Libnet.ro
UNICEF

18:45

Simona Halep a patit-o si mai rau la Roland Garros. Cea mai mare umilinta: ziua in care nu a luat nici 3 game-uri

Playtech Playtech,
Simona Halep a patit-o si mai rau la Roland Garros. Cea mai mare umilinta: ziua in care nu a luat nici 3 game-uri

Simona Halep a avut o prestatie foarte, foarte slaba in turul 4 la Roland Garros, in partida cu Iga Swiatek. Favorita numarul unu a competitiei a fost fara replica in fata polonezei, care a controlat jocul pe intreaga lui durata. Doar 69 de minute a durat partida, timp in care Simona Halep a stat mai . continuă pe Playtech

Cati bani a castigat Simona Halep pentru optimile de finala de la Roland Garros. Printre cele mai mari premii din acest an

Simona Halep a fost eliminata in optimile de finala de la Roland Garros 2020, dupa ce a pierdut partida cu Iga Swiatek. Jucatoarea din Polonia, locul 54 in clasamentul WTA, s-a impus in doar 69 de minute, scor 6-1, 6-2. Cu siguranta o uriasa dezamagire pentru Halep, care era favorita numarul 1 a competitiei. Iar .

VIDEO Simona Halep, in optimi la Roland Garros: 6-0, 6-1 cu Amanda Anisimova Imperial

Amanda Anisimova s-a zbatut timp de 54 de minute sa stea cat mai aproape de Simona, adversara pe care o invingea pe zgura pariziana in 2019. Nivelul aratat de Halep vineri pe Chatrier a fost unul incredibil: deplasare fantastica, selectie foarte buna a loviturilor, variatie si o forma de speriat pentru orice rivala. Dupa un 6-0, 6-1 minunat, Simona Halep merge in optimi la Roland Garros, acolo unde o va intalni pe poloneza Iga Swiatek.

Infrangere severa pentru Simona Halep in optimi la Roland Garros

Principala favorita la castigarea turneului decalat in calendar din cauza pandemiei de coronavirus, Simona Halep a parasit intrecerea de la Roland Garros dupa un meci in care nu s-a regasit niciun moment.

LIVE Simona Halep - Iga Swiatek in optimi la Roland Garros (duminica, 12:00)

Duminica de la ora 12:00 transmitem live text meciul Simona Halep - Iga Swiatek din optimle de finala ale turneului de la Roland Garros.

Asa am trait Simona Halep - Amanda Anisimova in turul 3 la Roland Garros

Simona Halep a obtinut revansa in fata americancei Amanda Anisimova, vineri, in turul 3 de la Roland Garros.

Simona Halep explica eliminarea surprinzatoare de la Roland Garros

Intrata pe teren ca mare favorita in fata polonezei Iga Swiatek, fosta campioana Simona Halep a pierdut dupa o ora si opt minute, timp in care a obtinut doar trei game-uri si n-a avut nicio minge de break.

Ora meciului Simona Halep - Amanda Anisimova

Organizatorii de la Roland Garros au anuntat ora meciul de vineri dintre Simona Halep si Amanda Anisimova, meci din turul 3.

CTP, fascinat de prestatia Simonei Halep la Roland Garros: Are cea mai buna stare psihica din cariera

Cristian Tudor Popescu CTP) a fost impresionat de prestatia Simonei Halep 2 WTA) la Roland Garros, in turul 3, unde a spulberat-o pe Amanda Anisimova 29 WTA), cu 6-0, 6-1, in doar 56 de minute. Rar am.

Ce i-a transmis Amanda Anisimova Simonei Halep dupa infrangerea severa de la Roland Garros

Semifinalista anul trecut la Roland Garros, Amanda Anisimova a fost eliminata fara drept de apel la editia din 2020 0-6, 1-6) de Simona Halep. Americanca a vorbit despre infrangere si i-a transmit un mesaj jucatoarei noastre.

Roland Garros: Simona Halep, Kiki Bertens si Caroline Garcia, eliminate - Cum arata primele doua sferturi

Iga Swiatek a reusit surpriza zilei la Roland Garros: a eliminat-o pe principala favorita, Simona Halep. Au mai parasit competitia de Grand Slam: Kiki Bertens si Caroline Garcia. Cunoastem deja primele doua sferturi de pe zgura pariziana.

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )