Libnet.ro
UNICEF

12:45

Poate cel mai impresionant telefon creat vreodata de LG are ecran retractabil

Playtech Playtech,
Poate cel mai impresionant telefon creat vreodata de LG are ecran retractabil

LG a inceput cu noua sa linie de smartphone-uri Project Explorer. Dar, in timp ce ecranul pivotant al LG Wing este cu siguranta o noutate, unii dintre fanii ramasi ai marcii sunt curiosi. continuă pe Playtech

Raluca Turcan: Primul an de guvernare PNL este poate cel mai dinamic an pe care l-a avut Romania pana acum Cele mai importante masuri ale Executivului in aceste 12 luni

Se implineste astazi un an de guvernare PNL. in acest context, vicepremierul Raluca Turcan a declarat, miercuri, ca este poate cel mai dinamic an pe care l-a avut Romania pana acum. Totodata, . Ea a.

Cel mai bun telefon Google, mai prost decat se credea initial: ce probleme are Pixel 5

Google Pixel 5 este cel mai nou si mai bun telefon al gigantului din Mountain View. Din pacate, in lumea reala, nu pare sa fie foarte performant. De la prima generatie de Google Pixel, cei de.

Beyonce, in trei variante de coperta British Vogue realizate de cel mai tanar fotograf care a lucrat vreodata cu revista

Cantareata, actrita si producatoarea Beyonce este protagonista numarului de decembrie al revistei British Vogue, care urmeaza sa apara cu trei variante de coperta, realizate de cel mai tanar fotograf care a lucrat cu publicatia veche de 104 ani.

Cel mai urmarit clip din istoria YouTube, mai cautat decat orice artist international

V-ati intrebat vreodata care este cel mai urmarit clip din istoria YouTube? Nu este vorba despre vreun celebru artist international, ci despre o melodie pentru copii.

Cel mai educat parlament din lume: unul din trei senatori si-a luat doctoratul!

Nu avem inca toate datele pentru comparatie, insa aproape sigur senatul Romaniei are cel mai inalt nivel intelectual dintre toate parlamentele din lume. Unul din trei senatori romani din legislatura curenta si-a luat doctoratul!.

Cel mai lung cuvant din limba romana. Stii ce inseamna?

Cel mai probabil multi dintre noi ne-am intrebat la un moment dat care este cel mai lung cuvant din limba romana. Acesta are nu mai putin de 44 de litere. Care este cel mai lung cuvant al limbii romane si ce reprezinta. Ce inseamna cel mai lung cuvant din limba romana Ei bine, pneumonoultramicroscopicsilicovolcaniconioza este .

Record negativ in Polonia. Cel mai mare numar de decese in 24 de ore de la debutul pandemiei de COVID-19

Miercuri, Polonia a raportat aproape 24. 700 cazuri noi de coronavirus si 373 de decese, cel mai mare numar de la debutul pandemiei, potrivit datelor comunicate de Ministerul Sanatatii. Polonia: Cel.

Ce se intampla, de fapt, cu Mirel Radoi la echipa nationala. Omul cel mai apropiat i-a spus secretul

Nationala Romaniei se pregateste pentru ultima actiune din acest an. Amicalul cu Belarus, plus partidele cu Norvegia si Irlanda de Nord, din Liga Natiunilor. Ramane de vazut daca acestea vor fi si ultimele jocuri ale lui Mirel Radoi ca selectioner al tricolorilor. Dupa esecul cu Austria, de luna trecuta, Radoi a dat de inteles ca .

iPhone 12 mini se va incarca cel mai greu dintre modelele de iPhone 12

Nu toate noile versiuni de iPhone 12 se vor incarca cu aceeasi viteza folosind noul incarcator wireless MagSafe al celor de la Apple, iar iPhone 12 mini va fi cel mai lent dintre acestea, scrie News.

Doliu mare pentru Simona Florescu. A murit marti seara: Pentru mine a fost cel mai bun

Veste trista in showbiz-ul romanesc. Astazi a incetat din viata tatal Simonei Florescu. Cuprinsa de durere, chiar fosta sotie a lui Ion Dichiseanu a facut public anuntul decesului. Doliu in familia Simonei Florescu Astazi, 3 noiembrie Simona Florescu si-a anuntat prietenii de pe retelele de socializare, ca tatal sau a decedat. Fosta sotie a lui .

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )