Libnet.ro
UNICEF

18:15

Ce a indraznit sa spuna Ianis Hagi despre Simona Halep, numarul 2 WTA!

Playtech Playtech,
Ce a indraznit sa spuna Ianis Hagi despre Simona Halep, numarul 2 WTA!

Ianis Hagi, fiul lui Gica Hagi, are un sezon bun in Scotia, alaturi de Rangers. Astfel, mijlocasul ofensiv si-a trecut in cont si o noua pasa decisiva, la golul de 2-0 reusit de Brandon Baker, care a stabilit scorul final, in meciul pe care Ranges l-a castigat contra Ross County. Ce a indraznit sa spuna . continuă pe Playtech

Ianis Hagi a spus, in sfarsit, adevarul despre relatia cu tatal sau. Ce i-a facut Gica, inca de mic

Ianis Hagi a povestit despre copilaria sa si despre cum l-a educat tatal sau in acest spirit de castigator. Cum a fost relatia dintre regele fotbalului romanesc si propriul fiu? Ce ii facea Gica atunci cand era doar un copil? Ianis Hagi, despre copilarie. Ce i-a facut tatal sau cand era inca mic? Ianis nu .

Simona Halep, eliminata in optimile de finala ale French Open, cu Iga Swiatek

Simona Halep, numarul 2 WTA,a fost invinsa, duminica, scor 6-1, 6-2, de Iga Swiatek, locul 54 WTA, in turneul de la Roland Garros. Cu 17-4 lovituri castigatoare,polonezaa fost jucatoarea.

Simona Halep a invins-o categoric pe Amanda Anisimova la Roland Garros

Simona Halep, numarul 2 WTA, a invins-o categoric, astazi, pe tenismena americana Amanda Anisimova, in turul trei al turneului Roland Garros.

Surpriza pentru Ianis Hagi, dupa evolutia cu Galatasaray. Ce nota a primit romanul: A alergat pana la epuizare

In minutul 52 a partidei cu Galatasaray, septarul lui Rangers a dat o pasa decisiva pentru Scott Arfield, iar fostul mijlocas din Premier League a deschis scorul. Surpriza pentru Ianis Hagi, dupa evolutia cu Galatasaray Ianis Hagi a primit nota 8 de la The Scottish Sun. Doar un titular a lui Rangers a primit o .

Simona Halep, primele cuvinte dupa eliminarea de la Roland Garros - Ce va urma pentru ea in 2020

Simona Halep a vorbit la finalul partidei cu Iga Swiatek despre eliminarea de la Roland Garros, numarul doi WTA precizand ce nu a mers contra polonezei. De asemenea, Simona a dezvaluit si care sunt planurile pentru 2020.

DigiSport: Ianis Hagi si-a aratat clasa inca o data: romanul a impresionat iar la Rangers, desi a jucat doar 25 de minute

Rangers a castigat, scor 2-0, meciul cu Ross County, din etapa a zecea a primei ligi din Scotia. Ianis Hagi a inceput partida de pe banca de rezerve, dar a fost introdus pe teren de Steven Gerrard in minutul 65. Cu doar cateva zeci de secunde inaintea finalului meciului.

Simona Halep este Dumnezeu. Fanii au izbucnit dupa ce Simona Halep si-a distrus adversara la Roland Garros

Simona Halep a reusit o prestatie magistrala in primul set al partidei cu Amanda Anisimova, din turul 3 la Roland Garros 2020. A fost un 6-0 absolut fulminant pe care l-a reusit jucatoarea de pe locul 2 mondial in fata favoritei numarul 24 de la Paris. inca din finalul primului set, dar mai ales dupa .

Jucatoarea care a umilit-o pe Simona Halep a vrut sa se lase de tenis. Ce s-a intamplat chiar in acest an

Simona Halep a avut o prestatie foarte modesta in optimile de finala de la Roland Garros, in partida cu Iga Swiatek. Favorita numarul unu a competitiei a fost fara replica in fata polonezei, care a controlat jocul pe intreaga lui durata. Doar 69 de minute a durat partida, timp in care Simona Halep a stat .

Simona Halep a patit-o si mai rau la Roland Garros. Cea mai mare umilinta: ziua in care nu a luat nici 3 game-uri

Simona Halep a avut o prestatie foarte, foarte slaba in turul 4 la Roland Garros, in partida cu Iga Swiatek. Favorita numarul unu a competitiei a fost fara replica in fata polonezei, care a controlat jocul pe intreaga lui durata. Doar 69 de minute a durat partida, timp in care Simona Halep a stat mai .

Cati bani a castigat Simona Halep pentru optimile de finala de la Roland Garros. Printre cele mai mari premii din acest an

Simona Halep a fost eliminata in optimile de finala de la Roland Garros 2020, dupa ce a pierdut partida cu Iga Swiatek. Jucatoarea din Polonia, locul 54 in clasamentul WTA, s-a impus in doar 69 de minute, scor 6-1, 6-2. Cu siguranta o uriasa dezamagire pentru Halep, care era favorita numarul 1 a competitiei. Iar .

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2299 seconds )