Libnet.ro
UNICEF

13:31

Cea mai proasta veste din ultima suta de ani. Se intampla cu economia planetei

Playtech Playtech,
Cea mai proasta veste din ultima suta de ani. Se intampla cu economia planetei

Ne indreptam spre cel mai semnificativ declin pe timp de pace din ultimii 100 de ani! Anuntul a fost facut de Organizatia pentru Cooperare si Dezvoltare Economica OECD). Mai multe detalii, in paragrafele urmatoare. Cel mai mare declin pe timp de pace din ultimii 100 de ani Econimia la nivel global va inregistra cea mai . continuă pe Playtech

Cine controleaza cea mai mare banca din Romania, adica rulajul a peste 2 miliarde de euro

Banca Transilvania e cea mai mare banca din Romania si a ajuns la o valoare de piata de peste doua miliarde de euro. Institutia e controlata de mai multi actionari. Banca Transilvania e una.

Cea mai periculoasa tara din lume. Omorurile, violurile si traficul de droguri sunt la ordinea zilei

Tijuana Mexic) este cel mai periculos oras din lume, potrivit unei analize realizate de Citizen Council for Public Safety and Criminal Justice, informeaza Daily Mail. Cifrele, care sunt inspaimantatoare, o.

Admitere online anul acesta la cea mai mare universitate din Romania

Un numar de 4. 875 de locuri la buget destinate absolventilor de liceu vor fi scoase la concurs de catre Universitatea Babes-Bolyai din Cluj, pentru anul universitar 2020-2021.

Coronavirus Moscova: Cele mai multe decese din ultimii 10 ani

Moscova a inregistrat 15. 713 decese in luna mai, inclusiv 5. 260 in legatura cu noul coronavirus, un total fara precedent in ultimii 10 ani, reprezentand o crestere de 57% fata de aceeasi perioada a anului precedent, potrivit AFP.

Banca Transilvania a facut asta in plina pandemie: cum isi confirma pozitia de cea mai mare banca

Banca Transilvania isi confirma pozitia de cea mai mare banca din Romania. Si tocmai ce a anuntat ca a facut asta in plina pandemie. Banca Transilvania cauta sa-si confirme pozitia.

OECD: Al doilea val al pandemiei va arunca economia globala in prapastie. Va fi cel mai mare declin pe timp de pace

OECD prognozeaza ca un al doilea val al pandemiei poate duce la cea mai mare prabusire a economiei globale pe timp de pace din ultima suta de ani, urmata de o posibila redresare, timida, in 2021.

Banca Mondiala: Economia mondiala se confrunta cea mai grava criza din ultimii 150 de ani

Pandemia de coronavirus a declansat cea mai raspandita criza economica din ultimii 150 de ani si risca sa alimenteze o crestere dramatica a nivelului saraciei de pe glob, a avertizat Banca Mondiala, potrivit The Guardian.

Mai a fost cea mai calda luna din istorie: cat de cald a fost in Siberia si ce se intampla in regiune

Luna mai a anului 2020 a fost calda pentru planeta noastra. Temperaturile din aceasta luna au fost foarte mari, insa regiunea Siberia este un caz special. intreaga planeta tocmai a avut cea.

Un sofer a murit dupa ce a fost proiectat prin parbrizul masinii. Accidentul teribil, petrecut pe cea mai periculoasa sosea din Bucovina

Accidentul rutier s-a produs in seara zilei de luni, 8 iunie, la iesire din Gura Humorului spre Campulung Moldovenesc. Doua autoturisme s-au ciocnit violent. in urma impactului, un sofer proiectat in afara masinii a decedat pe loc. Barbatul se urcase baut la volan.

BANCA MONDIALA: Societate se confrunta cu cea mai mare criza economica din ultimii 150 de ani

Economia mondiala urmeaza sa se contracte cu 5,2% in acest an din cauza noului coronavirus, un nivel niciodata intalnit dupa al Doilea Razboi Mondial. Dar numarul tarilor care se afla in recesiune face ca aceasta criza sa fie cea mai dura de la Lunga Depresiune din anii 1870, a subliniat luni Banca Mondiala, scrie AFP.

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )