Libnet.ro
UNICEF

17:00

Puterea Dragostei, la Kanal D. Care este cea mai importanta regula a emisiunii

Playtech Playtech,
Puterea Dragostei, la Kanal D. Care este cea mai importanta regula a emisiunii

Emisiunea Puterea Dragostei de la Kanal D se afla la sezonul al doilea. Show-ul matrimonial prezentat de Andreea Mantea este difuzat in fiecare zi a saptamanii, de luni pana duminica, dupa urmatorul program: de luni pana vineri, inclusiv, emisiunea poate fi vizionata de la ora 11:00 la ora 17:00, iar in week-end, sambata si duminica, . continuă pe Playtech

Care este cel mai mare regret al lui Ion Iliescu. Dezvaluiri emotionante, dupa aproape sapte decenii de casnicie cu Nina (GALERIE FOTO)

Fostul presedinte al Romaniei Ion Iliescu a dezvaluit de curand care este cel mai mare regret al sau, in ciuda faptului ca a dominat ani la rand scena politica in mandatele sale. Mai mult, in plan personal, fo.

Lucian Bode, ministrul Transporturilor: Podul suspendat peste Dunare, cea mai mare dezvoltare a infrastructurii de transport rutier pentru aceasta zona din istoria Romaniei (VIDEO)

Lucian Bode, ministrul Transporturilor, sustine ca podul suspendat peste Dunare este cea mai mare dezvoltare a infrastructurii de transport rutier pentru aceasta zona din istoria Romaniei. Demnitarul a facut.

Momentele cheie din tehnologie care au transformat-o in cea mai utila unealta a oamenilor

Lucram mai mult de oriunde, comunicam mai mult de la distanta, cumparam imediat tot ce ne-ar trebui si putem gasi mai repede ca niciodata aproape orice informatie ne-ar trebui. Toate acestea se sustin pe internet si, in plan mai mare, pe tehnologie. Dar care sunt tehnologiile pe care le folosim in prezent si care, in urma cu jumatate de secol, ar fi parut science fiction?.

De la bal la spital. Marius de la Puterea Dragostei, accidentare grava. Nu mai are dinti

Marius de la Puterea Dragostei a fost primul din baietii care s-au accidentat in urma unui joc pe care l-au pus in practica in casa. Din pacate, acesta a tras o sperietura zdravana atunci cand si-a cules dintii de pe podea. Cum s-a petrecut totul? Livian era cat pe aici sa pateasca acelasi lucru. Puterea .

Se relanseaza Burlacul la Antena 1. Va fi un fel de Puterea Dragostei?

Postul de televiziune Antena 1 se pregateste deja pentru relansarea reality show-ului Burlacul. Va fi oare un fel de Puterea Dragostei? Iata ce se stie pana acum! .

Cea mai buna ciorba de burta. Asa iese mai buna ca la restaurant

De-a lungul timpului v-am adus cateva retete destul de ciudate, dar nici una la fel de ciudata ca aceasta supa de burta. Speram sa ramaneti sa citeti acest material despre aceasta reteta si sper sa va convingem ca poate intr-o zi o s-o incercati. Cea mai buna ciorba de burta Burta, dragi prieteni, este stomacul .

Cea mai periculoasa tara din lume. Omorurile, violurile si traficul de droguri sunt la ordinea zilei

Tijuana Mexic) este cel mai periculos oras din lume, potrivit unei analize realizate de Citizen Council for Public Safety and Criminal Justice, informeaza Daily Mail. Cifrele, care sunt inspaimantatoare, o.

Trucuri ca sa faci o cafea buna. Cum se prepara cafeaua pentru a scoate cea mai buna aroma

Cei mai multi oameni nu isi incep dimineata fara o ceasca de cafea, aceasta fiind su una dintre cele mai consumate bauturi din lume. Afla si tu cum poti prepara acasa cea mai buna cafea: la ibric, espresso sau la filtru. Trucuri ca sa faci cea mai buna cafea Principalii trei factori de care trebuie .

Cea mai proasta veste din ultima suta de ani. Se intampla cu economia planetei

Ne indreptam spre cel mai semnificativ declin pe timp de pace din ultimii 100 de ani! Anuntul a fost facut de Organizatia pentru Cooperare si Dezvoltare Economica OECD). Mai multe detalii, in paragrafele urmatoare. Cel mai mare declin pe timp de pace din ultimii 100 de ani Econimia la nivel global va inregistra cea mai .

Cum faci cea mai buna pizza de casa. Reteta de pizza recomandata de un concurent Masterchef

Daca va simtiti inspirati si vreti sa faceti o pizza ca un adevarat Masterchef, ati venit unde trebuie. Va propunem o reteta de pizzaa la Masterchef pe care o puteti face singuri, acasa. Cum faci cea mai buna pizza de casa a la Masterchef Realizarea unei pizza poate fi o afacere lipicioasa, nu numai ca .

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )