Libnet.ro
UNICEF

17:30

Cea mai importanta serie a lui Isaac Asimov devine serial TV

Playtech Playtech,
Cea mai importanta serie a lui Isaac Asimov devine serial TV

Una dintre cele mai importante opere de science fiction este, in sfarsit, transformata intr-un serial TV. Sa speram ca adaptarea va fi una de calitate si astfel mai multi oameni sa ajunga sa cunoasca aceste carti. Fundatia este o serie literara science fiction creata initial ca o trilogie apoi Asimov a mai scris inca patru []. continuă pe Playtech

Moldova va obtine in 2018 cea mai mare recolta de mere din ultimii zece ani

In anul 2018, producatorii moldoveni vor obtine cea mai mare recolta de mere din ultimii zece ani. Peste 505 mii de tone de mere sunt prognoze ale Asociatiei Moldova Fruct, transmite IPN.

Demersuri pentru clasarea ca monument istoric a unei descoperiri senzationale de la Alba Iulia: cea mai veche biserica crestina bizantina din Transilvania

Reprezentantii unei asociatii din Alba Iulia au solicitat Ministerului Culturii clasarea ca monument istoric a unei mari descoperiri ce dateaza din anul 2011, reprezentand cea mai veche biserica crestina bizantina din Transilvania. Ruinele gasite in fata Catedralei Romano-Catolice au fosta coperite cu pamant dupa finalizarea cercetarilor.

DOLIU in Marea Britanie: Cea mai batrana vanzatoare de maci a murit la 103 ani. POVESTEA IMPRESIONANTA a femeii (FOTO)

Rosemary Powell, cea mai batrana vanzatoare de maci din Regatul Unit a trecut in nefiinta la varsta de 103 ani. Femeia primise cu doar noua zile inainte Ordinul Imperiului Britanic pentru cei 97 de ani pe.

Se spune ca e cea mai puternica rugaciune pentru indeplinirea dorintelor. Aprinde o lumanare si pune-te in fata...

Aceasta este cea mai puternica rugaciune pentru indeplinirea dorintelor si ii este dedicata Maicii Domnului. Se rosteste in special atunci cand dorinta se refera la un necaz pe care vrei sa-l depasesti, oricat de mic.

Cea mai neagra zi din mandatul lui Donald Trump

Nori negri peste Casa Alba. Doua stiri dezastruoase pentru Trump au aparut aproape deodata si au transformat ziua de marti, 21 august, in cea mai neagra zi a mandatului sau.

Forbes: Serena Williams, cea mai bine platita sportiva din lume n 2018; Simona Halep, pe locul 8

Jucatoarea americana de tenis Serena Williams este cea mai bine platita sportiva din lume in 2018, pentru al treilea an consecutiv, in timp ce Simona Halep, actualul lider al clasamentului WTA, ocupa pozitia a opta, conform datelor prezentate de revista economica americana Forbes.

Forbes: Serena Williams, cea mai bine platita sportiva din lume n ultimul an; Simona Halep, pe locul 8

Jucatoarea americana de tenis Serena Williams este cea mai bine platita sportiva din lume in perioada 1 iunie 2017 - 1 iunie 2018, pentru al treilea an consecutiv, in timp ce Simona Halep, actualul lider al clasamentului WTA, ocupa pozitia a opta, conform datelor prezentate de revista economica americana Forbes.

Cum s-a desfasurat cea mai mare batalie navala din istorie, in care si-au pierdut viata 100.000 de soldati

Batalia de la Stancile Rosii, de pe Fluviul Albastrul, care a avut loc in anul 208, este considerata cea mai mare batalie navala din istorie, ca numar de combatanti. Circa 100. 000 de oameni si-au pierdut viata in aceasta batalie.

FOTO Cea mai veche cladire din Brasov a devenit obiectiv turistic si poate fi vizitata gratuit

Biserica Sfantul Bartolomeu are 800 de ani si este oficial cea mai veche cladire din Brasov. Poate fi vizitata de turisti gratuit, iar piesa de rezistenta este un ceas solar care arata ora exacta fara sa aiba vreun mecanism.

Numai de bine. Probabil cea mai buna reteta negresa din lume - VIDEO

Sunt nenumarare retete de negresa, insa chef John va arata care sunt pasii pentru a face cea mai buna prajitura de acest gen. Care sunt ingredientele principale ale acestui desert delicios, aflatii in.

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )