Libnet.ro
UNICEF

22:30

Ce se intampla acum cu turcul care l-a facut tigan pe Sumudica. A fost facut praf: Un om bolnav

Playtech Playtech,
Ce se intampla acum cu turcul care l-a facut tigan pe Sumudica. A fost facut praf: Un om bolnav

S-a aflat ce se intampla acum cu turcul care l-a facut tigan pe Marius Sumudica. Acesta a fost facut praf: Un om bolnav. Despre ce este vorba, cititi in articolul de mai jos. Scandalul momentului in fotbal. Ce se intampla cu turcul care l-a facut tigan pe Marius Sumudica Ce se intampla cu turcul care . continuă pe Playtech

Turcul care l-a facut tigan pe Sumudica, distrus: Un bolnav, fara educatie! Tiganul e fratele meu!

Luna si scandalul cu tenta rasista sau xenofoba in Romania. Dupa telenovela Coltescu, de nivel planetar ce-i drept, acum traim Saptamana Erman Toro287;lu.

L-a facut tigan pe Sumudica, dar le-a cerut scuze altora: Ce a transmis turcul Erman Toroglu

Vazand caia amploare scandalul cu tenta xenofoba pe care l-a declansat, fostul jucator si arbitru, in varsta de 72 de ani, a avut un mesaj, insa nu pentru fostul antrenor al lui Gaziantep.

Sumudica, discurs elegant despre turcul care l-a facut tigan: Ce i-a transmis

Un tip vulcanic, care nu se fereste de polemici, Marius Sumudica 49 de ani) a aratat de aceasta data ca e capabil de a oferi si lectii de bun simt. Reactia sa e cu atat mai importanta, cu cat era foarte usor ca romanul sa recurga la jigniri, coborand la nivelul adversarului tau.

EXCLUSIV Ce se intampla acum cu Adriana Iliescu. Nu a mai vorbit de 2 ani nici cu singurul om care a ajutat-o

De cateva luni bune nimeni nu a mai vazut-o pe Adriana Iliescu, 83 de ani, care a preferat sa se izoleze in propriul apartament din cartierul Drumul Taberei fie sa se retraga undeva la tara, in apropierea Capitalei, acolo unde detine o mica proprietate, cel mai probabil si din cauza efectelor actualei pandemii de COVID-19.

Scandalul Plush BIO stagneaza. Unde se promoveaza acum produsele care au ranit zeci de fete

Scandalul Plush BIO a ajunsnicaieri. Produsele care au distrus chipurile a zeci de tinere sunt in continuare promovate. Unde pot fi gasite acestea cum? Toate dovezile si declaratiile victimelor au fost egale cu zero. Produsele Plush BIO inca se promoveaza. Unde pot fi gasite? Lunile au trecut, am inceput anul 2021, iar multe dintre probleme .

S-a trezit ministrul Sportului: Prima reactie oficiala dupa ce Sumudica a fost facut tigan

Cand Sebastian Coltescu a fost rastagnit pentru apelativul ala negru, Ministerul Tineretului si Sportului MTS), prin vocea fostului sef, Ionut Stroe, si-a cerut scuze, a doua zi. Acum, o reactie in cazul fostului tehnician de la Gaziantep a aparut abia dupa ce presa a semnalat nepasarea autoritatilor romane.

Lumea spune ca a trecut masina de lapte peste mine - Marius Sumudica, reactie dupa ce a fost facut tigan la o televiziune din Turcia

Antrenorul Marius Sumudica a declarat, luni seara, ca nu sunt normale declaratiile fostului arbitru Erman Toroglu, in prezent analist sportiv, la adresa lui, dar a subliniat ca nu-si bate prea mult capul cu acest lucru.

Turcia se revolta dupa ce Sumudica a fost facut tigan: Doi deputati romi au depus o plangere penala

Daca oficialii romani au tacut dupa atacul xenofob la care a fost supus fostul tehnician al echipei Gaziantep, in schimb, doi politicieni romi au anuntat ca au luat deja masuri impotriva analistului TV, Erman Toroglu.

Mircea Badea, acid dupa ce Sumudica a fost facut tigan: Suntem niste mamaligi care se c**a in fundul curtii

Prezentatorul emisiunii in gura presei a fost revoltat de faptul ca atacul xenofob la care a fost supus fostul tehnician al celor de la Gaziantep in Turcia n-a fost condamnat de nimeni din tara, asa cum s-a intamplat cu Sebastian Coltescu dupa episodul de pe Parc des Princes.

Rasturnare de situatie intre Ioana si Ilie Nastase. Acum e clar, a facut anuntul in direct la TV

Cuplul Ioana si Ilie Nastase au avut un inceput de an tumultuos. Gelozie, scandal, plecat de-acasa, cam asa au inceput cei doi anul 2021. Deja se punea problema despartirii definitive intre cei doi. Aseara la XNS, Dan Capatos a facut lumina in scandalul inceputului de an. Ioana si Ilie Nastase s-au impacat, a fost anuntul .

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )