Libnet.ro
UNICEF

19:45

Cel mai sanatos aliment din lume. Greseala majora facuta de romani cand il ocolesc la piata

Playtech Playtech,
Cel mai sanatos aliment din lume. Greseala majora facuta de romani cand il ocolesc la piata

Potrivit oamenilor de stiinta de la Harvard, dintre toate grupurile de alimente analizate, verdeata salata verde, spanacul, kale) are cel mai mare grad de protectie impotriva bolilor cronice. Astfel, o portie zilnica reduce cu 20% riscul de infarct sau accident vascular. Cel mai sanatos aliment din lume Este cunoscut faptul ca schimbarea stilului alimentar te . continuă pe Playtech

Cum arata cel mai frumos copil din lume acum, la 19 ani

Thylane Blondeau s-a lansat in lumea modei pe cand avea doar 4 ani si a primit rapid titulatura de cel mai frumos copil din lume. Iata cum arata in prezent, la 19 ani! .

Studiu CIES: Top 10 cei mai scumpi jucatori din lume - Un englez ocupa prima pozitie

Marcus Rashford, atacantul lui Manchester United, a devenit cel mai scump jucator din lume, detronandu-l pe Kylian Mbappe, varful francez al lui Paris Saint-Germain, potrivit unui studiu efectuat de Observatorul pentru fotbal CIES).

Cea mai frumoasa femeie din lume are 19 ani. Chipul ei a fost ales dintre 100 de femei

Cum arata cea mai frumoasa femeie din lume? Aceasta este o tanara de doar 19 ani, iar trasaturile ei au fost alese de un public numeros. A primit locul 1 din 100 de femei. Care sunt standardele frumusetii anului 2021? Cea mai frumoasa femeie din lume Imaginea se pastreaza pe podium in vremurile noastre. Desi .

Cel mai bogat om din lume a donat 10 miliarde de dolari. La ce vor fi folositi banii

Cel mai bogat om din lume, Jeff Bezos, a donat cea mai mare suma de bani in scopuri caritabile in 2020, potrivit The Chronicle of Philanthropy, un top anual al celor mai importante 50 de donatii din Statele Unite.

Pandemia a dus piata auto britanica la cel mai scazut nivel din ultimii 29 de ani. Modelul Ford Puma produs la Craiova a prins top 10 la vanzari

In Marea Britanie s-au inmatriculat 1,63 milioane de masini noi anul trecut, piata fiind la cel mai scazut nivel de dupa 1992 din cauza restrictiilor legate de pandemie si a faptului ca o perioada showroom-urile au fost inchise. Mai mult, scaderea anuala de 29% este cea mai mare inregistrata de piata auto din Regatul Unit din 1943 incoace.

Topul celor mai puternice femei din lume. Pe ce loc se situeaza Angela Merkel, CamAlla Harris si Ursula von der Leyen (VIDEO)

Cunoscuta publicatie Forbes a realizat topul celor mai puternice femei ale anului 2020. Clasamentul este alcatuit din patru generatii de femei care provin din 30 de tari. Printre acestea se numara 10 sefi de.

Poate cel mai interesant telefon din acest inceput de an, oficial: are camera de 108 megapixeli

Chiar daca au anuntat in mod oficial noile terminale de top din seria Xiaomi Mi 11, chinezii nu neglijeaza nici utilizatorii obisnuiti, care nu vor sa investeasca sume fabuloase intr-un.

Un tanar accidentat grav la coloana a putut sa mearga a doua zi dupa operatie. Interventie efectuata cu cel mai performant robot din lume VIDEO

Robotul MAZOR X este cel mai performant sistem robotizat existent in lume la ora actuala pentru chirurgia spinala, iar Spitalul de Neurochirurgie din Iasi este singura unitate din tara si a doua din Europa care detine o astfel de tehnologie.

iPS Teodosie, la finalul slujbei de Boboteaza: Tinerii care s-au aruncat in mare au facut cel mai natural si cel mai sanatos vaccin. Nadajduim sa se departeze toata boala. De la suflet vine sanatatea trupului

Mii de oameni s-au inghesuit miercuri, la slujba de Boboteaza de la Constanta, organizata de Arheipiscopul Tomisiului, iPS Teodosie. inaltpreasfintitul a venit la procesiune intr-un car tras de doi cai.

Topul celor mai puternice pasapoarte din lume. Cum vor arata calatoriile dupa pandemie

Henley Partners a publicat lista sa a celor mai puternice pasapoarte din lume care permit accesul liber sau cu viza emisa la intrare in cat mai multe tari. Clasamentul nu ia in considerare restrictiile temporare de calatorie din cauza pandemiei.

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2056 seconds )