Libnet.ro
UNICEF

17:15

Cel mai urmarit clip din istoria YouTube, mai cautat decat orice artist international

ADPM ADPM,
Cel mai urmarit clip din istoria YouTube, mai cautat decat orice artist international

V-ati intrebat vreodata care este cel mai urmarit clip din istoria YouTube? Nu este vorba despre vreun celebru artist international, ci despre o melodie pentru copii. continuă pe ADPM

VIDEO Care este cel mai urmarit videoclip pe YouTube. A reusit sa depaseasca Despacito

Un cantec pentru copii a depasit recordul de vizualizari pe YouTube pe care il detinea piesa Despacito, interpretata de cantaretii Luis Fonsi si Daddy Yankee.

Clipul Despacito isi pierde titlul de cel mai vizionat de pe Youtube Cine a detronat melodia lui Luis Fonsi

Piesa pentru copii Baby Shark si melodia ei capricioasa au devenit luni cel mai vizionat videoclip de pe YouTube, depasind piesa Despacito cu peste sapte miliarde de vizionari, transmit AFP si The Guardian.

Joe Biden ar putea deveni cel mai batran presedinte al Americii

Donald Trump avea 70 de ani in ianuarie 2017, cand si-a preluat mandatul, devenind cel mai in varsta presedinte din istoria Statelor Unite, relateaza DPA citata de Agerpres. insa daca Joe Biden va castiga alegerile de marti, va depasi acest record.

Cel mai bun telefon Google, mai prost decat se credea initial: ce probleme are Pixel 5

Google Pixel 5 este cel mai nou si mai bun telefon al gigantului din Mountain View. Din pacate, in lumea reala, nu pare sa fie foarte performant. De la prima generatie de Google Pixel, cei de.

Doliu mare pentru Simona Florescu. A murit marti seara: Pentru mine a fost cel mai bun

Veste trista in showbiz-ul romanesc. Astazi a incetat din viata tatal Simonei Florescu. Cuprinsa de durere, chiar fosta sotie a lui Ion Dichiseanu a facut public anuntul decesului. Doliu in familia Simonei Florescu Astazi, 3 noiembrie Simona Florescu si-a anuntat prietenii de pe retelele de socializare, ca tatal sau a decedat. Fosta sotie a lui .

Ludovic Orban: Obiectivul nostru este sa adoptam proiectul de buget pana in data de 31 decembrie, cel mai probabil dupa investirea Guvernului, intre Craciun si Anul nou

Premierul Romaniei, Ludovic Orban, a declarat, sambata, la Slobozia, ca si-a propus ca bugetul sa fie adoptat inainte de finalul anului, cel mai probabil dupa investirea Guvernului, intre Craciun si Anul.

Al doilea cel mai mare oras din Romania scapa la mustata de intrarea in scenariul rosu. Incidenta cazurilor de Covid-19: 2,9885 la mie

Reprezentantii Prefecturii judetului Iasi anunta ca municipiul Iasi, al doilea cel mai mare din tara ca numar de locuitori, este aproape de a intra in scenariul rosu.

Apple, cea mai valoroasa companie din lume: Google, nici macar in top 3

Interbrand a publicat cel mai recent clasament al celor mai populare branduri din lume. Editia pe 2020 vine cu schimbari importante fata de ani trecuti si, in acelasi timp, cu Apple pe prima.

Cele mai bune cartiere din Iasi. Unde trebuie sa locuiesti, de fapt

Exista o multime de lucruri de facut in Iasi, de la activitati distractive la explorarea unora dintre siturile sale culturale. Dar daca vrei cumva sa te muti aici, este important sa stii care sunt cartierele in care merita sa locuiesti. Cele mai bune cartiere din Iasi Una din zonele bine cotate din Iasi este zona .

Care sunt, de fapt, cele mai bogate orase din Romania. Bucuresti si Cluj nu se afla in top 5

Top surpriza al celor mai bogate orase din Romania. Desi pare greu de crezut, Bucuresti si Cluj nu sunt nici macar in primele cinci. Iata ce localitati ocupa primele pozitii in clasament! Acestea sunt cele mai dezvoltate localitati ale Romaniei Bucurestiul si Clujul, orase cu investitori straini, universitati si locuri de munca, nu au si .

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2216 seconds )