Libnet.ro
UNICEF

19:15

Ce nu se stia despre Dacia electrica. Detaliul pentru cei care o vor si pleaca la drum lung

Playtech Playtech,
Ce nu se stia despre Dacia electrica. Detaliul pentru cei care o vor si pleaca la drum lung

Compania Dacia a prezentat ieri noul model Spring, care are o motorizare 100% electrica. Este prima masina de acest tip sub marca auto romaneasca, cu o autonomie de 225 de km. Detalii despre Dacia Spring, prima masina electrica sub marca auto romaneasca Conform informatiilor furnizate de compania auto romaneasca, Dacia Spring este dotata cu o . continuă pe Playtech

Germania este in alerta! Mesaj soc pentru cei care nu poarta masca

Germania inregistreaza un record de infectari cu Covid-19 si autoritatile aleg solutii ingenioase pe.

Portugalia declara stare de calamitate din cauza COVID-19. Amenzile pentru cei care incalca regulile ajung la 10.000 de euro (VIDEO)

Porotugalia declara stare de calamitate din cauza COVID-19! Prim-ministrul portughez, Antonio Costa, a anuntat ca evolutia pandemiei este foarte grava in tara sa. Oficialul de la Lisabona a declarat c.

Lista tarilor din zona galbena Cei care vin in Romania din aceste state intra in carantina

Comitetul National pentru Situatii de Urgenta a aprobat marti seara lista tarilor cu risc epidemiologic, pe aceasta regasindu-se Belgia, Olanda, Spania, Franta, Marea Britanie sau SUA. Cei care sosesc in Romania din aceste state trebuie sa intre in carantina.

Oana Marinescu: Oare cei care ne conduc realizeaza ca, simbolic, ce s-a intamplat la Sf Parascheva transmite imaginea disolutiei autoritatii statului in relatia cu cetatenii?

Oana Marinescu, expert in comunicare strategica, critica, intr-o postare pe pagina sa de Facebook, modul in care autoritatile au comunicat in privinta organizarii sarbatorii Sfintei Parascheva si se intreaba daca cei care ne conduc realizeaza ca, simbolic, ceea ce s-a intamplat la Iasi transmite imaginea disolutiei autoritatii statului in relatia cu cetatenii.

Primul clip video cu Dacia electrica Spring

Renault a facut public un prim clip video cu noul automobil electric Dacia Spring, care va avea premiera pe 15 octombrie, la evenimentul eWays, la Paris. Renault a descris modelul Spring ca fiind masina electrica accesibila tuturor, care intruchipeaza noua revolutie Dacia.

De ce iti este foame tot timpul. Detaliul secret, de care habar nu aveai: ce boli se ascund

Daca iti este foame tot timpul desi mananci mai mereu, atunci trebuie sa stii ca acest lucru poate fi provocat de o multime de factori. Iata ce boli se ascund in spatele acestui detaliu! Motivele pentru care iti este foame tot timpul Tocmai ai terminat de mancat si simti ca nu te-ai saturat? Esti mereu .

RAED ARAFAT: Cei care critica sa vina cu solutii mai bune daca le au

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, le cere romanilor care critica masurile luate de autoritati pentru oprirea epidemiei de COVID-19 sa vina cu solutii mai bune, daca le au.

Toti cei care au cont bancar trebuie sa afle urgent: asa ceva te salveaza in relatia cu banca

Odata cu drepturile pe care le are un client al unei banci, acesta are si anumite obligatii, pe care, uneori, uita sa si le indeplineasca. Exista cateva obligatii pe care clientul.

Spionii britanici apara munca legata de vaccinul impotriva COVID-19. Directorul MI5, despre amenintarile specifice cursei pentru un ser eficient si sigur

Spionii britanici incearca sa apere munca legata de vaccinul impotriva COVID-19, impotriva puterilor ostile care, dupa caz, incearca sa saboteze sau sa fure datele de cercetare in cursa globala pentru un.

IOHANNIS, DESPRE COMBATEREA SCHIMBARILOR CLIMATICE: Pentru Romania este foarte important ca in faza de tranzitie sa folosim gazul natural

Presedintele Klaus Iohannis a adelcrata, joi, la Bruxelles, ca n ceea ce piveste combaterea schimbarilor climatice, Romania este dispusa sa accepte inte ambitioase pentru 2030, dar nu va face acest lucru neconditional. Sedul statului considera ca este important ca, in perioada de tranzitie, sa fim lasati sa le anelem mixul energetic, iar Romania sa se poata baza pe gazul natural, conform news. ro.

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2438 seconds )