Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Bataie si scandal la casa lui Gheorghe Dinca. Mama si bunicul Luizei au incercat sa intre peste cel care zice ca le-a ucis fata

Playtech Playtech,
VIDEO Bataie si scandal la casa lui Gheorghe Dinca. Mama si bunicul Luizei au incercat sa intre peste cel care zice ca le-a ucis fata

O durere fara margini a fost surprinsa azi, 3 august, la casa lui Gheorghe Dinca. Adus de oamenii legii la locul crimei, acesta a fost la un pas sa fie linsat daca nu interveneau politistii. Mama si bunicul Luizei, fata disparuta in urma cu patru luni, au vrut sa intre pe proprietatea suspectului, fara sa . continuă pe Playtech

Scandal la casa lui Gheorghe Dinca

Mama si bunicul Luizei Melencu, cealata fata disparuta la Caracal, au incercat sambata sa intre in c.

Crimele din Caracal. Ce apare pe harta Google, cand cauti casa lui Gheorghe Dinca

Crimele din Caracal au ingrozit Romania si au fost subiectul principal al stirilor la toate posturile de televiziunile. Si internetul a fost plin de informatii despre ororile din judetul Olt, iar casa lui Gheorghe Dinca a fost marcata Google Maps, unde a primit mai multe recenzii si comentarii. Casa lui Gheorghe Dinca a fost marcata .

UPDATE Anchetatorii au reluat astazi verificarile in casa lui Gheorghe Dinca

Ancheta continua, sambata, la casa lui Gheorghe Dinca din Caracal, barbatul care a sustinut la audieri ca le-a ucis pe Alexandra, de 15 ani, si pe Luiza, de 18 ani. Sambata seara, familia Alexandrei a fost anuntata ca rezultatul testelor ADN efectuate de Institutul de Medicina Legala arata ca oasele gasite in casa lui Gheorghe Dinca apartin fetei de 15 ani care a sunat de 3 ori la 112, insa dupa un lung sir de erori anchetatorii au patruns in locuinta suspectului abia 19 ore mai tarziu. 15 Gheorghe Dinca a ajuns la casa groazei si participa la cercetari.

Rezultat INML: Oasele gasite la casa lui Gheorghe Dinca, 100% umane

Ancheta continua! Oamenii legii primesc noi piste, in telefonul criminalului din Caracal au fost gasite numerele unor politisti si interlopi ai locului. Concluziile preliminare alte testelor genetice cu privire la oasele gasite in casa lui Dinca au sosit. Rezultat INML: Oasele gasite la casa presupusului criminal din Caracal, Gheorghe Dinca, 100% umane Vineri, oamenii legii .

DIICOT: Noi fragmente osoase au fost gasite in casa lui Gheorghe Dinca, la perchezitia de vineri A fost descoperit si telefonul Alexandrei, dupa ce suspectul a indicat locul - UPDATE

Noi fragmente osoase si probe biologice au fost gasite vineri in casa lui Gheorghe Dinca, barbatul care le-ar fi ucis pe cele doua adolescente de 15 si 18 ani, iar noile probe urmeaza sa fie trimise la Institutul de Medicina Legala pentru expertiza genetica si antropologica, a declarat purtatorul de cuvant al DIICOT, Mihaela Porime. De asemenea, anchetatorii au gasit si telefonul Alexandrei, dupa ce Dinca le-a indicat locul in care l-a aruncat.

Alexandra a fost ucisa. Ancheta continua in Caracal, la casa lui Gheorghe Dinca

Ancheta continua, sambata, in Caracal, la casa lui Gheorghe Dinca, dupa ce familia Alexandrei Macesanu a fost anuntata ca fata lor a fost ucisa. Anchetatorii care s-au deplasat vineri, la Caracal,.

Viorica intra des in casa lui Gheorghe Dinca, pana intr-o zi cand barbatul i-a oferit bani ca sa faca dragoste cu el. A fugit mancand pamantul! Asta i-a fost probabil salvarea

Viorica intra des in casa lui Gheorghe Dinca, pana intr-o zi cand barbatul i-a oferit bani ca sa faca dragoste cu el. A fugit mancand pamantul! Asta i-a fost probabil salvarea. Am lucrat.

Cate fete au cazut victime criminalului din Caracal. Ultimele detalii despre ororile din casa lui Gheorghe Dinca

Anchetatorii informeaza presa ca au inceput sa elucideze crimele din Caracal. Pe masura ce se adancesc in acest caz, descopera ca ar putea fi vorba de mult mai multe victime decat s-a crezut initial. Pana acum, se stie ca trei fete au fost ucise, iar Gheorghe Dinca este principalul suspect. Primele rezultate ale testelor ADN .

Surse IML: Oasele gasite in casa lui Gheorghe Dinca sunt de om. Se incearca recompunerea scheletului

Fragmentele osoase descoperite in casa groazei din Caracal, acolo unde se presupune ca adolescenta Alexandra Mihaela Macesanu a fost ucisa de Gheorghe Dinca, au ajuns la IML Mina.

Casa lui Gheorghe Dinca, reper pe Google Maps

Casa Groazei din Caracal a devenit reper pe Google Maps. O simpla cautare in aplicatie dupa numele suspectului de crima, Gheorghe Dinca, duce utilizatorii direct la locul in care se presupune ca au fost.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2079 seconds )