Libnet.ro
UNICEF

06:30

Cel mai rapid telefon din lume, confirmat: sterge pe jos cu Huawei, Samsung si altii

Playtech Playtech,
Cel mai rapid telefon din lume, confirmat: sterge pe jos cu Huawei, Samsung si altii

Ar fi trist sa-ti cumperi un smartphone doar pentru faptul ca este rapid, dar viitorul Black Shark 4 se anunta nu doar sprinten, dar si revolutionar. Black Shark este o divizie a Xiaomi. continuă pe Playtech

VIDEO Cel mai bun telefon, transformat intr-un dragon, piesa cu piesa: ce a patit Xiaomi Mi 11

Xiaomi Mi 11 este cel mai rapid smartphone al momentului si singurul dotat cu noul Snapdragon 888 de la Qualcomm. Asta nu inseamna insa ca nu poate fi demontat ca un puzzle. intr-unul dintre.

Cel mai rapid ecran de laptop din lume: de ce sunt speciale aceste laptopuri ASUS

ASUS se lauda cu cel mai rapid ecran de laptop din lume. Iata despre ce e vorba. ASUS Republic of Gamers ROG) a anuntat modelele Strix SCAR 15 si Strix SCAR 17, laptopuri de gaming premium.

Top 30 cei mai bogati oameni din lume

De la an la an, mai multe publicatii internationale alcatuiesc topul celor mai bogati oameni din lume. Desi acestia sunt, in majoritate, aceiasi, in ultimii ani au aparut jucatori noi care au crescut rapid si si-au asigurat o pozitie pe podium.

Cat costa revenirea la scoala a celor mai saraci copii din lume - studiu

Temerile ca vom avea o generatie pierduta in cele mai sarace tari din lume pot fi inlaturate prin investitii de 50 miliarde de dolari, o garantie ca 136 milioane de copii se vor putea intoarce la scoala, potrivit unui studiu al Salvati Copiii. Aceasta inseamna un cost de 370 de dolari pentru fiecare elev, cel putin in 59 dintre cele mai sarace tari din lume.

Speak a povestit cel mai penibil moment din viata. Ce a patit artistul

Cantaretul Speak a povestit cel mai penibil moment din viata. intamplarea nu ii face tocmai cinste vedetei. Ce a patit artistul, citese in articolul de mai jos. Speak a povestit cel mai penibil moment din viata lui. Putini ar fi avut puterea sa recunoasca asta Cantaretul Speak a povestit cel mai penibil moment din viata .

PSD, acuzatii: Guvernul Citu pune la cale cel mai mare jaf din istoria moderna a tarii. Nu le-a ajuns cat au furat in pandemie

PSD acuza, intr-un mesaj postat pe o retea de socializare, ca Guvernul Citu pune la cale cel mai mare jaf din istoria moderna a tarii.

inca un nume greu anunta forfait la Australian Open: Raman acasa Simona Halep si ceilalti participanti vor trebui sa respecte poate cel mai strict protocol din tenisul mondial

Americanul John Isner, locul 25 mondial in tenisul masculin, a anuntat ca nu va participa la Australian Open 2021 din cauza restrictiilor legate de COVID-19. intr-un comunicat de presa, sportivul a explicat ca.

Cel mai lung tunel subacvatic din lume se construieste in Europa

Dupa mai bine de un deceniu de planificare, au inceput lucrarile la cel mai lung tunel din lume. Coborand pana la 40 de metri sub Marea Baltica, tunelul Fehmarnbelt va face legatura dintre Danemarca si Germania, reducand timpul calatoriei odata cu inaugurarea lui planificata in 2029.

Coreea de Nord a prezentat cea mai puternica arma din lume, o racheta care poate fi lansata de un submarin

Coreea de Nord a dezvaluit o noua armaextrem de periculoasa,joi, la finalulunei parade organizate cu ocaziacelui de-al optulea Congres al Partidului Muncitoresc, o intalnire pentru elita.

Marcel Ciolacu, acuzatii la Guvernul Citu: Nu le-a ajuns cat au furat in pandemie! Pun acum la cale cel mai mare jaf din istoria moderna a tarii!

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, acuza guvernul Citu ca pune la cale cel mai mare jaf din istoria moderna a tarii, spunand ca nu le-a ajuns cat au furat in pandemie.

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )