Libnet.ro
UNICEF

10:00

Ce se intampla cu serialul Las Fierbinti, din cauza pandemiei. Mihai Bobonete a facut anuntul trist

Playtech Playtech,
Ce se intampla cu serialul Las Fierbinti, din cauza pandemiei. Mihai Bobonete a facut anuntul trist

Indragitul actor Mihai Bobonete a facut anuntul trist! Ce se intampla cu serialul Las Fierbinti, din cauza pandemiei de coronavirus. Ce se intampla cu serialul Las Fierbinti, din cauza pandemiei Filmarile pentru seriale au fost sistate in martie, odata cu decretarea starii de urgenta. Printre productiile afectate s-a numarat si Las Fierbinti, lucru care a . continuă pe Playtech

Previziunea lui Mugur Isarescu despre Romania. Ce se va intampla, din cauza pandemiei

Intr-o economie de piata exista o multitudine de factori, importanti, ce pot afecta bunul mers al lucrurilor, atat la nivel micro, cat si la nivel macro. Daca adaugi la factorii deja existenti si o situatie cum este cea de acum, de criza, atunci toate calculele devin imposibile si imprevizibile. Previziunea lui Mugur Isarescu despre Romania .

British Airways retrage inainte de termen intreaga flota de avioane Boeing 747, din cauza pandemiei de coronavirus

British Airways, care este in prezent cel mai mare operator de avioane Boeing 747, va retrage avioanele din serviciu inainte de termenul stabilit initial, din cauza crizei provocate de pandemia de coronavirus, relateza CNBC.

Testele de evaluare PISA, amanate cu un an, din cauza pandemiei

Extrem de asteptatul studiu PISA, care evalueaza o data la fiecare trei ani performantele sistemelor.

Gianina din Las Fierbinti. Secretele ascunse ale vedetei de la PRO TV

Anca Dumitra sau Gianina, cum o stim cu totii, face parte de zece ani din serialul-fenomen Las Fierbinti. Putini sunt, insa, cei care o cunosc cu adevarat pe indragita actrita. Care sunt secretele ascunse ale vedetei de la PRO TV? Gianina din Las Fierbinti. Secretele ascunse ale vedetei de la PRO TV in vara anului .

Romania, amenda colosala din cauza lui Liviu Dragnea. Ce a decis Comisia Europeana

Romania inca mai are de suferit dupa perioada Dragnea. O amenda colosala revine statului, in urma a ceea ce a facut fostul presedinte PSD. Ce decizie a luat Comisia Europeana? Romania, amenda colosala din cauza lui Dragnea Mostenirea lui Dragnea pentru Romania deznadejde si o amenda de 3 milioane de euro. Comisia Europeana obliga .

Gigi Becali si ginerele sau, anchetati din cauza unor imagini compromitatoare

Gigi Becali si-a batut joc de toate regulile anti COVID-19. Patronul celor de la FC FCSB a ignorat protocolul FRF si LPF l-a partida cu Dinamo, din returul Cupei Romaniei. in aceeasi situatie este si Ionel Danciulescu, team-managerul formatiei din Stefan cel Mare. inainte de startul partidei, in care FCSB s-a impus cu 1-0, Becali .

Experti: Verile ar putea deveni prea fierbinti pentru oameni, din cauza schimbarilor climatice

Milioane de persoane din intreaga lume ar putea fi expuse la niveluri periculoase de stres termic, fapt ce poate duce la cedarea organelor interne si chiar la moarte, potrivit BBC.

Violentele din timpul pandemiei schimba uniformele politistilor! Cu ce vor fi dotati oamenii legii

Violentele s-au inmultumit in ultima vreme, anunta autoritatile, asa ca pana la sfarsitul verii, fortele de ordine ar trebui sa aiba 12. 000 de dispozitive de inregistrare audio-video. Camerele pot inregistra si un atac spontan si vor fi folosite la toate interactiunile cu romanii. Dispozitivele vor fi atasate uniformei, asa cum se intampla de exemplu, in Belgia sau Marea Britanie.

Kafka si paturile de Terapie Intensiva COVID: in timp ce Raed Arafat se plange ca in Bucuresti nu mai sunt locuri, spitalul modular construit de Daruieste Viata e gata de o luna. Nu a putut fi folosit din cauza ca spitalul Elias, in curtea caruia se afla

M-ati sunat sa ma trageti la raspundere? Va rog sa ma lasati sa lucrez, nu am timp, a fost reactia managerului Spitalului Elias, Mugur Ardelean, in momentul in care l-am sunat sa il intrebam cum explica faptul ca unitatea medicala pe care o conduce a cerut doar aviz de spital de triaj pentru un spital modular cu 38 de paturi de terapie intensiva pentru pacienti COVID in stare critica. Spitalul modular construit de Asociatia Daruieste Viata din donatii, cel mai modern de acest fel din tara, este gata de o luna. in timp ce Raed Arafat se plange la tv ca in spitalele din Bucuresti nu mai sunt locuri in sectiile ATI pentru COVID, spitalul modular zace nefolosit. Cauza: spitalul Elias, in curtea caruia a fost construit, nu a cerut Ministerului Sanatatii si DSP aviz pentru spital COVID de terapie intensiva, ci doar pentru spital de triaj, a declarat ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, pentru HotNews. ro.

Romania, pe lista tarilor care ingrijoreaza Europa, din cauza cresterii alarmante a cazurilor de coronavirus

Romania bate record dupa record, in fiecare zi la numarul de infectari cu coronavirus, iar situatia devine alarmanta pentru celelalte tari din Uniunea Europeana. Curba epidemiei din Romania este.

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2256 seconds )