Libnet.ro
UNICEF

01:05

Care sunt regulile emisiunii de la PRO TV Falsez pentru Tine

Playtech Playtech,
Care sunt regulile emisiunii de la PRO TV Falsez pentru Tine

Emisiunea Falsez pentru tine a fost una dintre cele mai asteptate de la Pro tv. Dupa doi ani de la anuntarea proiectului, cu Mihai Bobonete prezentator, iata ca emisiunea a intrat in grila, in aceasta vara. in toamna anului 2018 a fost amanata. Prima editie a emisiunii a inceput pe 18 iulie, de la ora . continuă pe Playtech

Se dau peste 900 de lei de la stat pentru acesti romani. Ce trebuie sa faca cu acesti bani si care sunt conditiile

Elevii pot primi incepand de astazi, 27 iulie, voucherele pentru achizitionarea unui calculator nou. Acestea sunt eliberate de Instectoratele scolare pana pe data de 14 august, dupa ce elevii au depus in prealabil un dosar prin care solicitau eliberarea voucherului. Elevii pot primi de astazi cupoanele de 200 de euro pentru achizitionarea unui calculator nou .

Cati bani costa un singur pistol Beretta PX4 STORM. Care sunt politistii dotati cu noile arme

Politistii de la Brigada Rutiera si de la Ordine Publica vor primi 25 de mii de pistoale Beretta. Primele 100 au ajuns chiar astazi la politisti. Agentii nostrii au nevoie de pistoale moderne, intrucit de cele mai multe ori infractorii sunt mai bine inarmati. Cati costa un singur pistol Beretta PX4 STORM. Ce politisti vor .

Horoscop august. 3 zile din august in care vor avea loc modificari importante pentru zodii

Luna august vine cu cel putin trei zile foarte importante pentru toate zodiile. Fiecare dintre nativi trebuie sa stie la ce sa se astepte si cum vor fi influentati de aceste trei zile cu totul speciale. Trebuie sa retineti zilele de 4, 13 si 24 august 2020. Modificari importante in trei zile speciale din luna .

Tot ce mancam se vede la exterior! Care sunt alimentele esentiale pentru o piele sanatoasa. Dr. Carniciu: Sa va spun un mic secret...

Stim deja ca tot ce mancam se vede de fapt la exterior. Sanatatea parului si a pielii sunt extrem de importante, mai ales vara, asa ca astazi aflam ce avem de facut pentru a ne fi bine. Expertul in boli metabolice si nutritie Simona Carniciu ne explica de ce colonul joaca un rol extrem de important in sanatatea pielii, dar si de ce vitamine avem nevoie in aceasta perioada.

Cine conduce cursa globala pentru descoperirea unui vaccin eficient impotriva COVID-19 si care sunt mizele geostrategice pentru marile puteri

Cursa globala pentru descoperirea unui vaccin eficient impotriva COVID-19 este in crestere, intensificand concurenta intre marile puteri precum SUA, China, Marea Britanie si UE. Acestea se afla intr-o.

CORONAVIRUS |Cetatenii romani care sosesc din Romania pot intra in Bulgaria fara a prezenta un test PCR: Care sunt situatiile de exceptie

Cetatenii romani care sosesc din Romania au dreptul de a intra pe teritoriul Bulgariei fara a prezenta un test PCR cu rezultat negativ pentru infectia cu noul coronavirus, anunta Ambasada Romaniei din.

DOCUMENT Coronavirus in Romania: Care sunt noile restrictii ce vor intra in vigoare incepand din 1 august

Masca de protectie va fi obligatorie si in spatiile deschise, in anumite intervale orare, care vor fi stabilite de autoritatile judetene, iar localurile cu terasa vor fi deschise doar pana la ora 23. Mai exact, vor fi interzise comercializarea si consumul produselor alimentare, bauturilor alcoolice si nealcoolice in spatiile special destinate intre orele 23. 00 si 06. Salile de jocuri de noroc vor fi si ele inchise in acelasi interval.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )