Libnet.ro
UNICEF

07:30

Cu cine joaca Simona Halep, dupa ce a invins-o pe Mihaela Buzarnescu la Wimbledon. Adversar de cosmar

Playtech Playtech,
Cu cine joaca Simona Halep, dupa ce a invins-o pe Mihaela Buzarnescu la Wimbledon. Adversar de cosmar

Simona Halep a invins-o pe Mihaela Buzarnescu in turul trei la Wimbledon mieruri, 3 iulie. Dupa ora 18:30, romanii au strigat Set Simona!, iar scorul a fost 6-3, 4-6, 6-2, asa ca Halep s-a calificat in optimile de finala la Wimbledon. Cu cine joaca Simona Halep, dupa ce a invins-o pe Mihaela Buzarnescu la Wimbledon . continuă pe Playtech

Cu cine joaca Simona Halep in primul tur de la Wimbledon 2019

Simona Halep, 27 de ani, numarul 7 WTA, va juca in primul tur de la Wimbledon 2019 cu Aliaksandra Sasnovich, 25 de ani, numarul 37 WTA. Cele doua se vor intalni azi, de la ora 15:00. Simona Halep va juca in primul tur de la Wimbledon 2019 cu Aliaksandra Sasnovich, azi, de la 15:00 Simona .

Wimbledon: Simona Halep, inainte de meciul cu Mihaela Buzarnescu: Nu conteaza cu cine joc, e o jucatoare foarte buna

Romania este sigura ca va avea cel putin o jucatoare in turul trei de la Wimbledon, Simona Halep si Mihaela Buzarnescu urmand sa se dueleze in runda a doua. Cele doua s-au mai intalnit o singura data in cariera, in urma cu 11 ani, intr-un turneu care a avut loc la Monteroni Darabia Italia).

Simona Halep, despre meciul cu Mihaela Buzarnescu: Am jucat bine amandoua. M-am simtit increzatoare pe teren si puternica psihic

Simona Halep 7 WTA) a invins-o pe Mihaela Buzarnescu, scor 6-3, 4-6, 6-2, in turul al doilea de la Wimbledon. Fostul lider mondial a declarat ca partida a fost una de nivel ridicat si ca se simte pregatita pentru meciul din runda urmatoare, unde o va intalni pe Victoria Azarenka 40 WTA).

WTA: Simona Halep se mentine pe 7; Mihaela Buzarnescu a parasit TOP 50

Simona Halep se mentine in aceasta saptamana pe locul 7 in clasamentul WTA, sportiva noastra avand 4. 063 de puncte. Romania are trei jucatoare in TOP 100 Halep, Buzarnescu si Cirstea).

Cand joaca Simona Halep cu Mihaela Buzarnescu, la Wimbledon. Turul doi va fi 100% romanesc

Simona Halep se va duela miercuri, 3 iulie, pentru intrarea in turul trei, cu Mihaela Buzarnescu. Ora si terenul pe care va avea loc confruntarea urmeaza sa fie stabilite. Cele doua au mai jucat impreuna, in 2008, moment in care Halep s-a impus in doua seturi. Simona Halep si Mihaela Buzarnescu vor juca miercuri, 3 .

Cand se joaca Simona Halep Viktoria Azarenka si unde poti vedea meciul LIVE

Simona Halep Viktoria Azarenka se joaca in turul 3 la Wimbledon. Meciul se va disputa vineri, 5 iulie 2019. Organizatorii au anuntat ca partida va incepe la ora 15:00, insa este posibil ca aceasta sa fie amanata in functie de programul celorlalte meciuri care au loc inainte de cel al numarului 7 mondial. Simona .

Simona Halep, dupa victoria cu Sasnovich: Trebuie sa fac tratament si sa vad in ce stare ma aflu

Simona a facut pasul in turul doi de la Wimbledon dupa un succes in doua seturi cu Aliaksandra Sasnovich 36 WTA). Halep a avut unele probleme medicale dupa ce a alunecat in ultimul game al primului set. Fostul lider mondial asteapta acum sa vada care este situatia. Trebuie sa fac tratament acum si sa vad in ce stare ma aflu. Am alunecat pe teren si nu am avut control, am simtit putina durere in spatele genunchiului si la picior, a fost de parere Halep.

DUELUL ROMANESC de la WIMBLEDON: Simona Halep a invins-o pe Mihaela Buzarnescu si s-a calificat in turul al treilea. Ce mare campioana o asteapta acolo

Simona Halep 27 de ani, 7 WTA) s-a calificat, miercuri, in turul al treilea al turneului de Grand Slam de la Wimbledon.

FOTO A apelat la o metoda extrema. Cum se recupereaza Simona Halep dupa prima victorie de la Wimbledon

Simona Halep a trecut in doua seturi de Alexandra Sasnovich, in primul meci jucat la Wimbledon, meci in care a avut si probleme medicale.

intalnire istorica la Wimbledon intre doua romance. Simona Halep va juca impotriva Mihaelei Buzarnescu

Se scrie istorie! Cele mai iubite jucatoare de tenis se intalnesc pe teren. Simona Halep se intalnesti in turul II de la Wimbledon cu Mihaela Buzarnescu. Se scrie istorie! Halep joaca impotriva lui Buzarnescu Simona Halep joaca in turul II de la Wimbledon 2019 cu Mihaela Buzarnescu. Meciul istoric se va juca in cursul zilei .

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )