Libnet.ro
UNICEF

16:45

Cel mai bun telefon Google, mai prost decat se credea initial: ce probleme are Pixel 5

Playtech Playtech,
Cel mai bun telefon Google, mai prost decat se credea initial: ce probleme are Pixel 5

Google Pixel 5 este cel mai nou si mai bun telefon al gigantului din Mountain View. Din pacate, in lumea reala, nu pare sa fie foarte performant. De la prima generatie de Google Pixel, cei de. continuă pe Playtech

Doliu mare pentru Simona Florescu. A murit marti seara: Pentru mine a fost cel mai bun

Veste trista in showbiz-ul romanesc. Astazi a incetat din viata tatal Simonei Florescu. Cuprinsa de durere, chiar fosta sotie a lui Ion Dichiseanu a facut public anuntul decesului. Doliu in familia Simonei Florescu Astazi, 3 noiembrie Simona Florescu si-a anuntat prietenii de pe retelele de socializare, ca tatal sau a decedat. Fosta sotie a lui .

Bloodstained: desprins din Castlevania, cel mai bun joc anime ajunge pe iPhone si Android

Daca esti un fan de anime si posesor de smartphone sau tableta, te vei bucura sa afli ca Bloodstained: Ritual of the Night se lanseaza pe iOS si Android. Bloodstained: Ritual of the Night.

Brad Pitt a fost cel mai bun partener de sex al Angelinei Jolie. Erau de-a dreptul perversi. Viata intima a fostului cuplu hollywoodian

Cei doi actori au decis sa se desparta in 2016, dupa 12 ani petrecuti impreuna si sase copii. Divortul lor a socat o lume intreaga pentru simplul fapt ca pareau atat de potriviti impreuna. Si chiar se potriveau de minune intre asternuturi.

Cel mai urmarit clip din istoria YouTube, mai cautat decat orice artist international

V-ati intrebat vreodata care este cel mai urmarit clip din istoria YouTube? Nu este vorba despre vreun celebru artist international, ci despre o melodie pentru copii.

Joe Biden ar putea deveni cel mai batran presedinte al Americii

Donald Trump avea 70 de ani in ianuarie 2017, cand si-a preluat mandatul, devenind cel mai in varsta presedinte din istoria Statelor Unite, relateaza DPA citata de Agerpres. insa daca Joe Biden va castiga alegerile de marti, va depasi acest record.

Clipul Despacito isi pierde titlul de cel mai vizionat de pe Youtube Cine a detronat melodia lui Luis Fonsi

Piesa pentru copii Baby Shark si melodia ei capricioasa au devenit luni cel mai vizionat videoclip de pe YouTube, depasind piesa Despacito cu peste sapte miliarde de vizionari, transmit AFP si The Guardian.

Ludovic Orban: Obiectivul nostru este sa adoptam proiectul de buget pana in data de 31 decembrie, cel mai probabil dupa investirea Guvernului, intre Craciun si Anul nou

Premierul Romaniei, Ludovic Orban, a declarat, sambata, la Slobozia, ca si-a propus ca bugetul sa fie adoptat inainte de finalul anului, cel mai probabil dupa investirea Guvernului, intre Craciun si Anul.

VIDEO Klaus Iohannis: in cel mai bun scenariu, o prima transa de vaccin anti-COVID va ajunge in Romania in primul trimestru al anului viitor Vaccinarea intregii populatii, cel mai devreme in primavara

Romania va primi prin Comisia Europeana 10 milioane de doze de vaccin impotriva COVID, iar in cel mai bun scenariu o prima transa va ajunge in tara noastra in primul trimestru al anului viitor si vor fi vaccinati cu prioritate angajatii din sistemul medical, dar si persoanele din grupele de risc, a declarat marti seara presedintele Klaus Iohannis. El a spus ca vaccinarea intregii populatii va incepe cel mai devreme in primavara si a facut apel la cadrele medicale sa se pregateasca si sa se informeze corect pentru procesul de vaccinare a populatiei.

Horoscop dragoste Noiembrie 2020. Acesti nativi sunt pe punctul de a incheia o relatie, iar Racul este cel mai norocos semn al zodiacului

Nativii Berbec, Rac si Balanta se confrunta cu mici probleme de comunicare in viata de cuplu. Mai mult decat atat, luna lui Brumar este un moment prielnic pentru nativii Taur, Varsator si mai ales Sagetator.

Furnicile care au cel mai macabru simt estetic: isi decoreaza casele cu capetele victimelor

Exista o specie de furnici care ar putea fi considerata una dintre cele mai grotesti din cauza alegerii neobisnuite a decorului casei lor - capetele decapitate ale victimelor lor. Studiile.

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2371 seconds )