Libnet.ro
UNICEF

21:45

Harta cu judetele in care trebuie sa purtam obligatoriu masca de protectie si in spatiile deschise

Playtech Playtech,
Harta cu judetele in care trebuie sa purtam obligatoriu masca de protectie si in spatiile deschise

Purtarea mastii de protectie in spatiile publice deschise este obligatorie in mai multe judete din tara, dupa ce bilantul noilor cazuri de coronavirus a crescut alarmant de la o zi la alta. Harta cu judetele unde purtam obligatoriu masca de protectie si in aer liber Decizia purtarii mastilor de protectie si in zonele publice din . continuă pe Playtech

Aplicatia periculoasa din telefonul tau cu Android care trebuie stearsa urgent

Cercetatorii de la ESET au avertizat despre o aplicatie rau intentionata care poate spiona si chiar sa fure datele personale utilizatorilor de dispozitive pe baza de Android, recomandarea acestora fiind sa stearga aplicatia de chat care-i poate spiona si sa le fure datele. Utilizatorii Android ar trebui sa stearga acum aceasta aplicatie periculoasa De la .

Romania a primit o lovitura devastatoare. Daune colosale pe care trebuie sa le plateasca

Grupul petrolier austriac OMV, care controleaza fostul stat Petrom al Romaniei, a intentat un proces de arbitraj prin care acuza Bucurestiul ca nu a rambursat costurile de curatare a mediului si ca a incalcat contractul de privatizare. Tribunalul a decis in favoarea gigantului petrolier Grupul energetic OMV a lansat un dosar impotriva Romaniei la Curtea .

Viral pe Facebook: Un caine politist ne arata cum se poarta corect masca de protectie. Marian Godina: De ce nu e mioritic?

Ministerul Afacerilor Interne a postat pe Facebook imagini cu un caine politist care arata cum trebuie purtata corect masca de protectie. Postarea a starnit mii de reactii.

Cainele politist Suier a devenit vedeta, dupa o demonstratie privind masca de protectie

Cainele politist Suier demonstreaza, intr-o postare pe Facebook, cum trebuie purtata corect masca de protectie. Demonstratia a fost publicata pe pagina de Facebook a Ministerului Afacerilor Interne si a fost distribuita de mii de internauti.

Raed Arafat ii pune la zid pe romanii care sunt contra mastilor de protectie

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta DSU), Raed Arafat, a postat pe pagina sa de Facebook o imagine, insotita de un text, care ironizeaza specialistii in medicina de pe retelele sociale. Raed Arafat, despre scoala de medicina de pe Facebook. Seful DSU ii pune la zid pe romanii care sunt contra mastilor de protectie Cele .

Ce trebuie sa faci daca ai fost testat pozitiv pentru COVID-19. Pasii pe care trebuie sa ii urmezi

Medici de la renumite spitale din Bucuresti au explicat pentru populatie ce trebuie sa faca daca au fost testati pozitiv cu coronavirus, in contextul in care tot mai multi romani merg sa se testeze la cerere, din diverse motive. Ce sa faci daca ai fost testat pozitiv pentru coronavirus. Pasii care trebuie sa ii urmezi .

Nu trebuie sa cumperi aceste oua din comert. Detaliul la care trebuie sa fie atenti romanii

Romanii trebuie sa fie foarte atenti atunci cand cumpara oua, mai ales acum, pe timp de canicula. Specialistii spun insa ca ouale de gaina care au stantate pe coaja cifra 3 chiar ar trebui evitate. ANPC anunta ca ouale cu cifra 3 pe coaja trebuie evitate Asociatia Pro Consumatori APC) a facut un raport al .

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )