Libnet.ro
UNICEF

01:05

Grumpy Cat, una din cele mai iubite pisici de pe internet, a murit

Playtech Playtech,
Grumpy Cat, una din cele mai iubite pisici de pe internet, a murit

Una din cele mai iubite feline ale internetului, Grumpy Cat, a murit in urma complicatiilor cauzate de o infectie urinara. Daca ai fost pe internet in ultimul deceniu, e imposibil sa nu fi. continuă pe Playtech

A murit Grumpy Cat, una dintre cele mai celebre pisici din lume

Grumpy Cat, una dintre cele mai celebre pisici din lume, gratie numeroaselor sale fotografii morocanoase publicate pe internet, a murit la varsta de 7 ani, a anuntat, vineri, proprietara acesteia intr-un comunicat, potrivit BBC, citat de Mediafax.

Cele mai iubite vedete au sarbatorit aniversarea Sungate Studio

Cele mai iubite vedete din showbiz au participat la evenimentul aniversar al Sungate Studio, oferind aparitii de neuitat. Intrucat tema petrecerii a fost Blonde Ambition Party, multe din celebritatile invitate au purtat peruci blonde.

HOROSCOP. Patru lucruri pe care trebuie sa le stii inainte de a te muta cu una din cele 12 zodii

Te-ai hotarat sa te muti impreuna cu iubitul? Ar trebui sa stii cateva lucruri despre persoana iubita inainte de a face marele pas. Astrologii au alcatuit o lista a caracteristicilor specifice fiecarei.

Cele mai mari frici ale romanilor, cu privire la schimbarea locului de munca. Ce spune noul studiu

Schimbarea jobului ramane una dintre cele mai stresante etape din viata profesionala a romanilor. Potrivit cercetarii, cea mai mare teama pentru 22% dintre respondenti este ca joburile cele mai bune sunt luat.

Kendall Jenner, Regina Street Style. Cele mai cool aparitii de anul acesta!

Kendall Jenner este una dintre cele mai stylish vedete de peste Ocean si reuseste sa afiseze tinute impecabile nu doar cand paseste pe red carpet, ci si pe. strada! Iata cele mai cool aparitii ale ei de anul acesta! .

Cele mai populare jocuri de noroc in secolul 21

Fara indoiala, jocurile de noroc reprezinta una dintre cele mai vechi si populare modalitati de distractie din istoria omenirii, in acest sens existand dovezi arheologice cu o vechime de cateva mii de ani.

Vacanta in Turcia: Cele mai frumoase plaje in care sa mergi vara asta

Turcia este una dintre cele mai cautate destinatii pentru vacanta de vara. In plin sezon estival, zeci de milioane de turisti sunt atrasi de statiunile de pe litoralul turcesc, care ofera servicii de calitate si experienta culinare unice. Iata care.

Clipe de groaza in Italia pentru una dintre cele mai cunoscute concurente de la Romanii au talent. 8 ore intr-o celula murdara de excremente

Galateanca Madalina Felea cunoscuta cu numele de scena Medeea Felina) a trecut printr-un adevarat cosmar dupa ce masina i-a fost distrusa de un interlop italian, pe o strada din Milano, iar sotul i-a fost arestat pentru o noapte, in conditii infioratoare.

Cea mai celebra pisica din lume a murit. Grumpy Cat a pus pe jar presa din afara

Grumpy Cat, probabil cea mai celebra pisica din lume, a murit la varsta de 7 ani. Anuntul a fost facut de proprietara ei pe retelele de socializare. Pisica morocanoasa a devenit celebra in urma fotografiilor amuzante publicate pe internet. Suntem profund indurerati sa anuntam pierderea iubitei noastre Grumpy Cat. in ciuda faptului ca a fost [] .

A murit Grumpy Cat! Cea mai cunoscuta pisica de pe internet avea doar sapte ani

Cea mai cunoscuta pisica din lume a murit. Grumpy Cat, devenita celebra datorita fetei sale, avea doar sapte ani. Anuntul a fost facut pe Instagram de stapanii felinei. Animalul, care avea.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2524 seconds )