Libnet.ro
UNICEF

23:15

C.T.P, mesaj acid despre olandezul acuzat ca a ucis-o pe fetita din Gura Sutii: A vazut la Dinca

Playtech Playtech,
C.T.P, mesaj acid despre olandezul acuzat ca a ucis-o pe fetita din Gura Sutii: A vazut la Dinca

P a transmis un mesaj acid despre olandezul acuzat ca a ucis-o pe Mihaela, fata de 11 ani din Gura Sutii, judetul Dambovita. P, mesaj acid despre olandezul acuzat ca a ucis-o pe fetita din Gura Sutii Gazetarul Cristian Tudor Popescu a comentat, la Digi 24, cazul Mihaelei, fetita de 11 ani din Gura Sutii, . continuă pe Playtech

Adevar infiorator despre olandezul suspectat ca a ucis fetita din Gura Sutii. Dezvaluirea fostei iubite

Olandezul suspectat ca a ucis fetita din Gura Sutii a mai comis astfel de fapte si in trecut. Este marturia cutremuratoare facuta de fosta logodnica a acestuia, care nu este surprinsa de oroarea comisa. Barbatul a fost condamnat pentru mai multe infractiuni, dar femeia sustine ca nu stia despre trecutul lui in perioada in care .

Cine a fost olandezul acuzat ca a omorat-o pe fetita din Gura Sutii! Se afla mereu in apropierea copiilor

Crima din Dambovita a socat toata Romania. Mai mult decat atat, gestul olandezului, principal suspect al uciderii fetitei de 11 ani a venit pe nepregatite. Nimeni nu s-ar fi gandit ca individul s-ar sinucide. Ce loc de munca avea acesta in Olanda si cum reusea sa fie in mijlocul copiilor? Cine a fost olandezul acuzat .

Amanunte inedite despre olandezul, care este principalul suspect in cazul rapirii si uciderii Adrianei. Barbatul venea in fiecare an in Romania, din 2016

Amanunte inedite despre olandezul pedofil, considerat principalul suspect in cazul rapirii si uciderii Adrianei, fetita de 11 ani din Dambovita. Se pare ca barbatul venea in fiecare an, din 2016, dupa cum.

Detalii inedite despre olandezul-criminal! A inchiriat un apartament cu doua camere in centrul Capitalei

Ies la iveala tot mai multe detalii despre olandezul-criminal. Autoritatile romane au confirmat ca Joop Visscher a venit in Romania de patru ori pana acum, incepand cu anul 2016. La vizitele sale.

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2008 seconds )