Libnet.ro
UNICEF

21:15

Surse: Viorica Dancila nu isi da demisia de la sefia PSD in sedinta CEx

Antena3 Antena3,
Surse: Viorica Dancila nu isi da demisia de la sefia PSD in sedinta CEx

Potrivit unor surse, Viorica Dancila nu isi va da demisia de la sefia PSD in aceasta seara, in cadrul sedintei Comitetului Executiv. Se pare ca Dancila s-ar fi lasat convinsa de Eugen. continuă pe Antena3

SURSE: Viorica Dancila isi da demisia de la sefia PSD. in CEx-ul paralel organizat de Marcel Ciolacu se cere si inlaturarea lui Eugen Teodorovici si Mihai Fifor

UPDATE: Se pregatesc schimbari radicale in PSD. Potrivit unor informatii pe surse din cadrul intalnirii care a avutloc luni seara in biroul lui Marcel Ciolacu de la Parlament, in sedinta de marti a.

Traian Basescu: Viorica Dancila isi da DEMISIA, dar ce PANARAMA ar fi sa ajunga DISCOTECARUL Teodorovici presedinte PSD!

Fostul presedinte Traian Basescu este de parere ca Viorica Dancila isi va da demisia dupa infrangerea de la alegerile prezidentiale, dar nu crede ca PSD are pregatit un lider pentru preluarea conducerii.

Telenovela demisiei continua. SURSE: Viorica Dancila s-ar fi razgandit si nu mai vrea sa plece de la conducerea PSD. Pucistii, amenintati cu actiuni in instanta daca nu respecta statutul

UPDATE:Fostul ministru al Internelor, Carmen Dan, si fostul ministru al Fondurilor Europene, Roxana Manzatu, au declarat in sedinta CEx a PSD ca isi vor da demisiile din functiile de vicepresedinte daca.

Viorica Dancila a convocat Comitet Executiv al PSD, marti, ora 18.30: Discutia nu trebuie amanata

Viorica Dancila a anuntat ca a convocat sedinta Comitetului Executiv al PSD pentru marti, ora 18. Social-democratii vor analiza rezultatul alegerilor prezidentiale, dar si nemultumirile din partid. La sedinta exista posibilitatea si convocarii unui Congres pentru perioada urmatoare.

Victor Ponta, lovitura uriasa pentru Viorica Dancila: Cei de la PSD trebuie sa-si gaseasca pe cineva care sa-i conduca

Fostul candidat la alegerile prezidentiale din 2014 Victor Ponta a atacat-o dur pe Viorica Dancila, care a pierdut dramatic in fata lui Klaus Iohannis. Eu cred ca in turul doi cu Barna sau Diaconu nu.

Taberele din PSD au ajuns fata in fata, in cadrul sedintei CEx

Potrivit unor surse, Viorica Dancila nu isi va da demisia de la sefia PSD in aceasta seara, in cadrul sedintei Comitetului Executiv. Se pare ca Dancila s-ar fi lasat convinsa de Eugen.

Lider PSD nu exclude ca Viorica Dancila sa piarda sefia partidului

Mihai Fifor, secretarul general al PSD si un apropiat al Vioricai Dancila, nu exclude ca aceasta ar putea sa piarda sefia partidului. Ramane de vazut. Deocamdata trebuie sa ne ocupam de numarat.

incepe razboiul intern in PSD? Viorica Dancila isi acuza colegii din teritoriu, dupa ce i-a adus partidului cea mai categorica infrangere din istorie

Viorica Dancila, care a pierdut categoric confruntarea prezidentiala cu Klaus Iohannis, si-a acuzat colegii din teritoriu ca nu au tras pentru ea. Eu cred ca colegii din teritoriu nu au tras pentru.

Ce o asteapta pe Viorica Dancila, dupa ce isi va anunta demisia de la sefia PSD. Cu ce se va alege in schimb

Viorica Dancila a cedat presiunilor venite de la liderii social-democrati si a anuntat ca isi va da demisia in sedinta CEx de marti. Ea va primi in schimb sefia PSD Teleorman si organizatia de femei a partidului. Pana la urmatorul congres PSD, functia de presedinte al partidului va fi asigurata, cel mai probabil, de Marcel .

Viorica Dancila: Nu imi dau demisia de la sefia PSD

Viorica Dancila sustine ca nu isi va da demisia de la sefia PSD, iar, daca unii colegi ai sai vor s-o inlocuiasca, atunci trebuie organizat un congres. Ea a comentat ca in acest moment nu este nevoie de conflicte in partid. Trebuie sa ne focalizam atentia spre partidul de la putere si sa facem o opozitie activa, a mai spus ea.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2252 seconds )