Libnet.ro
UNICEF

12:15

5 secrete despre Dacia Spring, dezvaluite de Renault: masina care poate sa bata Tesla

Playtech Playtech,
5 secrete despre Dacia Spring, dezvaluite de Renault: masina care poate sa bata Tesla

Dacia inca trage de timp cu toate detaliile despre Spring, primul model electric. Macar stim ca pretul e mic. Erau asteptate noile modele Logan, Sandero sau Sandero Stepway, dar mai asteptat. continuă pe Playtech

Ce nu se stia despre Dacia electrica. Detaliul pentru cei care o vor si pleaca la drum lung

Compania Dacia a prezentat ieri noul model Spring, care are o motorizare 100% electrica. Este prima masina de acest tip sub marca auto romaneasca, cu o autonomie de 225 de km. Detalii despre Dacia Spring, prima masina electrica sub marca auto romaneasca Conform informatiilor furnizate de compania auto romaneasca, Dacia Spring este dotata cu o .

Dacia Spring - Cat ar putea fi autonomia in cele mai rele conditii de condus si care vor fi diferentele fata de SUV-ul electric Renault care se fabrica deja in China

Dacia Spring, primul model electric al marcii, are o autonomie medie de 225 km, dar in conditii de frig extrem sau de condus la viteza maxima autonomie ar putea scadea sub 150 km, au spus reprezentantii Groupe Renault, intr-o discutie cu presa din Romania. Spring va fi produs in China la uzina unde este construit in prezent micul SUV K-ZE al Renault, dar cei de la Dacia spun ca Spring este structural diferit si ranforsat, pentru a fi conform cu regulile europene, inclusiv la capitolul teste de siguranta EuroNCAP.

Dacia rupe gura Europei cu masina asta: 6 lucruri bune si unul extrem de prost cu Dacia Spring, prima masina electrica

Au trecut luni bune de cand Dacia a vorbit prima data despre Spring, modelul 100% electric. in ciuda unei evidente: masina e fix Renault K-ZE din China, Dacia si Renault au incercat sa para.

Dacia rupe Europa cu acest model: vestea care arunca in aer tot ce se stia pana acum

Dacia a venit recent cu ceva detalii despre modelul Spring - primul autoturism electric al constructorului de la Mioveni. intre timp, producatorul a primit o veste uimitoare si a reusit chiar sa.

Dacia Spring: primul model electric al marcii

Spring va fi produs in China la uzina unde este construit in prezent micul SUV K-ZE al Renault.

Ce are special masina care te scapa de aglomeratia din trafic

De cate ori ti-ai luat masina ta cu patru sau cinci locuri si te-ai plimbat singur? Mai des decat ti-ar placea sa recunosti, probabil. Aproximativ 90% dintre persoanele care calatoresc cu.

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )