Libnet.ro
UNICEF

09:15

Cele mai bune telefoane: modelul surpriza de la Samsung care se bate cu iPhone 11

Playtech Playtech,
Cele mai bune telefoane: modelul surpriza de la Samsung care se bate cu iPhone 11

Un raport recent arata o schimbare spectaculoasa in piata telefoanelor pentru Samsung. Totodata, Apple inca a ramas pe primul loc, dar nu cu cel mai scump telefon. Ceea ce era de asteptat. continuă pe Playtech

Cele mai bune bancuri cu preoti. Cum se descurca un american, un evreu si un roman la poarta Raiului

Printre cele mai amuzante bancuri care circula pe Internet se numara si cele in care protagonisti sunt preotii. Va prezentam 10 bancuri foarte amuzante despre acestia.

Cum sa faci cele mai bune crutoane: 4 retete savuroase

Sunt delicioase in nenumarate preparate, sunt foarte satioase comparativ cu painea proaspata si sunt usor de preparat. in plus, eviti risipa alimentara folosind painea veche pe care, cel mai probabil, ai fi aruncat-o.

Roland Garros 2020 ar putea fi organizat la finalul lui septembrie Simona Halep a cucerit French Open in 2018 si e considerata una dintre cele mai bune tenismene din lume pe zgura (VIDEO)

Roland Garros 2020, turneu la care Simona Halep va fi cel mai probabil cotata cu prima sansa, va avea loc in toamna. Guy Forget, directorul French Open, a anuntat ca lucreaza indeaproape cu autoritatile.

VIDEO De ce lovesc in sud-estul Romaniei cele mai puternice furtuni. Cand incepe sezonul tornadelor

Incepe sezonul tornadelor in Romania, iar cele mai expuse zone sunt judetele Calarasi, Ialomita si Constanta. Declaratia ii apartine lui Bogdan Antonescu, cercetator stiintific, expert fenomene meteo extreme, care a vorbit la DIGI 24 despre furtunile care fac prapad in sud-estul Romaniei.

Planul UE de redresare economica. Romania primeste una din cele mai mari sume

Romania va primi una din cele mai mari sume prin giganticul plan european de redresare economica in valoare de pana la 750 de miliarde de euro prezentat miercuri de presedintele Comisiei Europene Ursula von der Leyen.

Laureat al premiului Nobel: Actiunile liderilor europeni in timpul pandemiei de coronavirus, mai bune pentru economie decat cele din SUA

Masurile luate de liderii europeni in contextul pandemiei de COVID-19 au protejat mult mai bine economiile nationale, comparativ ccu deciziile luate de oficialii americani, este de parere Christopher Pissarides,.

Politisti de frontiera trimisi la granita ungaro-austriaca pentru a-i ajuta pe romanii care se intorc in tara

Doi politisti de frontiera romani au fost trimisi in punctul de trecere Hegyeshalom - Nickelsdorf Austria), pentru a-i ajuta pe cetatenii romani care tranziteaza Ungaria sa aleaga cele mai bune rute pentru calatoria lor.

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Avionul

Doi politisti pe un aeroport - Mai, eu nu pot sa inteleg cum poate un terorist sa deturneze ditamai avionul care e asa de mare . - Mai tampitule, nu-l deturneaza cand e la sol, ci in aer cand se face mic.

CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: Duhul

Un tip gaseste o sticluta ,o desface si din ea iese un duh care-l intreaba ce doreste. El zice: -Vreau un pod de aici pina la Boston. Duhul raspunde ca ar dura prea mult constructia si-i sugereaza altceva. El zice:vreau.

Cele mai stupide 5 motive invocate de oameni pentru a nu purta masca de protectie

Masca de protectie este obligatorie in Romania din 15 mai, insa nu toata lumea este dispusa sa poarte asa ceva in public, iar unii invoca pentru asta motive care mai de care mai.

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )