Libnet.ro
UNICEF

18:15

Dacia Duster 3, supriza pregatita de Renault pentru romani

Playtech Playtech,
Dacia Duster 3, supriza pregatita de Renault pentru romani

Dacia Duster s-a dovedit un pariu castigatori pentru francezii de la Renault. in aceste conditii, se pregateste lansarea unor noi modele. 2019 a fost un an bun pentru Dacia. Constructorul. continuă pe Playtech

Dacia Duster si Orange, veste uriasa pentru romani. Cu ce echipamente exclusive este dotata masina

Modelul Duster SL Orange, ofera mai multe benefici fata de cat te asteptai. Colaborarea Orange si Dacia pun la vanzare o masina cu totul si cu totul unica. Acest vehicul le ofera iubitorilor Duster, un confort exceptional si o tehnologie avansata pentru o Dacia. Totul la un pret destul de acceptabil. Dacia Duster si Orange, .

Lovitura pentru romani. Cat de mult au crescut preturile apartamentelor si care este cel mai scump oras

Preturile apartamentelor vechi, cat si noi au crescut fata de perioada anului trecut. Majorari se inregistreaza mai ales in Cluj-Napoca si Capitala Banatului. Bucuresti a inregistrat ieftiniri la apartamentele noi. Cat de mult au crescut preturile apartamentelor si care este cel mai scump oras in luna februarie, preturile unui apartament a crescut cu 1,6% mai .

Handbal masculin: Dinamo, calificata in optimile Ligii Campionilor. Ghinion pentru romani, in returul cu PSG

Dinamo Bucuresti a intrat in istoria handbalului masculin romanesc, dupa calificarea in optimile Ligii Campionilor. Trupa din Stefan cel Mare ar putea avea insa mari probleme in optimi, cu bogatii de la PSG. Calificare istorica pentru Dinamo Elevii lui Constantin Stefan si-au luat revansa in fata lui Sporting, dupa ce in sezonul trecut, in aceeasi .

BANI mai MULTI, pe langa PENSIE, pentru ROMANI! Vestea asteptata de milioane de oameni

Vesti bune pentru unii angajati romani. Si anume, din ce in ce mai multi angajatori au inceput sa le ofere angajatilor bani in plus la pensie, ca beneficiu extrasalarial. Fiind o cheltuiala deductibila,.

Greta Thunberg, mesaj pentru romani: Ne vedem in strada!

Greta Thunberg, cea mai cunoscuta activista de mediu, a lansat, in exclusivitate pentru MEDIAFAX, pr.

Bani pentru romani: Poti lua MII DE EURO! Care sunt conditiile

De la 1 martie s-a dat startul pentru depunerea de proiecte ce pot obtine finantari de zeci de mii de euro. Este vorba despre un program de finantare, care isi propune sa sustina pana la 130 de proiecte si a.

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,317 seconds )