Libnet.ro
UNICEF

00:06

Telefonul Samsung cu cea mai mare baterie, oficial: costa un sfert fata de Galaxy Note 20

Playtech Playtech,
Telefonul Samsung cu cea mai mare baterie, oficial: costa un sfert fata de Galaxy Note 20

Daca ai avut dintotdeauna o problema cu bateria la telefon si esti un fan al terminalelor Samsung, te va bucura cu siguranta lansarea noului Galaxy M51. in ultimele saptamani, noul Samsung. continuă pe Playtech

VIDEO Cea mai mare captura de pastile de captagon si hasis din istoria DIICOT si a Politiei Romane. Peste doua tone de droguri, descoperite la Constanta

Ofiterii de Crima Organizata si procurorii DIICOT au reusit sa faca in Portul Constanta cea mai mare captura de hasis sidrogul jihadului. in totral, este vorba de peste 2,2 tone de stupefiante cu o valoare de piata de 60 de milioane de euro.

VIDEO Cea mai mare captura de hasis si de drogul jihadului din istoria DIICOT si a Politiei Romane. Unde erau ascunse drogurile in valoare de 60 de milioane de euro

Procurorii DIICOT si ofiterii politiei judiciare au descoperit, la finalul lui august, in portul Constanta 1,5 tone de hasis si 751 de kg de pastile de captagon, cunoscut ca drogul jihadului, aceasta fiind, potrivit oficialilor, cea mai mare captura din istoria celor doua institutii. Drogurile erau ascunse printre cutii de sapun.

Cum s-a facut scoala acum 100 de ani, in timpul gripei spaniole. Ce invatam din istorie, de fapt, dupa cea mai mare pandemie

Cu mult inainte de pandemia de coronavirus, oficialii din domeniul sanatatii publice s-au ingrijorat de deschiderea scolilor in perioade de criza contagioasa si de modul de a ajunge la un echilibru corect intre bunastarea copiilor si de a proteja familiile de bolile care pun viata in pericol. Cum s-a facut scoala acum 100 de ani, .

Gigi Becali a trait cea mai mare umilinta din viata. Totul a fost facut public

Gigi Becali a fost pus in fata unei situatii care l-a facut sa se simta umilit. Ce s-a intamplat cu cunoscutul afacerist? Totul s-a petrecut sub privirile atente ale tuturor. Gigi Becali, umilinta fara margini in public Gigi Becali a fost protagonistul unui episod la care nimeni nu s-ar fi asteptat. Cunoscutul afacerist a fost .

Cea mai mare casa mica arata impresionant si se livreaza asamblata

Daca ai dezvoltat o fascinatie pentru case mici si spatioase, aceasta ar putea fi cea mai impresionanta si gazduieste fara probleme patru persoane. Miscarea caselor mici a devenit destul.

Cea mai mare problema cand vine vorba de-a crea baze pe Luna

Luna, cu tot cu regiunile intunecate permanent de la marginile acesteia, au o poveste de spus. Mai mult, portiunile de gheata polara, stralucitoare, nu sunt capabile doar sa creioneze o.

Politia si DIICOT au reusit o captura de droguri de 60 de milioane de euro, cea mai mare din istorie

DIICOT si Politia Romana au anuntat, marti, ca au reusit o captura de droguri in valoare de 60 de mi.

Cea mai neagra zi in Romania. Cati oameni au murit in doar 24 de ore din cauza covid

Astazi este cea mai neagra zi din Romania, intrucat, in ultimele 24 de ore, au murit 60 de persoane care au fost infectate cu coronavirus. De asemenea, in ultimele 24 de ore au fost depistate 1. 053 de cazuri noi de persoane infectate cu COVID-19. Aceasta este cea mai neagra zi in Romania. Cati oameni au .

Cea mai proasta veste pentru toti romanii, in aceasta dimineata. Saracia se adanceste. Ce ne-a facut Guvernul

Din pacate, ziua de duminica, 30 august, vine cu cea mai proasta veste pentru toti romanii, in aceasta dimineata. Saracia se adanceste in urma imprumuturilor uriase pe care actualul Guvern le-a facut. Conform profit. ro, Romania detine cea mai proasta pozitie bugetara dintre toate tarile din Uniunea Europeana. Cel putin in ceea ce priveste ponderea imprumuturilor .

Cea mai buna tarta cu ciocolata si capsune. Cat de simpla este reteta

Daca ai pofta de ceva dulce, dar ai ramas fara idei, astazi iti propunem un desert simplu si gustos: tarta de ciocolata cu capsune. Daca vei vrea sa imnultesti ingredientele pentru a o transforma intr-un tort supraetajat, e de inteles. Cine poate spune Nu! unui blat cu cacao si ciocolata? Ca sa nu mai vorbim .

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )