2020 Bucuresti. Cursa pentru Primaria Capitalei

Candidatii Primariei Capitalei au votat in primele doua ore de la deschiderea urnelor. Gabriela Firea si Nicusor Dan au intrat intr-un alt conflict, cu aceasta ocazie.

Cristian Popescu Piedone, condamnat la inchisoare in dosarul Colectiv, a castigat alegerile pentru Primaria Sectorului 5: Cristian Bacanu si-a recunoscut infrangerea

Cristian Popescu Piedone Patridul Puterii Umaniste) a castigat alegerile pentru functia de primar al Sectorului 5 al Capitalei. Contracandidatul sau, Cristian Bacanu PNL-USRPLUS) si-a recunoscut infrangerea,.

Mihai Fifor pierde alegerile pentru Primaria Arad in fata candidatului PNL, Calin Bibart

Fostul ministru PSD Mihai Fifor a pierdut alegerile locale pentru Primaria Arad, in fata candidatului PNL liberalul Calin Bibart. infrangerea a fost anuntata chiar de catre Mihai Fifor pe pagina de Facebook:.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )