Libnet.ro
UNICEF

01:05

intalnire istorica la Wimbledon intre doua romance. Simona Halep va juca impotriva Mihaelei Buzarnescu

Playtech Playtech,
intalnire istorica la Wimbledon intre doua romance. Simona Halep va juca impotriva Mihaelei Buzarnescu

Se scrie istorie! Cele mai iubite jucatoare de tenis se intalnesc pe teren. Simona Halep se intalnesti in turul II de la Wimbledon cu Mihaela Buzarnescu. Se scrie istorie! Halep joaca impotriva lui Buzarnescu Simona Halep joaca in turul II de la Wimbledon 2019 cu Mihaela Buzarnescu. Meciul istoric se va juca in cursul zilei . continuă pe Playtech

Cu cine joaca Simona Halep in primul tur de la Wimbledon 2019

Simona Halep, 27 de ani, numarul 7 WTA, va juca in primul tur de la Wimbledon 2019 cu Aliaksandra Sasnovich, 25 de ani, numarul 37 WTA. Cele doua se vor intalni azi, de la ora 15:00. Simona Halep va juca in primul tur de la Wimbledon 2019 cu Aliaksandra Sasnovich, azi, de la 15:00 Simona .

UPDATE Simona Halep, THRILLER in primul meci la Wimbledon: Romanca a trecut in doua seturi de Aliaksandra Sasnovich, desi s-a accidentat. DUEL SOC in turul urmator, cu Miki Buzarnescu

45: Duel romanesc in turul al doilea la Wimbledon! Simona Halep tocmai si-a aflat adversara: este vorba de Mihaela Buzarnescu, care a trecut, luni, de americanca Jessica Pegula locul 74 WTA), in doua set.

Simona Halep in turul 2 la Wimbledon dupa o revenire senzationala de la 2-5

Accidentata usor la glezna dreapta in timpul primului set al meciului cu Aliaksandra Sasnovich din primul tur la Wimbledon, Simona Halep a revenit de la 2-5 in setul secund pentru a transa disputa in doua acte.

Simona Halep s-a calificat in turul al doilea la Wimbledon

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep s-a calificat, luni, in runda a doua a turneului de la Wimbledon, al treilea de Mare Slem al anului, dupa ce a invins-o pe belarusa Aleksandra Sasnovici cu 6-4,.

Wimbledon: Programul de luni al sportivilor romani - Simona Halep vs Aliaksandra Sasnovich se va disputa la ora 15:00

Wimbledon, al treilea Grand Slam al anului, debuteaza luni. Simona Halep o va intalni in primul tur pe Aliaksandra Sasnovich Belarus, 37 WTA). Primul meci direct dintre cele doua jucatoare a fost programat primul pe Terenul 1 de la All England Club si va incepe de la ora 15:00 ora Romaniei). Tot luni, Mihaela Buzarnescu se va confrunta cu Jessica Pegula, iar Marius Copil se va duela cu Guido Pella.

SIMONA HALEP - ALIAKSANDRA SASNOVICH ONLINE STREAM LIVE VIDEO WIMBLEDON 2019. Premiera pentru Halep la Wimbledon

SIMONA HALEP - ALIAKSANDRA SASNOVICH ONLINE STREAM LIVE VIDEO WIMBLEDON 2019 Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, cap de serie numarul sapte, o va infrunta pe belarusa Aleksandra Sasnovici in prima runda a.

Live Stream Online Simona Halep Aliaksandra Sasnovich Live Video pe Eurosport Wimbledon 2019

Simona Halep incepe astazi drumul spre finala mult visata de la Wimbledon 2019, iar adeversara ii va fi Aliaksandra Sasnovich. Urmareste Live Video pe Eurosport! Campioana noastra a fost aproape de ultimul act in anul 2014, cand a pierdut in semifinale in fata Eugeniei Bouchard. Live Stream Online Simona Halep Aliaksandra Sasnovich Simona Halep, .

Cine transmite la TV meciul Simona Halep Aliaksandra Sasnovich din primul tur al Wimbledon 2019

Simona Halep, numarul 7 WTA, va intra in aventura din primul tur al Wimbledon 2019 alaturi de Aliaksandra Sasnovich, numarul 37 WTA, luni, de la ora Romaniei 15:00. Tara noastra are parte de o reprezentare numeroasa pe tabloul feminin de la Wimbledon. Cine transmite la TV meciul Simonei Halep Aliaksandra Sasnovich Cele mai dificile .

Cand joaca Simona Halep primul meci la Wimbledon. O poate intalni pe Mihaela Buzarnescu in turul 2

Simona Halep joaca luni, 1 iulie 2019, primul meci din cadrul turneului de la Wimbledon. Numarul 7 modial se va duela cu Aliaksandra Sasnovich, o sportiva de 25 de ani din Belarus. Daca o va invinge, Simona ar putea juca in turul 2 impotriva compatrioatei Mihaela Buzarnescu. Simona Halep Aliaksandra Sasnovich se joaca in .

Mihaela Buzarnescu, despre meciul cu Simona Halep: Cea mai buna sa castige

Mihaela Buzanescu 31 de ani, 53 WTA) a trecut in doua seturi de Jessica Pegula SUA72 WTA), scor 6-4, 6-4 si se va duela cu Simona Halep in turul al doilea de la Wimbledon.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,226 seconds )