Libnet.ro
UNICEF

05:15

Prognoza meteo ANM pentru joi, 23 iulie 2020. Ploi cu caracter torential in aproape toata tara

Playtech Playtech,
Prognoza meteo ANM pentru joi, 23 iulie 2020. Ploi cu caracter torential in aproape toata tara

Administratia Nationala de Meteorologie nu vine cu vesti bune in ceea ce priveste ziua de joi, 23 iulie, avand in vedere ca vom avea parte de fenomene extreme si de precipitatii abundente. Prognoza ANM pentru joi, 23 iulie 2020 Conform datelor ANM, joi 23 iulie cerul va fi variabil, cu innorari temporar accentuate mai ales . continuă pe Playtech

Prognoza meteo ANM pentru luni, 20 iulie 2020. Vreme instabila

Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie au anuntat o noua prognoza. Care sunt maximele de azi si cum va fi pe parcursul zilei de luni, 20 iulie, pe tot teritoriul Romaniei? Prognoza meteo ANM pentru luni, 20 iulie Specialistii de la ANM au emis o noua prognoza pentru luni, 20 iulie. Meteorologii indica ploi, .

Prognoza meteo ANM pentru miercuri, 22 iulie. Grindina, vijelii si conditii extreme

Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie au emis o noua prognoza pentru ziua de miercuri, 22 iulie. Ce anunta specialistii si care sunt avertizarile lor pentru toate zonele tarii? Prognoza meteo ANM pentru miercuri, 22 iulie Meteorologii de la ANM au emis o noua prognoza pentru 22 iulie. Specialistii sustin ca vom avea o .

Horoscopul zilei de joi, 24 iulie 2020. O zodie dezvolta un proiect ce ii va aduce realizarea financiara pe viata. Ce zodie se indragosteste?

Astrologii au anuntat horoscopul pentru ziua de joi, 23 iulie 2020. Vestile sunt bune pentru majoritatea zodiilor, insa sunt si cativa nativi care dau de belele. Dintre acestia din urma se remarca leii, care vor suferi o pierdere financiara. Horoscop pentru ziua de joi, 24 iulie 2020. Balantele dezvolta un proiect care ii va realiza .

Horoscop pentru marti, 21 iulie 2020. Ce ne-au pregatit pentru pentru maine

Puteti utiliza aceste predictii pentru a va planifica ziua si chiar a lua decizii importante pentru rezultate fructuoase. Puteti verifica horoscopul de astazi din Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Horoscop 21 iulie 2020 Horoscop Astazi, 21 iulie 2020 Prognozele zilnice ale horoscopului 21 iulie 2020), deoarece stiind .

Curs valutar BNR, marti, 21 iulie 2020. Ce se intimpla cu lira sterlina astazi -UPDATE

Cursul valutar BNR valabil pentru marti, 21 iulie 2020 va fi anuntat de Banca Nationala a Romaniei in jurul orelor 13:00. Astfel, in timp util, vorm afla cat costa cele tranzactionate valute din tara noastra. Vom afla cat costa un euro, un dolar, un franc elvetian, precum si cati lei va costa o lira sterlina.

Ultimele informatii ANM. Prognoza meteo, marti, 21 iulie 2020: vreme la extreme in Romania. Ce se anunta pana pe 2 august

Specialistii de la ANM au anuntat vreme calda in urmatoarele doua saptamani, dar si episoade cu fenomene extreme. Instabilitatea atmosferica se va accentua dupa 22 iulie, cat si spre finalul acestei luni. Averse in Banat, vreme rece in Crisana, ploi abundente in Transilvania, maxime de 26 de grade Celsius in Maramures si minime de 14 .

Prognoza meteo: Ce ne asteapta pana pe 17 august. Unde se racoreste, cat va ploua

Administratia Nationala de MeteorologieANM) a emis prognoza meteo pentru urmatoarele patru saptamani. Sunt anuntate ploi in cea mai mare parte a tarii si temperaturi mai scazute decat cele normale. Pana pe 27 iulie sunt anuntate averse de ploaie in cea mai mare parte a tarii, dar in special in regiunile vestice si nord-vestice.

Prognoza meteo: Fenomenele extreme fac prapad in Romania. Ce se anunta pana pe 2 august

Meteorologii anunta vreme calda in urmatoarele doua saptamani, dar si episoade cu fenomene extreme. Instabilitatea atmosferica se va accentua dupa data de 22 iulie, cat si spre finele acestei luni, arata estimarile Administratiei Nationale de Meterorologie ANM), valabile pentru intervalul 20 iulie - 2 august, publicate luni.

Prognoza meteo, azi, 21 iulie 2020. Temperaturi caniculare in cea mai mare parte a tarii

Astazi vreme se anunta calda in cea mai mare parte a tarii. Exceptie fac zonele montate si partea de nord a tarii, acolo unde prognoza meteo pentru azi, 21 iulie, anunta instabilitate atmosferica.

Prognoza meteo, azi, 20 iulie 2020. Vom avea parte de ploi cu caracter torential in mare parte din tara

Luni, 20 iulie 2020, potrivit prognozei meteo emisa de meteorologii Administratiei Nationale de Meteorologie, vremea va fi instabila, fiind semnalate ploi cu caracter torential in mare parte din tara.

ştiri de la Playtech

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2012 seconds )