Libnet.ro
UNICEF

06:30

Cand se deschid scolile in Romania: Orban are mai multe variante si nu exista una buna

Playtech Playtech,
Cand se deschid scolile in Romania: Orban are mai multe variante si nu exista una buna

Dincolo de baruri si restaurante, scolile au fost primele care s-au inchis pe timp de pandemie in Romania. Premierul Ludovic Orban vrea insa neaparat sa le deschida in curand. Ludovic. continuă pe Playtech

CORONAVIRUS. Victor Piturca spune ca are mai multe teste pentru COVID-19: Nimeni nu intra in casa mea fara sa fie testat

Fostul selectioner al echipei nationale de fotbal a Romaniei, Victor Piturca, a dezvaluit ca detine mai multe teste rapide pentru depistarea infectarii cu coronavirus. Antrenorul in varsta de 63 de ani.

Wizz Air anunta ca mai multe rute din Romania raman suspendate

Compania aeriana low-cost Wizz Air a anuntat vineri ca mai multe rute din Romania raman suspendate, astfel ca zborurile spre Franta si Germania sunt suspendate pana pe 3 mai, iar rutele spre Olanda, Elvetia si Marea Britanie raman suspendate pana pe 30 aprilie.

Wizz Air: Mai multe rute din Romania raman suspendate

Compania aeriana Wizz Air a anuntat vineri ca mai multe rute din Romania raman suspendate: cele spre Franta si Germania sunt suspendate pana pe 3 mai, iar rutele spre Olanda, Elvetia si Marea Britanie raman suspendate pana pe 30 aprilie.

Mesajul lui Arafat pentru cei care zic ca situatia nu reflecta realitatea: Daca aveam cazuri mult mai multe, trebuia sa avem un numar de decese mai mare

Seful Departamentului pentru situatii de Urgenta, Raed Arafat, a anuntat, vineri seara, ca va creste in continuare capacitatea de testare in Romania si om ajunge la 8. 000 de teste pe zi. Arafat a respins ideea ca situatia pacientilor cnfirmati nu reflecta realitatea, precizand ca, daca am fi avut mai multe cazuri, ar fi trebuit sa creasca numarul deceselor si al pacientilor internati in sectiile de Terapie Intensiva.

Ministrul Mediului: Nu avem mai multe defrisari ilegale, doar mai multe fake news-uri VIDEO

Ministrul Mediului denunta o campanie de dezinformare pe retelele de socializare in legatura cu asa-zisele defrisari ilegale care ar fi luat amploare in ultima perioada. El sustine ca de fapt nu au fost mai multe defrisari ilegale in ultimele saptamani, ci mai multe fake news-uri.

VIDEO Brasov: Mai multe persoane au atacat cu bate si rangi o patrula de jandarmi

Mai multe persoane din localitatea brasoveana Teliu au atacat cu bate si rangi o patrula de jandarmi care venise pentru o descindere ce viza niste localnici suspectati pentru furt de fier vechi, potrivit radiobrasovfm. ro. Ca urmare, politistii au raspuns cu o actiune cu efective marite in localitatile Sacele, Tarlungeni, Teliu si Budila.

De ce este Germania deasupra tuturor in lupta cu COVID-19: Avem mai multe paturi ATI si medici decat orice tara din Europa

Germania are, in ciuda numarului de infectati care se apropie de cel inregistrat in Italia, Spania sau Franta, un numar mult mai mic de persoane care au decedat din cauza COVID-19. Karl Lauterbach, profesor de epidemiologie la Universitatea din Koln, a explicat care sunt punctele forte ale Germaniei in lupta cu virusul.

CORONAVIRUS |Marcel Vela anunta emiterea Ordonantei Militare nr. 9: Se prelungeste suspendarea zborurilor dintre Romania si mai multe state din zona rosie. Se elimina interdictia exportului de cereale (VIDEO)

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a facut apel la romani sa respecte restictiile impuse de autoritati in perioada Pastelui. Totodata, seful MAI a anuntat emiterea unei noi Ordonante Militare, a.

Coronavirus, Ungaria: Viktor Orban expulzeaza mai multi cetateni iranieni acuzati ca au incalcat regulile sanitare

Ungaria a anuntat miercuri expulzarea a 14 iranieni acuzati ca au incalcat regulile sanitare de combatere a coronavirusului, in ciuda protestelor Teheranului si a unui ONG care il acuza pe premierul Viktor Orban ca pune in carantina statul de drept, scrie AFP.

Horoscop. Zodiile de la ingeri la demoni. Taurii au o inima iertatoare, Berbecii au cele mai multe vicii

Horoscop. Toate zodiile au punctele lor forte si punctele lor slabe. Iata care sunt zodiile cu fete angelice si care sunt cele mai intunecate. Tu din care tabara faci parte?.

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,225 seconds )