Libnet.ro
UNICEF

08:00

Veste proasta pentru pensionari, in aceasta dimineata. Ce se va intampla cu pensiile din cauza crizei sanitare

Playtech Playtech,
Veste proasta pentru pensionari, in aceasta dimineata. Ce se va intampla cu pensiile din cauza crizei sanitare

Sunt vesti proaste pentru pensionari, in aceasta dimineata. S-a aflat ce se va intampla cu pensiile din cauza crizei sanitare. Cum influenteaza coronavirusul pensiile, vedeti in aricolul de mai jos. Criza sanitara si cea economica afecteaza grav pensiile. Ce se intampla in toata lumea Socul economic de pe piata muncii, provocat de coronavirus, creste presiunea . continuă pe Playtech

Veste proasta pentru milioane de romani. Vor goli buzunarele si mai mult de la 1 ianuarie 2021

A fost cum a fost 2020, dar anul urmator vine chiar din ianuarie cu facturi mai mari. E vorba acum de curentul electric si de-o majorare. in cazul celor peste 2,8 milioane de consumatori care sunt.

Un deputat PSD, infectat cu SARS-COV-2, a murit in aceasta dimineata

ACTUALIZARE - Mesajele de condoleante pentru familia indurerata dupa pierderea lui Senbastian Radu curg si din partea adversarilor politici --- *ACTUALIZARE - Marcel Ciolacu transmite condoleante familiei: Am primit in aceasta dimineata una dintre cele mai dureroase vesti. Bunul meu prieten si coleg Sebastian Radu a pierdut lupta cu acest virus perfid. Un prieten adevarat, un om care intotdeauna i-a pus pe ceilalti pe primul loc, un om care lasa un gol imens in sufletele celor care l-au cunoscut. Dumnezeu sa te odihneasca, Sebi! Vei ramane in sufletele noastre pentru totdeauna! Condoleante familiei! Suntem alaturi de voi. Social democratii buzoieni sunt in doliu. Sebastian Radu, deputat PSD de Buzau, s-a stins din viata dupa o lupta cumplita cu noul coronavirus. Social democratul a fost diagnosticat cu COVID 19 la inceputul lunii noiembrie, iar dupa cateva zile boala s-a agravat si a ajuns la spital.

Mihaela Borcea, in doliu. Vestea cumplita a venit in aceasta dimineata

Mihaela Borcea trece prin momente cumplite. Femeia de afaceri este in doliu dupa ce o persoana draga ei s-a stins din viata. Chiar ea a dat vestea cumplita pe retelele de socializare. Mihaela Borcea este in doliu. Femeia de afaceri a pierdut un om drag. imi este greu sa ma gandesc ca nu mai e .

CELE MAI TARI BANCURI CU AVOCATI: Avocatul catre client: Am o veste proasta si una buna! Zi-o intai pe cea proasta! ....

Un tip este judecat pentru ca a furat un BMW. Dupa pledoaria avocatului, judecatorul hotaraste sa-l achite, asa ca hotul parasi tribunalul liber. A doua zi, acelasi tip se prezenta in fata judecatorului si-i.

Sedinta de criza la PNL in aceasta dimineata. Liberalii se intalnesc si cu presedintele spre seara

Liberalii se intalnesc marti dimineata la partid pentru a discuta strategia de negociere pentru formarea noului guvern, in contextul in care Ludovic Orban a demisionat din functia de premier. in cursul serii, liderii PNL vor avea o intalnire si cu presedintele Klaus Iohannis.

Veste buna pentru angajatii romani: 2.500 de lei pentru fiecare. Ce trebuie sa faca acum angajatorii

Statul a promis stimulente financiare pentru a trece mai repede peste criza sanitara, mai ales ca multa lume lucreaza de acasa. Acum, se ofera suma de 2. 500 de lei. Statul a venit cu multe.

Dispozitiv revolutionar in medicina pentru nevazatori. Ce se intampla dupa ce isi fac implant

La nivel mondial, cand vine vorba de tehnologie in domeniul medical, apar lucruri fantastice. Recentele cercetari si dezvoltari facute de cercetatori au scos la iveala rezultate exceptionale, mai ales daca ne referim la nevazatori. Inovatii medicale pentru nevazatori Se nasc intr-o lume a intunericului si cu mici sanse de recuperare, iar inovatiile medicale in acest .

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2315 seconds )