Libnet.ro
UNICEF

11:17

Donald Trump, mesaj de ultima ora catre sustinatorii sai. Ce le-a transmis acestora dupa apelul facut de Joe Biden

Playtech Playtech,
Donald Trump, mesaj de ultima ora catre sustinatorii sai. Ce le-a transmis acestora dupa apelul facut de Joe Biden

Desi validarea lui Joe Biden urma sa fie doar o formalitate, sustinatorii nemultumiti ai lui Trump au transformat acest eveniment intr-un moment istoric pe care SUA nu ar fi dorit sa si-l aminteasca. Dupa ce grupul de rebeli a luat cu asalt cladirea Capitolului, Joe Biden a facut apel la fostul presedinte pentru a pune . continuă pe Playtech

Mesajele lui Donald Trump care au declansat anarhia la Washington. Sustinatorii presedintelui in functie al SUA au luat cu asalt cladirea Capitoliului si au atacat fortele de ordine

Mii de sustinatori ai lui Donald Trump au incalcat perimetrele de securitate ale cladirii Congresului american, fortand intrarea, in timp ce parlamentarii se intruneau pentru a confirma victoria lui.

Cristian Tudor Popescu l-a demolat pe Donald Trump. A facut si o comparatie intre liderul american si Hitler

Cristian Tudor Popescu nu s-a mai ferit de cuvinte si l-a comparat pe Donald Trump cu Hitler, dupa ce sustinatorii liderului de la Casa Alba au intrat in cladirea Capitoliului, pentru a protesta impotriva.

Donald Trump promite o tranzitie ordonata catre administratia Biden: Este doar inceputul luptei noastre pentru a face America grozava din nou

Donald Trump, presedintele in exercitiu al Statelor Unite, a promis ca va avea loc o tranzitie ordonata catre administratia Biden in 20 ianuarie, dar si-a exprimat inca o data indoielile legate de.

Donald Trump insinueaza din nou ca alegerile prezidentiale din SUA au fost fraudate. Mesaj pentru sustinatorii sai: Amintiti-va mereu de aceasta zi

Donald Trump, presedinte inca in exercutiu al Statelor Unite, a revenit pe Twitter cu un nou mesaj dupa ce mai multi sustinatori de-ai au fortat intrarea in cladirea Capitoliului, iar unii dintre ei au si re.

Ultimele zile de haos ale lui Donald Trump

Donald Trump si sustinatorii sai poarta vina pentru asaltul violent asupra Capitoliului, scrie Ines Pohl, corespondenta DW la Washington.

Donald Trump apara actiunile sustinatorilor sai: Amintiti-va ziua asta pentru totdeauna!

Presedintele american Donald Trump a publicat un mesaj pe Twitter in care, de aceasta data, apara actiunile sustinatorilor lui care au patruns miercuri in Capitoliu si au vandalizat mai multe spatii. Ulterior, mesajul a fost sters.

VIDEO Sustinatorii lui Donald Trump merg la Washington pentru proteste la apelul presedintelui

Sustinatorii lui Donald Trump au inceput sa vina la Washington, marti, la apelul presedintelui SUA care le-a cerut sa demonstreze miercuri cand Congresul formalizeaza infrangerea prezidentiala, pe care refuza sa o admita, potrivit AFP.

Momentul in care sustinatorii lui Donald Trump patrund in Capitoliu, iar sedinta de validare a lui Joe Biden este intrerupta

Sute de sustinatori ai presedintelui in exercitiu al SUA, Donald Trump, au patruns, miercuri, cu forta in Camera Reprezentantilor si in Senatul SUA. Din aceasta cauza, rocedura de validare a rezultatului scrutinului prezidential a fost intrerupta, iar fortele de ordine au trbuit sa intervina de urgenta.

VIDEO Trump catre suporterii sai: Duceti-va acasa, trebuie sa avem pace

Presedintele Donald Trump a repetat miercuri afirmatiile potrivit carora rezultatele alegerilor au fost fraudate, dar a indemnat protestatarii sa plece acasa si ca trebuie sa avem pace.

Protestele violente din SUA, criticate dur de fostii presedinti. Cum l-au numit Barack Obama si Bill Clinton pe Donald Trump

Protestele violente organizate pe data de 6 ianuarie in capitala federala a Statelor Unite au socat intreaga planeta. Modul salbatic in care sustinatorii lui Donald Trump au patruns in interiorul Capitoliului pentru a impiedica validarea victoriei lui Joe Biden va ramane in istoria SUA. Barack Obama il critica aspru pe Donald Trump Fostii presedinti americani .

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )