Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cine este barbatul care a vazut-o pe Cristina Topescu, cu cateva zile inainte sa moara. Primele declaratii

Playtech Playtech,
Cine este barbatul care a vazut-o pe Cristina Topescu, cu cateva zile inainte sa moara. Primele declaratii

Se pare ca barbatul care ar fi vazut-o pe Cristina Topescu, cu cateva zile inainte sa moara. Iata primele declaratii! Cine este barbatul care a vazut-o pe Cristina Topescu, cu cateva zile inainte sa moara intalnirea celor doi a avut loc chiar in a doua zi de Craciun, la o cafea, cel mai probabil pentru . continuă pe Playtech

CRISTINA TOPESCU A MURIT. Cine a fost cu adevarat Cristina Topescu

Cristina Topescu a avut o viata ca un carusel. S-a razvratit impotriva regimului comunist si a trait intens orice moment. A fost unul dintre liderii generatiei sale si si-a lasat amprenta asupra proiectelor in care s-a implicat. Era un profesioniste desavarsit si o mare iubitoare de animale.

Cine este tanara care si-a transmis moartea pe Facebook. Ultimele ei cuvinte: Condu, ba, ca lumea!

Tanara care a transmis LIVE, pe Facebook, accidentul din Craiova in urma caruia si-a pierdut viataavea 25 de ani si era din localitatea Silistea Crucii.

Cine este soferul acestui Logan rosu de pe soseaua din Maramures. Barbatul a impuscat fara mila un caine, in mijlocul drumului

Un sofer care se afla la volanul unui Logan rosu a impuscat fara mila un caine, in mijlocului drumului. Incidentul s-a produs pe drumul national care leaga Maramuresul de Bucuvina. Martorii au sunat imediat la 112. Ce pedeapsa risca acum soferul? Cine este soferul care a impuscat un caine pe o sosea din Maramures Sambata, .

Cine este mama Cristinei Topescu. Unde locuieste acum si ce a decis dupa moartea fiicei ei

Cristina Topescu s-a stins cu aproximativ trei saptamani in urma, spre socul celor care au cunoscut-o pe indragita prezentatoare TV. Autoritatile au confirmat ca trupul neinsufletit al acesteia a fost gasit duminica, pe 12 ianuarie. La insistentele unei vecine, care a sunat la 112, a fost descoperit ca jurnalista se afla in casa si ar .

Marius Chirca, dezvaluiri cutremuratoare despre Cristina Topescu. Ce a patit inainte sa moara din cauza Primariei

Un alt apropiat al regretatei Cristina Topescu face dezvaluiri. Marius Chirca a povestit, marti, adevarul despre starea generala, din ultima perioada, a prezentatoarei TV. Barbatul este fondatorul unei asociatii pentru protectia animalelor si se cunostea in acest mod cu vedeta. La randul ei, fiica comentatorului sportiv era o mare iubitoare de animale si avea foarte .

Cristina Topescu va fi incinerata miercuri. Cine a luat decizia de ultima ora

Cristina Topescu va fi incinerata, miercuri, 15 ianuarie, in cadrul unei slujbe care urmeaza sa fie oficializata la Crematoriul Uman. Fosta vedeta TV a murit, in urma cu doua saptamani si a fost gasita de politisti, duminica seara, in locuinta sa din orasul Otopeni. Cristina Topescu va fi incinerata in cursul acestei seri, in jurul .

Cristina Topescu mai are doi frati, vitregi. Cine sunt copiii lui Cristian Topescu

Duminica seara, agentii de la Inspectoratul de Politie Ilfov au relatat ca au fost solicitati de catre vecini sa vada ce se intampla cu Cristina Topescu. Jurnalista nu mai fusese vazuta de trei saptamani si moartea sa a fost confirmata, pe 12 decembrie, de catre oamenii legii. Chemati la fata locului, acestia au putut doar .

Cine a fost dragostea vietii regretatei jurnaliste Cristina Topescu. Ce drama a trait in ultimii 2 ani prezentatoarea TV

Cristina Topescu a murit. Regretata jurnalista iubea animalele, iar toata viata si-a dedicat-o necuvantatoarelor care ii erau cei mai buni prieteni. Medicul oftalmolog Monica Pop a povestit duminica seara, intr-o interventie la Romania TV, despre cea care i-a fost prietena timp de mai multi ani, dar care s-a stins in singuratate.

Cristina Topescu a murit. Jurnalista nu mai fusese vazuta de 3 saptamani. Ministrul de Interne: Este prea devreme sa ne pronuntam la variante, inclusiv sinuciderea sau un infarct, comotie cerebrala (VIDEO)

A murit Cristina Topescu! Jurnalista ar fi murit de cateva zile, insa apelul catre 112 a fost facut abia duminica seara, de o vecina care nu o mai vazuse de mult timp, informeaza B1 TV. Moartea ei a venit ca.

Cine a fost dragostea vietii regretatei jurnaliste Cristina Topescu

Cristina Topescu a murit. Regretata jurnalista iubea animalele, iar toata viata si-a dedicat-o necuvantatoarelor care ii erau cei mai buni prieteni.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2321 seconds )