Libnet.ro
UNICEF

22:45

Ludovic Orban, explicatia oficiala pe care toti parintii o asteptau. De ce functioneaza cresele si afterschool-urile in scenariul rosu

Playtech Playtech,
Ludovic Orban, explicatia oficiala pe care toti parintii o asteptau. De ce functioneaza cresele si afterschool-urile in scenariul rosu

Premierul Ludovic Orban a elucidat in aceasta dimineata dilema functionarii creselor si a afterschool-urilor, in ciuda faptului ca gradinitele si scolile s-au inchis. Pe langa informatia ca aceste institutii nu se afla in controlul Ministerului Educatiei, premierul a venit cu un argument nou, care ar putea avea sens in ochii parintilor nemultumiti de aceste decizii. continuă pe Playtech

Ludovic Orban: La parlamentare candideaza toti ministrii, cu doua exceptii (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban, presedintele PNL, a declarat ca la alegerile parlamentare vor candida toti ministrii, cu doua exceptii: Marcel Bolos, cel care detine portofoliul Fondurilor Europene, si Bogdan Aurescu,.

LUDOVIC ORBAN: Evaluarile pe care le avem sunt ca ritmul de crestere a numarului de cazuri de COVID se va reduce

Premierul Ludovic Orban spune, in ziua in care Romania a atins un nou record al cazurilor zilnice de coronavirus - 4. 848 - ca evaluarile pe care le are Guvernul arata ca ritmul de crestere a cazurilor de COVID-19 se va reduce.

Ludovic Orban: Evaluarile pe care le avem arata ca ritmul de crestere a numarului de persoane diagnosticate cu Covid-19 se va reduce (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, miercuri, zi in care Romania a inregistrat un nou record negativ in privinta cazurilor de Covid-19 - 4. 848 in 24 de ore - ca evaluarile pe care le are Guvernul arata.

Ludovic Orban: Din informatiile pe care le avem, au fost respectate masurile si nu au fost cazuri in zona after school-urilor (VIDEO)

Prim-ministrul Romaniei, Ludovic Orban, a explicat care a fost motivul pentru care scolile din Capitala au intrat in scenariul rosu, dar after school-urile au ramas deschise. Premierul sustine ca analizele.

Gica Hagi a facut marele anunt pe care toti suporterii il asteptau: Ma intorc!

A trecut aproape trei luni de cand Gheorghe Hagi nu mai este antrenor la Viitorul. La inceputul lunii august, Regele a decis sa faca un pas in spate si sa renunte la functia de antrenor. S-a concentrat pe munca la academia sa de fotbal si spera sa scoata noi talente in cel mai scurt timp.

Ludovic Orban a anuntat care este, de fapt, locul in care se infecteaza cel mai des romanii cu SARS-CoV-2

Premierul Ludovic Orban a afirmat, duminica seara, intr-o emisiune televizata, ca potrivit analizelor facute, petrecerile private constituie principala cauza a raspandirii virusului SARS-CoV-2. Premierul a adugat ca acesta este si motivul pentru care Guvernul a interzis astfel de evenimente.

Ludovic Orban, despre factorii care au dus la situatia critica din Romania: Eu am interactionat cu mii, poate zeci de mii de oameni si nu m-am imbolnavit, pentru ca am respectat regulile

PremierulLudovic Orbana vorbit, duminicala B1TV in emisiunea lui Silviu Manastire,despre factorii care au influentat situatia actuala din Romania si cum am ajuns sa avem o evolutie.

Premierul Ludovic Orban, despre situatia pacientilor cronici: Este obligatia oricarui spital care nu este destinat pentru Covid sau pentru suport sa trateze toti pacientii (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a precizat luni ca medicii care refuza sa tarteze pacienti, pe motiv ca ar fi suspecti de COVID-19 sau din alte motive incalca legea. De asemenea, intrebat despre situatia bolnavilor.

Ludovic Orban, despre angajarile neasteptate din spitale. Cine sunt tinerii care vor avea grija de pacientii cu COVID-19: Avem nevoie de ei ca de aer

Anunt de ultima ora din partea premierului Romaniei. in contextul pandemiei de COVID-19 si al lipsei enorme de personal, Ludovic Orban a transmis astazi una dintre solutiile cele mai pertinente pentru a face rost de medici care sa ingrijeasca pacientii infectati cu noul coronavirus. Acesta a subliniat ca sistemul sanitar nu duce lipsa de aparate, .

Dan Barna il ataca violent pe Ludovic Orban: Atat de disperat esti?

Marti, fostul ministru al Justitiei Florin Iordache, a fost numit presedintele Consiliului Legislativ. El a obtinut mai multe voturi decat fostul presedinte al Curtii Constitutionale, Augustin Zegrean, sustinut de liberali, si decat candidatul propus de USR, Ionut Duli Mazalu. Atacul lui Dan Barna la adresa premierului Ludovic Orban Premierul Ludovic Orban a fost atacat dur .

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )