Libnet.ro
UNICEF

10:15

Alexandra a fost ucisa. Ancheta continua in Caracal, la casa lui Gheorghe Dinca

Antena3 Antena3,
Alexandra a fost ucisa. Ancheta continua in Caracal, la casa lui Gheorghe Dinca

Ancheta continua, sambata, in Caracal, la casa lui Gheorghe Dinca, dupa ce familia Alexandrei Macesanu a fost anuntata ca fata lor a fost ucisa. Anchetatorii care s-au deplasat vineri, la Caracal,. continuă pe Antena3

Ancheta continua in casa criminalului din Caracal. Gheorghe Dinca a fost adus din nou la perchezitii

Ancheta continua, sambata, in Caracal, la casa lui Gheorghe Dinca, dupa ce familia Alexandrei a prim.

Tragedie Caracal. Alexandru Cumpanasu: Daca Alexandra a fost ucisa, nu a fost ucisa de acest criminal. A fost ucisa de statul asta!

Alexandru Cumpanasu, unchiul fetei disparute din Caracal,a vorbit vineri seara la Antena 3 despre drama familiei sale. Daca se va dovedi ca Alexandra a fost omorata, Alexandra nu a fost ucisa de.

S-a confirmat ca Alexandra a fost ucisa. Unchiul fetei, in lacrimi: Va incepe razbunarea pe care nu si-o doreste nimeni!

Alexandra Cumpanasu, fata de 15 ani care a disparut de acasa miercurea trecuta, a fost ucisa, analizele recoltate din butoiul gasit in curtea lui Gheorghe Dinca, aratand ca exista acolo ADN-ul.

Ce face criminalul Gheorghe Dinca dupa ce familia Alexandrei a primit vestea ca fata lor a fost ucisa

Ancheta continua, sambata, in Caracal, la casa lui Gheorghe Dinca, dupa ce familia Alexandrei Macesanu a fost anuntata ca fata lor a fost ucisa. Gheorghe Dinca a fost adus din nou la.

Vecinii sunt terorizati. Oamenii din Carcal au simtit miros de gratar joi, cand ar fi fost ucisa Alexandra

Oamenii din Caracal au inceput sa aiba amintiri mai exacte din ziua tragediei. Un vecin al lui Gheorghe Dinca spune ca ar fi simtit un miros puternic de ars in ziua de joi, 25 iulie, cand a fost ucisa Alexandra Macesanu. Marturiile localnicilor ies destul de greu la suprafata, aproape suspect de greoi. Pe Facebook, .

Alexandra Macesanu a fost ucisa. Familia a fost anuntata! Oasele gasite in butoi ii apartin copilei

05 -Alexandra Macesanu, fata de 15 ani disparuta in Caracal, a fost ucisa. Familia a fost anuntata de tragedie,a spus Alexandru Cumpanasu, unchiul fetei, in direct la Antena 3. Oasele.

Traian Basescu: Credinta mea este ca Alexandra e iesita deja din tara. Asta nu a actionat singur (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a sustinut ca el nu cred ca Alexandra ar fi fost ucisa de catre Gheorghe Dinca ci foarte posibil acesta este parte a unui clan care face trafic de persoane in afara.

Rasturnare de situatie. Gheorghe Dinca sustine ca a fost agresat. Criminalul din Caracal cere certificatul medico-legal

Au venit informatii noi despre Gheorghe Dinca si motivul pentru care acesta a fost adus in capitala. El sustine ca a fost batut de organele de ancheta. Stire in curs.

Lovitura de teatru. Gheorghe Dinca sustine ca a fost agresat. Criminalul din Caracal cere certificatul medico-legal

Au venit informatii noi despre Gheorghe Dinca si motivul pentru care acesta a fost adus in capitala. El sustine ca a fost batut de organele de ancheta. Au venit informatii noi despre Gheorghe Dinca si.

Misterul unei crime al carei autor este cautat de aproape 20 de ani. Cum a fost ucisa o femeie din Alba Iulia

Politistii si procurorii din Alba Iulia au in lucru o crima care a avut loc in urma cu 20 de ani. O femeie a fost omorata intr-un apartament din oras, iar criminalul nu a fost, inca, identificat.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2086 seconds )