Libnet.ro
UNICEF

09:45

Dacia Spring - Cat ar putea fi autonomia in cele mai rele conditii de condus si care vor fi diferentele fata de SUV-ul electric Renault care se fabrica deja in China

Hotnews Hotnews,
 Dacia Spring - Cat ar putea fi autonomia in cele mai rele conditii de condus si care vor fi diferentele fata de SUV-ul electric Renault care se fabrica deja in China

Dacia Spring, primul model electric al marcii, are o autonomie medie de 225 km, dar in conditii de frig extrem sau de condus la viteza maxima autonomie ar putea scadea sub 150 km, au spus reprezentantii Groupe Renault, intr-o discutie cu presa din Romania. Spring va fi produs in China la uzina unde este construit in prezent micul SUV K-ZE al Renault, dar cei de la Dacia spun ca Spring este structural diferit si ranforsat, pentru a fi conform cu regulile europene, inclusiv la capitolul teste de siguranta EuroNCAP. continuă pe Hotnews

Ce pret va avea noua Dacia Spring, primul model electric al companiei

Grupul Renault da lovitura pe piata auto din Romania si din Europa cu mult asteptatul model electric Dacia Spring. Acesta este primul automobil complet electric vandut sub brandul romanesc, care ar putea devenit.

FOTO. Dacia Spring, prezentata oficial de Renault, la Paris

Dacia Spring, primul model 100% electric produs de Dacia, a fost prezentat official astazi de catre .

Cele mai rapide deserturi de preparat in weekend. Retetele sunt atat de simple

De la fursecuri la prajituri, oricare dintre aceste deserturi va putea fi un final de dejun pe o nota inalta. Rasfatati-va cu una dintre aceste delicii preferate. Tot ce aveti de facut este sa aveti ingredientele necesare si rabdare. Cele mai rapide deserturi de preparat in weekend Copiilor si adultilor le va placea selectia noastra .

Cele mai mari secrete ale Printesei Diana. Dezvaluiri uluitoare dupa 25 de ani

Printesa Diana a fost si ramane una din cele mai influente personalitati ale secolului XX. La 25 de ani de la interviul ei, inca se mai vorbeste si astazi despre personalitatea acesteia. in acelasi timp secretele acesteia sunt inca subiect de discutii. Printesa Diana si cele mai mari secrete ale sale La 25 de ani .

Cele mai mari 5 legende in sanatate. Ai probleme cu vederea daca te uiti de aproape la TV?

Cu totii am auzit ca daca te uiti de aproape la TV, ai probleme cu vederea. Sau ca zaharul ii agita pe copii. Miturile legate de sanatate sunt multe, insa cele cinci de mai jos sunt si cele mai cunoscute. Care este adevarul din spatele acestora, conform specialistilor?! Cele mai mari 5 legende in sanatate .

Cele mai horror cartiere din Bucuresti. Viata aici e un calvar, putini pot trai asa

Potrivit locuitorilor sai, Bucurestiul este un oras foarte aglomerat, polaut si murdar. Cele mai multe pareri adunate de catre sociologi despre cel supranumit Micul Paris sunt negative. Cele mai horror cartiere din Bucuresti Astfel, peste 60% dintre respondentii unui studiu consiera ca orasul e ticsit, o treime dintre ei spune ca este foarte poluat, iar .

Cele mai periculoase alimente din lume. Sunt mortale, dar oamenii tot le consuma

Unele dintre cele mai periculoase alimente de pe planeta sunt considerate delicatese in unele tari. Pregateste-le gresit si poti muri. incearca aceste alimente pe propriul risc. Cele mai periculoase alimente din lume, delicatese in unele tari Fugu Pufferfish) Unde: Japonia Cum se mananca: Pufferfish este o delicatesa in Japonia. Poate fi consumat prajit, crud .

Cum a ajuns una dintre cele mai mari gimnaste ale Romaniei. Fac tot ce tineexclusiv pentru femei

Au existat cazuri de celebritati care, dupa ce au ajuns pe culmi, ca mai apoi sa se retraga. Fie ca vorbim de actori, fie ca vorbim de atleti. Un astfel de caz, dramatic, este si cel al fostei olimpice, Ana Porgras. Cum a ajuns Ana Porgras, una dintre cele mai mari gimnaste ale Romaniei in .

Lidia Buble, in cele mai sexy ipostaze. Ce rochie a purtat la ziua unei prietene si cum s-a putut imbraca inainte

Lidia Buble pluseaza cu tinutele sexy! Dupa ce recent si-a facut aparitia la sala intr-un costum sport foarte trasparent, acum aduce fanilor fotografii cu ea in ipostaze din ce in ce mai neasteptate. Ce rochie a purtat la ziua unei prietene? Lidia Buble, fotografii in ipostaze foarte sexy Cei care o urmaresc pe Lidia Buble .

Tributul Retezatului. Cele mai negre tragedii de pe munte: dezastre naturale, accidente de avion si avalanse mortale

Un sir lung de tragedii a transformat Retezatul, impresionant prin frumusetea privelistilor sale, intr-unul dintre cele mai riscante masive muntoase din Romania.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2076 seconds )