Libnet.ro
UNICEF

01:05

Medicul Monica Pop detoneaza bomba momentului. Cine este vinovat pentru explozia cazurilor de COVID-19: Nu teatrele, nici restaurantele

Playtech Playtech,
Medicul Monica Pop detoneaza bomba momentului. Cine este vinovat pentru explozia cazurilor de COVID-19: Nu teatrele, nici restaurantele

Conoscutul medic oftalmolog, Monica Pop, pare ca duce o lupta continua cu autoritatile. Celebra pentru modul sau unic si transparent de a expune problemele tahttps:playtech. rostirimedicul-monica-pop-sare-in-ajutorul-bolnavilor-ignorati-de-medici-toti-pacientii-asigurati-au-aceleasi-drepturi-176070?utm_source=FacebookImpact&utm_campaign=unici&utm_content=FBImpactLocal&utm_medium=Impactrii, aceasta a postat de curand un mesaj in care isi exprima dezacordul privind noile masuri de restrictie. De ce au explodat, de fapt, cazurile de COVID-19 Managerul Spitalului de Urgente . continuă pe Playtech

Profesorul Streinu-Cercel si medicul Monica Pop, replici acide dupa afirmatiile presedintelui Societatii ATI

Managerul Institutului de Boli Infectioase Matei Bals din Capitala, prof. dr. Adrian Streinu-Cercel, a avut o replica acida la adresa profesorului Serban Bubenek, dupa ce acesta a afirmat ca unii pacienti aflati in stare critica la ATI nu au primit deloc sau au primit doar partial tratament cu Remdesivir, pentru ca spitalele nu au fost aprovizionate.

Dr. Monica Pop sustine ca stie de ce au explodat cazurile COVID. Nu restaurantele sunt vinovate. Oamenii ce sa mai inteleaga?

Medicul Monica Pop, managerul Spitalului de Urgente Oftalmologice din Capitala, sustine ca a gasit vinovatul pentru cresterea cazurilor de coronavirus si este de parere ca noile restrictii ale autoritatilor nu prea se justifica.

Cine este sotul celebrei Kamara Harris, vectorul de imagine al lui Joe Biden la alegeri

Deja toata lumea o cunoaste pe Kamala Harris, propunerea lui Joe Biden pentru functia de Vicepresedinte al Statelor Unite. Dar iata cine este sotul acesteia! .

Ianis Hagi i-a uimit pe jurnalistii din Scotia. Cine este, de fapt, eroul fotbalistului: atentie, nu e Gica Hagi

Ianis Hagi este intr-o forma excelenta in Scotia, unde a reusit sa se impuna ca titular la Glasgow Rangers. Asta in ciuda unui start de sezon destul de modest. Jurnalistii britanici urmaresc cu mare interes fiecare pas pe care il face Ianis Hagi in perioada in care este in Romania. Fotbalistul lui Rangers a fost .

Cine este romanul ales primar in Germania. Trompetistul Octavian Ursu explica de ce a fost ales

In 2019, orasul estic german Gorlitz, poreclit Gorliwood din cauza zecilor de filme filmate acolo, a ales candidatul crestin-democrat Octavian Ursu in functia de primar si respingand candidatul AfD Sebastian Wippel. Cine este romanul ales primar in Germania Octavian Ursu a obtinut o victorie importanta in orasul Gorlitz din estul Germaniei, in 2019, castigand peste .

Cine este medicul care il trateaza pe Donald Trump de COVID-19. A ingrijit si soldati romani raniti in Afganistan

Medicul personal al lui Donald Trump, Sean Conley, este ofiter al Marinei SUA. Acesta il trateaza de noul coronavirus pe presedintele SUA in cadrul spitalului militar Waler Reed. Putini sunt insa cei care stiu.

Cine este Sfanta Parascheva si de ce este atat de importanta in credinta ortodoxa

Se apropie una dintre cele mai mari sarbatori ortodoxe. in fiecare an, la 14 octombrie, Biserica Ortodoxa de pretutindeni praznuieste pe Cuvioasa Maica Parascheva. in chip deosebit, ea este cinstita in.

Cine este castigatoarea Premiului Nobel pentru Literatura 2020

Poeta americana Louise Gluck este laureata premiului Nobel pentru Literatura pe 2020, a anuntat joi Academia suedeza din Stockholm, potrivit CNN. Gluck a fost recompensata pentru pentru vocea ei poetica in.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2095 seconds )