Libnet.ro
UNICEF

08:15

Cea mai mare problema cand vine vorba de-a crea baze pe Luna

Playtech Playtech,
Cea mai mare problema cand vine vorba de-a crea baze pe Luna

Luna, cu tot cu regiunile intunecate permanent de la marginile acesteia, au o poveste de spus. Mai mult, portiunile de gheata polara, stralucitoare, nu sunt capabile doar sa creioneze o. continuă pe Playtech

Cum s-a facut scoala acum 100 de ani, in timpul gripei spaniole. Ce invatam din istorie, de fapt, dupa cea mai mare pandemie

Cu mult inainte de pandemia de coronavirus, oficialii din domeniul sanatatii publice s-au ingrijorat de deschiderea scolilor in perioade de criza contagioasa si de modul de a ajunge la un echilibru corect intre bunastarea copiilor si de a proteja familiile de bolile care pun viata in pericol. Cum s-a facut scoala acum 100 de ani, .

Gigi Becali a trait cea mai mare umilinta din viata. Totul a fost facut public

Gigi Becali a fost pus in fata unei situatii care l-a facut sa se simta umilit. Ce s-a intamplat cu cunoscutul afacerist? Totul s-a petrecut sub privirile atente ale tuturor. Gigi Becali, umilinta fara margini in public Gigi Becali a fost protagonistul unui episod la care nimeni nu s-ar fi asteptat. Cunoscutul afacerist a fost .

NEPI Rockcastle si AFI Europe au incheiat cea mai mare tranzactie de birouri din istoria pietei din Romania

AFI Europe, proprietarul celui mai mare mall din Bucuresti, printre altele, a finalizat preluarea portofoliului format din patru proiecte de birouri de la NEPI Rockcastle, in cea mai importanta tranzactie istorica de birouri din Romania.

ASUS anunta monitorul cu cea mai mare rata de refresh - ROG Swift 360Hz

ASUS Republic of Gamers ROG) a anuntat ca monitorul de gaming ROG Swift 360Hz PG259QN va fi disponibil pe plan global din luna septembrie.

Redeschiderea restaurantelor de la 1 septembrie va mai reduce presiunea pe somajul din industria ospitalitatii. Vezi unde s-au pierdut cele mai multe joburi si care e judetul cu cea mai mare rata a somajului

Primii care si-au pierdut locul de munca au fost cei care lucrau in restaurante, mall-uri, hoteluri - industriile care s-au inchis primele din cauza pandemiei. Cei care lucrau in domenii care presupuneau munca de inalta calificare si care de multe ori nu necesita un contact personal, pareau cele mai sigure. Dar lucrurile n-au stat chiar asa. Mai mult, companiile vor continua sa concedieze, iar numarul somerilor va continua sa creasca, potrivit mai multor prognoze convergente ale unor institute romanesti.

Cea mai proasta veste la inceput de saptamana. Dupa alegeri ramanem fara curent electric, pe langa apa calda

O noua veste rea vine de la specialisti. Dupa alegeri este posibil sa ramanem fara curent electric, pe langa apa calda. Care este motivul?! Dupa alegerile locale, ramanem fara apa calda si caldura?! Cel care va castiga alegerile pentru postul de Primar General al Capitalei va avea de rezolvat o problema extrem de importanta pentru .

Cea mai proasta veste pentru toti romanii, in aceasta dimineata. Saracia se adanceste. Ce ne-a facut Guvernul

Din pacate, ziua de duminica, 30 august, vine cu cea mai proasta veste pentru toti romanii, in aceasta dimineata. Saracia se adanceste in urma imprumuturilor uriase pe care actualul Guvern le-a facut. Conform profit. ro, Romania detine cea mai proasta pozitie bugetara dintre toate tarile din Uniunea Europeana. Cel putin in ceea ce priveste ponderea imprumuturilor .

Cea mai tare veste pentru romani. Cati bani vor primi incepand de maine, 1 septembrie

Anunt imbucurator pentru romani! Cati bani vor primi de la stat incepand de maine? Ce categorie de oameni se va bucura de o suma de bani de la 1 septembrie? Bani de la stat pentru unii romani. Schimbarea vine de maine, 1 septembrie Milioane de romani au asteptat ziua asta! Seriorii din Romania se vor .

VIDEO Cel mai mare jaf din ultimii 11 ani in Franta: Hotii au furat 9 milioane de euro dintr-o masina securizata

Hotii au reusit sa fure noua milioane de euro in orasul Lyon intr-un atac armat asupra unui vehicul blindat, au spus procurorii, relateaza EuroNews. Se crede ca acesta e cel mai mare jaf din Franta din 2009 incoace, cand Toni Musulin a furat 11,6 milioane de euro.

Transelectrica raporteaza pentru primul semestru din 2020 un profit net cu 282% mai mare decat in perioada similara a anului precedent

Compania nationala de transport al energiei electrice Transelectrica a inregistrat in primul semestru al anului un profit net de 116 milioane RON, cu 282% mai mare decat in perioada similara a anului trecut, cand nivelul a fost de 30 de milioane de lei.

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )