Libnet.ro
UNICEF

23:00

Cod Rutier 2019. Ce obligatii au soferii, in cazul unui accident. iti poate fi ridicat permisul definitiv

Playtech Playtech,
Cod Rutier 2019. Ce obligatii au soferii, in cazul unui accident. iti poate fi ridicat permisul definitiv

Ce obligatii au soferii, in cazul unui accident, conform Codului Rutier 2019? iti poate fi ridicat permisul definitiv. Cod Rutier 2019. Ce obligatii au soferii, in cazul unui accident? Ordonanta de urgenta nr. 1952002 privind circulatia pe drumurile publice, cunoscuta de publicul larg drept Codul rutier, stabileste obligatiile legale ale fiecarei persoane in cazul producerii . continuă pe Playtech

Noul Cod Rutier. Amenzi uriase pentru un simplu gest. Sute de soferi au fost deja sanctionati

Au dat examenul auto, au luat permisul de conducere, insa multi soferi au uitat repede prevederile din Codul Rutier si incalca des regulile de circulatie. Fie ca se grabesc sa ajunga la munca sau pur si simplu nu le pasa ca incurca traficul, multi conducatori auto blocheaza intersectiile, ingreunand traficul rutier. Acestia risca sanctiuni dure .

Cazul unui barbat beat fara a consuma alcool: bacteria care ar putea explica una dintre cele mai raspandite boli ale ficatului

Cazul unui barbat din China care s-a imbatat atat de tare ca si-a pierdut cunostinta dupa o masa bogata in zaharuri a atras atentia cercetatorilor care studiaza una dintre cele mai raspandite boli ale ficatului: boala ficatului gras non-alcoolic. Acestia au descoperit tulpini de bacterii intestinale care ar provoca formele mai severe ale afectiunii, care poate progresa spre ciroza sau cancer.

Codul Rutier 2019. Care sunt primele lucruri pe care trebuie sa le faca politistul care te trage pe dreapta!

Sunt reguli pe care ar fi trebuit sa le fi invatat la scoala de soferi si majoritatea soferilor de cunosc, dar unii le mai uita sau se prefac ca nu stiu, luand asta ca o scuza pentru a-si da frau liber impulsivitatii. Este evident ca nimeni nu este plin de veselie atunci cand politia rutiera .

Informatie bomba din noul Cod rutier: Ce alegere trebuie sa faca de azi soferii romani!

Soferii care au permisul suspendat ar putea sa beneficieze de reducerea perioadei de suspendare in perioada urmatoare, potrivit unui act normativ ce a fost adoptat de curand de Senat. Proiectul de lege mai.

Un tanar a murit, iar altul a ajuns la spital in urma unui accident rutier produs pe traseul Straseni-Leuseni

Un tanar de 30 de ani a murit, iar altul a ajuns la spital cu diverse traumatisme dupa ce automobilele in care se aflau au fost implicate intr-un accident in lant, pe traseul Chisinau-Leuseni, transmite IPN.

Brasov: Fetita de 8 ani decedata, un baietel de 7 ani si bunica lor in spital in urma unui accident

O fetita de 8 ani a decedat si un baietel de 7 ani si bunica lor au ajuns la spital, dupa ce au fost.

Verificari in cazul unui angajat al unui club sportiv care ar fi agresat sexual minore in vestiar

IPJ Prahova a anuntat, luni, ca a deschis un dosar penal in cadrul caruia se efectueaza verificari, .

Arabia Saudita AVERTIZEAZA: in cazul unui RAZBOI cu IRANUL, intreaga economie mondiala se va prabusi

Un razboi intre Arabia Saudita si Iran ar duce la prabusirea economiei mondiale, avertizeaza printul mostenitor Mohammed bin Salman. intr-un interviu pentru o televiziune americana, acesta cere.

in cazul unui razboi Arabia Saudita - Iran, intreaga economie mondiala se va prabusi - Mohammed bin Salman

Un razboi intre Arabia Saudita si Iran ar provoca o prabusire totala a economiei mondiale, a afirmat duminica printul mostenitor Mohammed bin Salman, intr-un interviu televizat in Statele Unite, in care a cerut comunitatii internationale sa descurajeze Teheranul, scrie AFP.

Detaliile infioratoare din cazul unui batran care a vrut sa abuzeze o fetita de 5 ani. Obsedatul sexual ii este ruda copilei

Un barbat de 74 de ani a incercat de mai multe ori sa intretina relatii sexuale cu o fetita de 5 ani, fiind surprins la a doua tentativa chiar de tatal copilei, care a anuntat Politia.

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )