Libnet.ro
UNICEF

06:45

Orasul din Romania care are cele mai scumpe apartamente. A intrecut pana si Bucurestiul

Playtech Playtech,
Orasul din Romania care are cele mai scumpe apartamente. A intrecut pana si Bucurestiul

Capitala nu mai este in fruntea listei celor mai scumpe piete imobiliare din Romania nici in pandemie. Ce alt oras i-a luat locul pe podium si cat sunt chiriile in judetul in cauza? Romanii sunt deja obisnuiti cu preturile extrem de piperate. Ce oras a devansat Capitala la preturile chiriilor? Chiriile sfideaza criza! Pandemia ne-a . continuă pe Playtech

Orasul din Romania care va avea transport in comun 100% electric. Ministrul Mediului a facut anuntul major

Miercuri, ministrul Mediului, Apelor si Padurilor, Costel Alexe, a anuntat care va fi primul mare oras din Romania care va avea un transport in comun 100% electric, tinta pentru acest an fiind de 75%, respectiv 133 de autovehicule electrice. Ce mare oras din Romania va avea transport 100% electric Potrivit lui Costel Alexe, Brasovul va .

Orasul din Romania in care oamenii se incalzesc cu lemne, la bloc. Toti romanii merg aici la tratamente

Greu, dar nu avem alta sursa de incalzire, spune un localnic din orasul sarac in care oamenii nu-si permit incalzirea cu ajutorul curentului electric. Romania, tara minunilor. Orasul in care oamenii se incalzesc cu lemne, la bloc Orasul Slanic 38 km de Ploiesti), judetul Prahova, a ramas in alt mileniu in ceea ce priveste incalzirea .

Vedeta din Romania care castiga 17.000 de euro lunar. Din ce face atata banet, usor

Supranumita contesa digitala, vedeta din Romania care acum castiga cat altii in cativa ani a avut un inceput dificil pe autostrada frumosului. A plecat din Aradul natal cu doar 200 de lei in buzunar, a lasat in urma profesia de avocat pentru care se pregatise, prietenii si familia, s-a mutat in Bucuresti si si-a pus .

Vedeta din Romania care a descoperit secretul tineretii la 52 de ani! 5 lucruri pe care le face zilnic pentru a arata bine

Iti vine sa crezi sau nu, dar vedeta din Romania care a descoperit secretul tineretii la 52 de ani e chiar Florentina Opris! Prezentatoarea emisiunii tv Sport, dieta si o vedeta de la Kanal D arata incredibil de bine la anii sai. Vedeta din Romania care a descoperit secretul tineretii la 52 de ani Florentina .

Cantaretul din Romania care a socat cu aparitia lui la TV. Fanii abia l-au recunoscut asa. Cine este, de fapt

Fanii abia l-au recunoscut! Cine este cantaretul din Romania care a socat cu aparitia lui la TV zilele acestea. Punem pariu ca nici tu nu iti dai seama?! Cantaretul din Romania care a socat cu aparitia lui in varsta de 66 de ani, Nicu Alifantis se poate lauda cu o cariera impresionanta. Anul trecut, in .

Lidia Buble, acasa la un cantaret celebru din Romania! E mult mai bogat ca Razvan Simion

In studioul de inregistrari se nasc cele mai trainice prietenii. Fie ca sunt intre doua femei sau doi barbati, ori intre o femeie si un barbat. Este si cazul Lidiei Buble si a lui Costi Ionita. Cei doi au fost surprinsi luand masa de pranz impreuna. Dar surpriza a fost la plecaresau la destinatie, caci, .

CORONAVIRUS |Ministrul Ionut Stroe anunta masuri de relaxare: Se vor debloca toate sporturile din Romania, inclusiv cele de contact

Noi relaxari a masurilor anti-Covid in sportul romanesc. Ministrul Tineretului si Sportului, Ionut Stroe, a afirmat, vineri, in cadrul unei conferinte de presa, in urma hotararii de Guvern prin care se va.

COTAR: Piata de asigurari din Romania a inregistrat, in 3 luni, echivalentul reclamatiilor inregistrate de piata germana, in peste 22 de ani

Confederatia Operatorilor si Transportatorilor Autorizati din Romania C. ), va face o solicitare catre Guinness Book, pentru introducerea pietei asigurarilor RCA din Romania, care a reusit sa bata toate recordurile mondiale, inregistrand in trimestrul II al acestui an acelasi numar de reclamatii pe care piata de asigurari din Germania il inregistreaza in 22 de ani, se arata intr-un comunicat trimis redactiei.

Cele mai multe noi cazuri de COVID-19, in Bucuresti, Prahova, Dolj si Iasi

Bucurestiul continua sa fie orasul cu cele mai multe cazuri de Covid-19 detectate zilnic, cu 220 de teste pozitive in ultimele 24 de ore, fata de 140 noi cazuri la raportarea precedenta.

Romania, una dintre cele mai nesigure tarii, in contextul pandemiei de COVID-19 (VIDEO)

Tara noastra este considerata una dintre cele mai putin sigure din lume, in contextul pandemiei de COVID-19. Potrivit unui studiu, Romania se afla pe locul 74 in privinta sigurantei, din cele 100 de tari.

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )