Libnet.ro
UNICEF

01:05

Viorica Dancila a demisionat din fruntea PSD. Noul presedinte interimar este Marcel Ciolacu

Playtech Playtech,
Viorica Dancila a demisionat din fruntea PSD. Noul presedinte interimar este Marcel Ciolacu

UPDATE 23:50 Noul presedinte interimar este Marcel Ciolacu. Paul Stanescu a fost votat secretar general, in locul lui Mihai Fifor. Biroul Permanent National a fost dizolvat. UPDATE 23:50 Viorica Dancila a demisionat din fruntea PSD, dupa aproape cinci ore de negocieri in sedinta CEx. numarul doi din partid, Eugen Teodorovici, refuza sa-si predea . continuă pe Playtech

Viorica Dancila umileste din nou diaspora. Nu demisioneaza: La alegerile locale, diaspora nu voteaza!

Viorica Dancila a pierdut alegerile prezidentiale cu un scor zdrobitor, dar isi pune mari sperante in alegerile locale si parlamentare de anul viitorul. Liderul social-democrat sustine ca PSD va obtine un numar mult mai mare de voturi, intrucat diaspora nu va putea vota. Viorica Dancila umileste din nou diaspora Presedintele PSD a tinut un discurt .

Viorica Dancila, anunt despre demisia din fruntea PSD

Presedintele PSD, Viorica Dancila, a afirmat ca va fi facuta o analiza a rezultatului obtinut in turul doi al alegerilor prezidentiale in cadrul Comitetului Executiv National al partidului, mentionand ca.

Viorica Dancila a convocat Comitet Executiv al PSD, marti, ora 18.30: Discutia nu trebuie amanata

Viorica Dancila a anuntat ca a convocat sedinta Comitetului Executiv al PSD pentru marti, ora 18. Social-democratii vor analiza rezultatul alegerilor prezidentiale, dar si nemultumirile din partid. La sedinta exista posibilitatea si convocarii unui Congres pentru perioada urmatoare.

Victor Ponta, lovitura uriasa pentru Viorica Dancila: Cei de la PSD trebuie sa-si gaseasca pe cineva care sa-i conduca

Fostul candidat la alegerile prezidentiale din 2014 Victor Ponta a atacat-o dur pe Viorica Dancila, care a pierdut dramatic in fata lui Klaus Iohannis. Eu cred ca in turul doi cu Barna sau Diaconu nu.

Viorica Dancila a demisionat - surse

Viorica Dancila a demisionat, marti seara, de la conducerea PSD, potrivit unor surse din interiorul partidului. Stire in curs de actualizare .

Serban Nicolae: Nu cred ca poate fi vorba de o negociere in ceea ce o priveste pe Viorica Dancila

Serban Nicolae a fost, luni, printre primii lideri PSD care a dat de inteles ca Viorica Dancila trebuie schimbata din fruntea PSD. Acesta a afirmat ca nu crede ca Viorica Dancila poate fi liderul pe care PSD.

Surse. Dancila a cedat: demisioneaza din fruntea PSD. Ce functie primeste in schimb. Cine preia sefia partidului. Ciolacu, detalii despre discutia cu Dancila

Mai multi lideri PSD, in frunte cu Marcel Ciolacu si Lia Olguta Vasilescu, i-au cerut Vioricai Dancila sa demisioneze din fruntea PSD, sustin surse politice pentru Adevarul. Viorica Dancila a ramas fara sustinere in partid dupa infrangerea de la prezidentiale. Ciolacu va prelua sefia interimara a PSD. Presedintele Camerei Deputatilor a negociat azi cu mai multi lideri PSD din tara.

Surse: Viorica Dancila nu isi da demisia de la sefia PSD in sedinta CEx

Potrivit unor surse, Viorica Dancila nu isi va da demisia de la sefia PSD in aceasta seara, in cadrul sedintei Comitetului Executiv. Se pare ca Dancila s-ar fi lasat convinsa de Eugen.

LIVETEXT Viorica Dancila a demisionat din functia de presedinte PSD (surse) Sedinta tensionata la CEx: Liderii PSD se reunesc pentru a decide cine va conduce partidul, dupa infrangerea de la prezidentiale

Rasturnare de situatie la varful PSD: Pozitia de forta a lui Marcel Ciolacu, care parea ca detine sustinerea majoritatii liderilor pentru a prelua conducerea partidului, nu mai este la fel de sigura, dupa ce taberele par a se fi schimbat in randul social-democratilor. Niculae Badalau, Eugen Teodorovici si Marian Oprisan au inceput negocieri cu liderii de organizatii, iar Viorica Dancila nu mai vrea sa demisioneze, asa cum ii promisese lui Ciolacu cu o seara in urma. Liderii PSD se reunesc marti seara, de la ora 18. 30, la sediul partidului din Soseaua Kiseleff, intr-o sedinta care se anunta foarte tensionata. 49 Viorica Dancila a demisionat din functia de presedinte PSD23. 25 Social democratii au oprit sedinta CEX pentru o mica pauza. 39 Viorica Dancila si Eugen Teodorovici nu vor sa demisioneze. Potrivit statutului PSD presedintele, presedintele executiv si secretarul general al partidului sunt alesi sau revocat in congres. Cu alte cuvinte daca Dancila si Teodorovici nu pot fi inlocuiti deca dupa convocarea unui congres. 18 Mihai Fifor a demisionat din functia de secretar general al partidului21:36 8 dintre cei 16 vicepresedinti au demisionat pana in prezent21:32 Paul Stanescu si Gabriel Mutu au demisionat din functia de vicepresedinte21:25 A demisionat si Carmen Dan din functia de vicepresedinte PSD21:01 Lia Olguta Vasilescu a cerut demisia intregii conduceri si a afirmat, potrivit unor surse: Toti stiam ca nu are nicio sansa. Toti am gresit.

Cine ii ia locul Vioricai Dancila in fruntea PSD, daca aceasta devine presedintele Romaniei

Viorica Dancila a explicat joi, cine va prelua conducerea PSD in cazul in care ea va ajunge presedintele Romaniei. Citeste si: Viorica Dancila a votat la Colegiul Sfantul Sava: Am votat pentru o.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )