Libnet.ro
UNICEF

08:00

Dezastru ecologic in Maramures. Ce suprafata a fost afectata de cea mai mare taiere ilegala de arbori din Romania. Reactia Garzii de Mediu

Playtech Playtech,
Dezastru ecologic in Maramures. Ce suprafata a fost afectata de cea mai mare taiere ilegala de arbori din Romania. Reactia Garzii de Mediu

Datele alarmante ale poluarii in Bucuresti produce victime colaterale, asta daca e sa excludem locuitorii bucuresteni, afectati si ei de aerul greu din Capitala. Viorel Glaman, comisarul-sef al Garzii de Mediu, a fost destituit din functie, ieri. intr-o discutie telefonica la Digi 24, Glaman afirma senin ca observase si el poluarea. Glaman, poze dintre carnati, . continuă pe Playtech

Costel Alexe: in Maramures a fost descoperita poate cea mai mare taiere ilegala de copaci din ultimii 5 ani. O padure rasa de pe 340 de hectare, pana in 2012 (VIDEO)

Costel Alexe, ministrul Mediului, sustine ca autoritatile romane au descoperit, in Maramures, la Ocolul Silvic Sighet, poate cea mai mare taiere ilegala de copaci din ultimii cinci ani. Pe o.

Costel Alexe anunta sesizarea Parchetului: Cea mai mare taiere ilegala de paduri- 100.000 de metri cubi, un prejudiciu de milioane de lei

Costel Alexe, ministrul interimar al Mediului, a spus, miercuri, intr-o conferinta de presa ca a descoperit cea mai mare operatiune de taieri ilegale de arbori, in Maramures, la Ocolul Sighet, unde 100. 000 de metri cubi de arbori au fost rasi de pe fata pamantului.

Costel Alexe anunta sesizarea Parchetului: Cea mai mare taiere ilegala de arbori. O padure rasa

Costel Alexe, ministrul interimar al Mediului, a spus, miercuri, intr-o conferinta de presa ca a descoperit cea mai mare operatiune de taieri ilegale de arbori, in Maramures, la Ocolul Sighet, unde 100. 000 de metri cubi de arbori au fost rasi de pe fata pamantului.

Canada si blocada - De ce transportul feroviar din a doua cea mai intinsa tara a lumii a fost paralizat aproape trei saptamani

Canada are a cincea cea mai intinsa retea feroviara a lumii si in aproape toata luna februarie transportul de marfa si de calatori a fost paralizat pe o buna parte din retea din cauza protestelor impotriva unui proiect energetic. Lucrurile nu s-au rezolvat inca, iar companiile feroviare au trimis oameni in somaj. in articol puteti citi despre legatura dintre cai ferate si resurse, despre un moment esential din istoria Canadei si despre un prezent complicat in care echilibrul este greu de mentinut.

VIDEO WTA: Simona Halep, nominalizata la titlurile de cea mai frumoasa lovitura si jucatoarea lunii februarie

Simona Halep a fost nominalizata la doua categorii in anchetele WTA pentru luna februarie: cea mai frumoasa lovitura si jucatoarea lunii. Halep a castigat turneul de la Dubai, iar in finala a reusit si o executie superba impotriva Elenei Rybakina.

Digi 24: in cea mai calda iarna din istorie, o treime dintre bucuresteni au platit zi de zi o taxa de asteptare a zapezii

In cea mai calda iarna din istorie, o treime dintre bucuresteni au platit zi de zi o taxa de asteptare a zapezii. Banii sunt din bugetele locale si au fost virati de primariile sectoarelor 1 si 2 in conturile societatilor care asigura deszapezirea.

Comme des Garcons, cea mai ciudata prezentare de la Paris Fashion Week?

Prezentarea celebrului brand de nisa Comme des Garcons a fost catalogata drept cea mai ciudata din cadrul Paris Fashion Week 2020! Iata de ce! .

Cand va fi inaugurata cea mai scumpa cladire de birouri din Romania, detinuta de George Copos. Primii chiriasi

Omul de afaceri George Copos va inaugura la sfarsitul lunii martie cea mai scumpa cladire de birouri din Romania, Ana Tower, au declarat surse din piata pentru News. ro.

Cea mai scumpa cladire de birouri din Romania va fi inaugurata la finalul lunii

Omul de afaceri George Copos va inaugura, la sfarsitul lunii martie, cea mai scumpa cladire de birouri din tara noastra, Ana Tower.

Cea mai mare frica a lui Cheloo, juratul de la iUmor. Nu imi este teama de moarte cum imi este de asta!

Despre viata personala a lui Catalin Stefan Ion, cunoscut sub pseudonimul Cheloo, se stiu putine lucruri. Cand si cand mai aflam un anumanunt, doua, din emisiunea in cadrul careia este jurat, iUmor. Tot de acolo stim si ce il sperie mai tare decat moartea. Cea mai mare frica a lui Cheloo, juratul de la iUmor .

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2512 seconds )