Libnet.ro
UNICEF

07:15

Ce e Parler si de ce a fost scoasa de pe internet cea mai controversata retea sociala

Playtech Playtech,
Ce e Parler si de ce a fost scoasa de pe internet cea mai controversata retea sociala

Pe masura ce retelele sociale au inceput sa sanctioneze si chiar sa blocheze conturile celor care promovau dezinformarea asupra virusului si incitau chiar la violenta, multi sustinatori. continuă pe Playtech

Simona Halep a raspuns la cea mai arzatoare intrebare. Se va vaccina anti-covid-19 sau nu?

Simona Halep, castigatoarea de la Roland Garros si Wimbledon, a vrbit despre subiectul momentului, vaccinarea, si a raspuns la cea mai arazatoare intrebare: se va vaccina ea impotriva noului coronavirus sau nu? Simona Halep a raspuns la cea mai arzatoare intrebare intr-un interviu acordat Alpha News, Simona Halep a afirmat cu tarie ca isi va .

Cea mai scumpa ciocolata din lume costa 260$. Secretul ei: ce ingredient misterios contine

Daca esti fan dulciuri, atunci trebuie sa afli care este cea mai scumpa ciocolata din lume. Costa 260 de dolari un baton de 50 de grame iar secretul sau este un ingredient misterios. Cea mai scumpa ciocolata din lume Daca rafturile supermarketurilor abunda de tot felul de tablete de ciocolata la preturi diferite, batonul de .

Turcan: Cea mai mare pensie din Romania este 78.634 de lei

Cea mai mare pensie din Romania este 78. 634 de lei, din care 5. 205 lei din contributivitate si 73. 429 de lei din criterii favorizante obtinute din mai multe legi, a anuntat la Digi24 ministrul Muncii Raluca Turcan.

Romania, a treia cea mai buna destinatie din lume pentru munca la distanta

Romania este a treia cea mai buna destinatie pentru angajatii si liber-profesionistii care vor sa lucreze de la distanta, potrivit unui nou clasament global publicat recent.

BURSA DE VALORI BUCURESTI ANUNTA RECORD DE TRANZACTIONARE IN 2020: Aproape 18,3 miliarde lei, cea mai ridicata valoare din istoria bursei romanesti

Bursa de Valori Bucuresti BVB) a anuntat astazi un record absolut de tranzactionare realizat in 2020, cand investitorii prezenti pe bursa romaneasca au tranzactionat instrumente financiare in valoare totala de 18,3 miliarde lei, echivalentul a 3,77 miliarde euro, cea mai ridicata valoare din istoria bursei romanesti, relateaza news. ro.

PwC: Economia mondiala va creste cu 5 la suta in 2021 - cea mai rapida crestere din secolul XXI

Economia mondiala va creste cu 5 la suta in 2021, aceasta urmand a fi cea mai rapida crestere anuala.

ZECE SAPTAMANI CU CASTIGURI Bursa din Turcia, in cea mai lunga perioada de avans din ultimii 11 ani

Asociatia Pietelor de Capital din Turcia: Peste 20 de IPO-uri, asteptate la Borsa Istanbul in perioada urmatoare * Record maxim de fuziuni si achizitii pe piata din Turcia, anul trecut, conform Deloitte Actiunile tranzactionate pe piata Turciei au consemnat, la finele zilei de 8 ianuarie, cea mai lunga perioada de cresteri saptamanale din ultimii 11 ani, pe fondul unui apetit global imbunatatit pentru active mai riscante si al schimbarilor de la banca centrala a tarii.

Cum arata cea mai lunga cladire din Europa, vazuta drept un laborator al diversitatii sociale: Aici nu exista rasism

Cea mai lunga cladire din Europa se afla in Elvetia si este un laborator al diversitatii sociale, unde traiul in colectivitate este o realitate.

Germania: Peste 40.000 de decese cauzate de COVID-19 Cancelarul Angela Merkel: Urmeaza faza cea mai dificila

Duminica, Germania a depasit pragul de 40. 000 de decese cauzate de COVID-19, potrivit Institutului Robert Koch. in acest context, cancelarul Angela Merkel anunta ca faza cea mai dificila abia.

Coronavirus: Germania depaseste pragul de 40.000 de decese Avertismentul lui Merkel: Faza cea mai dura a pandemiei nu a venit inca

Numarul total al deceselor provocate de coronavirus in Germania a depasit duminica pragul de 40. 000, a anuntat institutul Robert Koch RKI), in timp ce cancelarul Angela Merkel a avertizat ca saptamanile care urmeaza vor fi faza cea mai dura a pandemiei, potrivit AFP.

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )